slevinkelevra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα Εχω ακομα 12 μηνες συμβολαιο με vodafone, αλλα θελω να φυγω γιατι πρακτικα δεν εχω Internet ή θα σερνεται. Απο τελη Ιουλιου μεχρι τωρα, μεσα Νοεμβρη Εχει ερθει παρα πολλες φορες τεχνικος, εχω βαρεθει να το βλεπω το παλικαρι κ εχω μαζεψει αρκετα χαρτια βλαβω κ αναφορων Μπορω λογω αυτου να ζητησω εκπτωση στο τελος αποσυνδεσης με καποιο τροπο η δεν παιζει ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 17 minutes ago, slevinkelevra said: Καλησπερα Εχω ακομα 12 μηνες συμβολαιο με vodafone, αλλα θελω να φυγω γιατι πρακτικα δεν εχω Internet ή θα σερνεται. Απο τελη Ιουλιου μεχρι τωρα, μεσα Νοεμβρη Εχει ερθει παρα πολλες φορες τεχνικος, εχω βαρεθει να το βλεπω το παλικαρι κ εχω μαζεψει αρκετα χαρτια βλαβω κ αναφορων Μπορω λογω αυτου να ζητησω εκπτωση στο τελος αποσυνδεσης με καποιο τροπο η δεν παιζει ? Ευχαριστω Σε αντίστοιχη περίπτωση ανέβασα τόνους με προς το φιλότιμο κατεύθυνση. Δεν φταίνε οι τεχνικοί. Από εκεί και πέρα αφου τρέχει τόσο καιρό το πρόβλημα απορώ πως και δεν σου έχουν δώσει μη επιλύσιμη βλάβη(δεν το κάνουν γιατί είναι καλοί) ώστε να μην τους πρήζεις (γιατί το να στέλνουν τεχνικό σε αυτούς κοστίζει) να σου κάνουν έκπτωση ή/και να φύγεις χωρίς να πληρώσεις τέλος διακοπής. Στην τελική αν δεν το αντιληφθούν με το καλό, κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, θα φας δύο ακόμα μήνες αλλα θα σε αφήσουν να φύγεις αζημίως αν ειναι έτσι όπως τα αναφέρεις. ΥΓ: Ελπίζω να σου πιστώνουν το αντίστοιχο ποσό για τις ημέρες που έχεις βλάβη, αν όχι ψάξε το και αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Ζήτα να χαρακτηριστεί η βλάβη σου ως μή επιλύσιμη και ζήτα το σε mail ή γραπτώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα