billymos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω να βρω μόνιτορ μικρού μεγέθους και σχετικά φτηνό το οποίο να συνδέεται μέσω hdmi ή vga με σύστημα καταγραφής. Γνωρίζετε κάτι? Στο σκρούτζ έχει είτε μόνιτορ για pc είτε τηλεοράσεις. Και τα δύο και ακριβά σχετικά και με μεγάλες ίντσες. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 δηλαδη ποσες ιντσες ψαχνεις? δες στα καταστηματα με security αν εχουν κανα εξειδικευμενο ,που παλι θα ειναι ακριβο οποτε θα πας σε μονιτορ pc στο τελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billymos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, dsi44 είπε δηλαδη ποσες ιντσες ψαχνεις? δες στα καταστηματα με security αν εχουν κανα εξειδικευμενο ,που παλι θα ειναι ακριβο οποτε θα πας σε μονιτορ pc στο τελος. Καλημέρα και πάλι... Για ίντσες κάτι μικρό, να μη πιάνει πολύ χώρο. Κάτω από 19, υποθέτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δεν το έχεις πιάσει από την σωστή βάση πιστεύω. Ένα μονιτορ που είναι συνέχεια αναμένο και δείχνει το ίδιο πράγμα είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ. Οπότε παίρνεις ότι φτηνότερο βρεις 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για καινούρια δεν συμφέρει για τέτοια χρήση. Ψάξε για καμιά μεταχειρισμένη.. Έχω για το καταγραφικό αυτό έκανα.. βρήκα μια 19 άρα dell και έβαλα (πριν είχα μια 15αρα sony)...την είχα βρει στο fb από ένα φροντιστήριο που εκανε αναβάθμιση στα pc και πουλούσε τα παλια. Επίσης πήρα και μια 17αρα για ένα μηχάνημα που έχω στο κατάστημα μου για να την έχω για ρεζέρβα.. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billymos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω για μεταχειρισμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, billymos είπε Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω για μεταχειρισμένη Α επίσης μπορείς να πας σε ένα τοπικό κατάστημα με υπολογιστες και να ρωτήσεις.. συνήθως δίνουν και εγγύηση στις μεταχειρισμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα