runner69 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το 26αρι ειναι το fixed για την 100αρα. Το οτι καποιοι λιγοι εχουν με 20€ την 100αρα αυτο δεν το κανει κανονα για να λεμε οτι δεν ειναι προσφορα. Αυτες ειναι οι εξαιρέσεις. 32 λεπτά πριν, giokspy είπε Με δωρεάν διπλασιασμό? Εγώ 50αρα με 21.35 και φυσικά ποτέ δε διπλασίασαν τη ταχύτητα. Σε λίγους μήνες που λήγει. Όχι τίποτα άλλο η πεθερά μου πλήρωνε 26€ την 50αρα και έκανε ανανέωση τη προηγούμενη βδομάδα που ουσιαστικά πρότεινανειτε 28€ 50αρα είτε 29 Μ Vodafone tv. Κακώς δε με εκουσε να φύγει μέχρι να της κάνουν νέα προσφορά Παρε τηλ απο τωρα για αναβαθμιση στο τηλ αναβαθμισεων 2104276304 και ζητα ποσο θα σου αφησουν την 100αρα. Θελει ανανεωση συμβολαιου η voda για να διπλασιασει την ταυχτητα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από runner69
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Just my 2 cents 140μ (καλωδίου) από τη καμπίνα σε καινουργια περιοχή καινουργια πολυκατοικία όλα κομπλέ υποφέρω με την 100αρα τους. Ταχυτητες 70-85 ασανσέρ αλλά το χειρότερο ότι εχω τρελαθεί στα σφάλματα με αποτέλεσμα να κολλάει. Κλασσικα φταίει ο ΟΤΕ ο οποίος τα βρίσκει όλα καλώς κ ότι παίζει μια χαρα… Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από paylidis 2
Sebu Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Σε προωρη ανανεωση απο 50αρα σε 100αρι δινουν την 100αρα στα 27 ευρω με το τιβι μεσα. 100αρι double play στα 24. Πρακτικα σε "σπρωχνει" εμμεσα στην τηλεοραση καθως η διαφορα τους ειναι μολις 3 ευρω και υποτιθεται χρεωνει 2,5 το μηνα το box-ακι ως εξοπλισμο/ενοικιαση, αρα στην ουσια σου δινει την τιβι "δωρεαν". Το 20 ευρω αν ισχυει για την 100αρα ειναι τσαμπα. Το θεμα ειναι τι εννοουν οι διαφοροι χρηστες ως προβληματα στην 100αρα. Αποσυνδεσεις? Θορυβο γραμμης? Μη πραγματικα 100 κτλ. Αν πχ εχεις 50αρι και εχεις τσεκαρει απο το ρουτερ τη γραμμη σου και σηκωνει 130-150+ στο κατεβασμα και 40-50+ στο ανεβασμα ως μεγιστο και εχεις καλα attenuation και snr δεν βλεπω το λογο να εχεις θεμα στην 100αρα. Υποτιθεται οτι παιρνεις απευθειας απο καμπινα και αρα εισαι κουμπωμενος δεν θα αλλαξει θεωρητικα το last mile, εκτιμω οτι ειναι απλα θεμα ξεκλειδωματος και κλειδωματος σε νεα ταχυτητα συγχρονισμου. Αρα αν βγαλουμε την παραμετρο καλωδιακο προβλημα (αν δεν αλλαζεις καλωδιο, θεση στην καμπινα και last mile χαλκου) τι προβληματα εντοπιζονται που δεν εντοπιζονται αν μεινεις στην 50αρα? Ρωτω γιατι ως κατοχος 50αρας γλυκοκοιταζω την αναβαθμιση αλλα οχι εις βαρος της ψυχικης μου υγειας να μπλεκω με βλαβες και συνεργεια και να μενω χωρις δικτυο. 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Just my 2 cents 140μ (καλωδίου) από τη καμπίνα σε καινουργια περιοχή καινουργια πολυκατοικία όλα κομπλέ υποφέρω με την 100αρα τους. Ταχυτητες 70-85 ασανσέρ αλλά το χειρότερο ότι εχω τρελαθεί στα σφάλματα με αποτέλεσμα να κολλάει. Κλασσικα φταίει ο ΟΤΕ ο οποίος τα βρίσκει όλα καλώς κ ότι παίζει μια χαρα… Αρα δεν ειχες πριν Βοντα? Ειχες αλλο παροχο να δουμε τουλαχιστον τι εδινε η γραμμη σου? Γιατι αν εισαι καινουρια πολυκατοικια και πρωταρης ως προς την γραμμη εκει ενδεχεται να μην φταιει η Βοντα. Και αλλο παροχο να ειχες αν ειναι καλωδιακο θεμα, ειτε στο last mile απο την καμπινα στην πολυκατοικια, ειτε απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας στο διαμερισμα, ειτε εντος του διαμερισματος στην καλωδιωση, ειτε στην καμπινα, δεν ευθυνεται ο παροχος. 1
giokspy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Σε μενα παντως η 50αρα αψογη 1,5 χρονο τωρα. Καμμια αποσυνδεση καμμια πτωση ταχυτητας. Μια μερα μονο ειχε θεμα για κανα 2ωρο αλλα επανηλθε. Τωρα για την 100αρα δε νομιζω να πηγαινει πανω απο 80-85 αλλα γιατι οχι αν ειναι στην ιδια τιμη? Και εχω και τσαμπα vodafon tv
runner69 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Sebu είπε Αν πχ εχεις 50αρι και εχεις τσεκαρει απο το ρουτερ τη γραμμη σου και σηκωνει 130-150+ στο κατεβασμα και 40-50+ στο ανεβασμα ως μεγιστο και εχεις καλα attenuation και snr δεν βλεπω το λογο να εχεις θεμα στην 100αρα. Υποτιθεται οτι παιρνεις απευθειας απο καμπινα και αρα εισαι κουμπωμενος δεν θα αλλαξει θεωρητικα το last mile, εκτιμω οτι ειναι απλα θεμα ξεκλειδωματος και κλειδωματος σε νεα ταχυτητα συγχρονισμου. Αρα αν βγαλουμε την παραμετρο καλωδιακο προβλημα (αν δεν αλλαζεις καλωδιο, θεση στην καμπινα και last mile χαλκου) τι προβληματα εντοπιζονται που δεν εντοπιζονται αν μεινεις στην 50αρα? Ρωτω γιατι ως κατοχος 50αρας γλυκοκοιταζω την αναβαθμιση αλλα οχι εις βαρος της ψυχικης μου υγειας να μπλεκω με βλαβες και συνεργεια και να μενω χωρις δικτυο. Οπως τα λες ειναι , προχωρα το. Εγω το προχωρησα με τα ~120 attenuation που ειχα με το fritz 7530. Συγχρονιζει ψηλα γυρω στα 105-110 αλλα εχω καποια λιγα errors που δεν ειχα με την 50αρα κατι που ειναι λογικο. Ωστοσο δεν εχω αποσυνδεσεις. Και μονο που θα εχεις 11Mbps up , αρκει. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από runner69 1
Votritis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) λοιπον επειδη το κοίταξα λιγο , εγω την 100αρα με 19,2Ε την ειχα ζητήσει μεσα απο τον λογαριασμο μου στο σαιτ της voda που λεει " Οι προσφορές μου" οποτε μπορει να ειναι και προσωπικές προσφορες , απλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο νομιζα οτι ηταν για ολους. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από Votritis 2
VASKOUK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Όσοι είστε ήδη Vodafone με 50αρα μπείτε στο app και μέσω chat ζητηστε αν μπορεί να γίνει διπλασιασμός και τιμή . Στέλνουν άμεσα το συμβόλαιο με mail για υπογραφή. Σε μένα με ανανέωση το έκαναν με ~20€
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, Sebu είπε Αρα δεν ειχες πριν Βοντα? Ειχες αλλο παροχο να δουμε τουλαχιστον τι εδινε η γραμμη σου? Γιατι αν εισαι καινουρια πολυκατοικια και πρωταρης ως προς την γραμμη εκει ενδεχεται να μην φταιει η Βοντα. Και αλλο παροχο να ειχες αν ειναι καλωδιακο θεμα, ειτε στο last mile απο την καμπινα στην πολυκατοικια, ειτε απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας στο διαμερισμα, ειτε εντος του διαμερισματος στην καλωδιωση, ειτε στην καμπινα, δεν ευθυνεται ο παροχος. Βοντα είχα 50αρα έδινε μέγιστα 115. Μολις γύρισε σε κατοστάρα αντίο ζωή. απο δίκη μου καλωδίωση όλα λυμένα είναι ρεγκλετα πριζα 1-2 mbps διαφορά έχουν. ο τεχνικος του ΟΤΕ μου είπε κατά λέξη εμείς 80 δεσμευόμαστε να δώσουμε στο πάροχο σας χωρις διακοπες, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αν έχετε σφάλματα. δε με νοιάζει αν ευθύνεται η βοντα ή ο ΟΤΕ εγώ τη βοντα πληρώνω και δε κάνω τη δουλειά μου. Φθηνο κ καλό δεν έχει… και δε δίνω κ 19€……
@pnea1973 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Just my 2 cents 140μ (καλωδίου) από τη καμπίνα σε καινουργια περιοχή καινουργια πολυκατοικία όλα κομπλέ υποφέρω με την 100αρα τους. Ταχυτητες 70-85 ασανσέρ αλλά το χειρότερο ότι εχω τρελαθεί στα σφάλματα με αποτέλεσμα να κολλάει. Κλασσικα φταίει ο ΟΤΕ ο οποίος τα βρίσκει όλα καλώς κ ότι παίζει μια χαρα… Εγώ την τελευταία εβδομάδα είχα αυτό που λες.. Πήρα τηλέφωνο ήρθε σπίτι όπου διαπίστωσε ότι δεν έχω εγώ πρόβλημα και μετά με πήραν από τα κεντρικά, να πούνε ότι το ανέλαβαν αυτοί ηαιτο καφαο... Σήμερα το απόγευμα και μέχρι τώρα κλειδώνω πάλι στα 111.000 χωρίς κανέναν λάθος... Για να δούμε. Πάντως Παο εξυπηρέτηση δεν είχα κανένα παράπονο σχεδόν 2 χρόνια τώρα..
baskon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Εγω προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τη voda... Ειχα 100αρα πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το διπλασιασμό πήγα στα 200 Mbps.. με 23.90 το μήνα. Συγχρονιζα στα 215-220, αλλά μου έκανε μια αποσύνδεση κάθε βράδυ (χωρίς αλλα θέματα πχ errors), οπότε πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις του Fritz router (συγχρονιζει ~190mbps πλεον) και πλεον κανένα πρόβλημα και με τη 200αρα (μια βδομαδα uptime με μηδεν προβλήματα)..
Sebu Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Βοντα είχα 50αρα έδινε μέγιστα 115. Μολις γύρισε σε κατοστάρα αντίο ζωή. απο δίκη μου καλωδίωση όλα λυμένα είναι ρεγκλετα πριζα 1-2 mbps διαφορά έχουν. ο τεχνικος του ΟΤΕ μου είπε κατά λέξη εμείς 80 δεσμευόμαστε να δώσουμε στο πάροχο σας χωρις διακοπες, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αν έχετε σφάλματα. δε με νοιάζει αν ευθύνεται η βοντα ή ο ΟΤΕ εγώ τη βοντα πληρώνω και δε κάνω τη δουλειά μου. Φθηνο κ καλό δεν έχει… και δε δίνω κ 19€…… Οκ αρα εσυ εχεις θεματα λογω χαμηλης ταχυτητας λχ κλειδωνει πολυ πιο κατω απο 100 (πχ 80) ή με αποσυνδεσεις ή με errors? Μαζευω στατιστικα να δω αν ειναι να παμε για 100 και να βγουμε κουρεμενοι δεν αξιζει
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, paylidis είπε Βοντα είχα 50αρα έδινε μέγιστα 115. Μολις γύρισε σε κατοστάρα αντίο ζωή. Παρε τηλ να στο κλειδωσουν στα 70. Sad, αλλα ισως γινει πιο σταθερη με λιγοτερα σφαλματα, μιας και τωρα προσπαθει να παει παραπανω και το πεταει πισω. /offtopic
makhs5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Votritis είπε λοιπον επειδη το κοίταξα λιγο , εγω την 100αρα με 19,2Ε την ειχα ζητήσει μεσα απο τον λογαριασμο μου στο σαιτ της voda που λεει " Οι προσφορές μου" οποτε μπορει να ειναι και προσωπικές προσφορες , απλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο νομιζα οτι ηταν για ολους. Αυτο θα ηταν καλο αν μπορουσες να ανεβασεις σε φωτο αυτη την προσωποποιημενη προσφορα που σου κανανε, για να τους την τριψουμε στη μουρη, γιατι σε εμας που ειμαστε και καλοπληρωτες που πληρωνουμε την πρωτη μερα που ερχεται ο λογαριασμος, και ειμαστε και παλιοι συνδρομητες και τετοια προσφορα δεν μας δινουν.
takjar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Just my 2 cents 140μ (καλωδίου) από τη καμπίνα σε καινουργια περιοχή καινουργια πολυκατοικία όλα κομπλέ υποφέρω με την 100αρα τους. Ταχυτητες 70-85 ασανσέρ αλλά το χειρότερο ότι εχω τρελαθεί στα σφάλματα με αποτέλεσμα να κολλάει. Κλασσικα φταίει ο ΟΤΕ ο οποίος τα βρίσκει όλα καλώς κ ότι παίζει μια χαρα… Θες να σου πω κάτι γαμάτο... Είναι πάρα πολύ πιθανόν να φταίει ο ΟΤΕ, να προκαλεί τεχνητά προβλήματα κλπ Να σου πω κάτι ακόμα πιο γαμάτο... Δεν θα έπρεπε να σε αφορά, το ποιος φταίει 1
pankostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Votritis είπε λοιπον επειδη το κοίταξα λιγο , εγω την 100αρα με 19,2Ε την ειχα ζητήσει μεσα απο τον λογαριασμο μου στο σαιτ της voda που λεει " Οι προσφορές μου" οποτε μπορει να ειναι και προσωπικές προσφορες , απλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο νομιζα οτι ηταν για ολους. Εεε για να γράφει "Οι προσφορές μου" , το "μου" υποδηλώνει προσωπική προσφορά. Εννοείται δεν είναι για ολους! Καλή καρδιά ❤️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα