Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Δεν έχεις ιδέα για το τι λες αυτή τη στιγμή, εκτίθεσαι. Φιλικά σου λέω σταμάτα το.

Διάβασε καμια 10αριά φορές το άρθρο, δες και γιατί την κατηγορούν, και θα καταλάβεις το οτι το αν ήταν ή δεν ήταν jailbroken το iPhone δεν έχει σημασία στο ζήτημα.

Το κινητό στέλνει συνεχώς δεδομένα, είτε είναι jb είτε όχι. Κάνοντας το jb βρήκαν και ΑΚΡΙΒΩΣ τι δεδομένα στέλνει.

Όπως είδες, οχι απλά μπορουν να της κάνουν μήνυση, αλλα το έκαναν κιολας.

Χαχαχαχ να σε καλά που με προστατεύεις .

Άκου να δεις τώρα τι γίνεται στην πραγματική ζωή , μήνυση μπορείς να κανείς για τα πάντα και στον οποιονδήποτε ! Το αν δικαιωθείς είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο .

Το γιατί έκανε ο τύπος μήνυση και τι μπορεί να κερδίσει (που όντως μπορεί να μπορεί ) μόνο αυτός το ξέρει !

ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ μήπως και το καταλάβεις .

Όταν κάτι είναι ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ (αν ξέρεις την έννοια της λέξης) υποτίθεται και λέω υποτίθεται γιατί για όλα υπάρχει «σπάσιμο» δεν έχει πρόσβαση ΚΑΝΕΙΣ .

Άντε και σου λέω ισχύουν τα αναφερόμενα του . Το ότι έγιναν όμως σε σπασμένο I phone δίνει πάτημα στην εταιρεία να σου πει ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΣΠΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ .

Αν μπορείς εσυ παππού να αποδείξεις το αντίθετο πες μου να κάνω και εγώ μήνυση να βγάλω κάνα φράγκο .

Από εξυπνάδες εδώ μέσα έχω χορτάσει αλλά δυστυχώς σε εμένα δεν παίζουν .

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Άκου να δεις τώρα τι γίνεται στην πραγματική ζωή , μήνυση μπορείς να κανείς για τα πάντα και στον οποιονδήποτε ! Το αν δικαιωθείς είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο .

Το γιατί έκανε ο τύπος μήνυση και τι μπορεί να κερδίσει (που όντως μπορεί να μπορεί ) μόνο αυτός το ξέρει !

Όταν κάτι είναι ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ (αν ξέρεις την έννοια της λέξης) υποτίθεται και λέω υποτίθεται γιατί για όλα υπάρχει «σπάσιμο» δεν έχει πρόσβαση ΚΑΝΕΙΣ .

Άντε και σου λέω ισχύουν τα αναφερόμενα του . Το ότι έγιναν όμως σε σπασμένο I phone δίνει πάτημα στην εταιρεία να σου πει ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΣΠΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ .

Αν μπορείς εσυ παππού να αποδείξεις το αντίθετο πες μου να κάνω και εγώ μήνυση να βγάλω κάνα φράγκο .

Γιατί όμως να στέλνει η Apple δεδομένα από ένα iphone χρήστη και να τα αποθηκεύει αν δεν τα αποκρυπτογραφεί και δεν τα κάνει κάτι; Τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται σε αέρα, έχουν κόστος να τα κρατάς. Το ότι θα υπήρχε κρυπτογράφηση κατά την διαδρομή είναι προφανές και απόλυτα λογικό, η Apple όμως κάτι τα κάνει, δεν τα συλλέγει για πλάκα και ούτε μπορεί να ισχυριστεί ότι τα κρατάει κρυπτογραφημένα γιατί τότε δεν θα τα κράταγε καθόλου.

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΩΓΗ : "ο τύπος έκανε μήνυση"

Η apple μαζεύει αβερτα δεδομένα από τις κινήσεις του χρήστη: "ναι αλλά είναι κρυπτογραφημένα, η apple δεν τα βλέπει, απλά είπε να τα μαζέψει "

Κρυπτογραφημένο, που το γράφεις με κεφαλαίο κιόλας "μήπως δεν το ξέρω" δε σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση κάνεις.

Σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση κανεις ΧΩΡΙΣ τον κωδικό κρυπτογράφησης. Δε θα το πιστέψεις, αλλά αφού τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης τον έχει φτιάξει η apple, τότε έχει το κλειδί. Κρυπτογραφημένα είναι μέχρι να φτάσουν στον σέρβερ της για τον φόβο παρεμβολής κάποιου τρίτου, όχι επειδή δεν μπορεί "ούτε αυτή να τα διαβάσει"

Αν δεν έχεις ιδέα τι διαβάζεις και τι γράφεις, σταματα να προσπαθείς τουλάχιστον να τα περάσεις και για άποψη.

Και αφού η φιλική προτροπή μου δε σε βοήθησε, θα δοκιμάσω κάτι που ίσως αποκρυπτογραφήσεις. Σταμάτα , ξεφτυλιζεσαι.

Διαβασε ξανά το τι συνέβη και γιατί την κατηγορούν, και άσε το υφακι. Η Apple μαζεύει δεδομένα. Όχι δεν το κάνει μόνο αυτή. Όχι δεν είναι απαραίτητα κακό.

Όταν πουλάς όμως privacy και προστασία από παρακολούθηση και σε πιάνουν με τα δύο χέρια μέσα στο βάζο με το μέλι, τότε είναι θέμα.

• Like 21
  • Thanks 5
Δημοσ.

κλασσικοι δικηγοροι της πλακας που ελπιζουν να παρουν κανα εκατομυριο και να κανουν την ζωη τους εκμεταλλευομενοι τα δις της αππλ

επι της ουσιας σοκ προκαλει πως ενα εξυπνο κινητο ειναι εξυπνο

παιδια αν δε θελετε εξτρασ παρτε ενα κινητο με πληκτρα και ησυχαστε

η ακομα καλυτερα αφηστε το κινητο σπιτι αν δε θελετε να μαθουν που βρισκεστε με την γκομενα

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, papp0us είπε

ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΩΓΗ : "ο τύπος έκανε μήνυση"

Η apple μαζεύει αβερτα δεδομένα από τις κινήσεις του χρήστη: "ναι αλλά είναι κρυπτογραφημένα, η apple δεν τα βλέπει, απλά είπε να τα μαζέψει "

Κρυπτογραφημένο, που το γράφεις με κεφαλαίο κιόλας "μήπως δεν το ξέρω" δε σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση κάνεις.

Σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση κανεις ΧΩΡΙΣ τον κωδικό κρυπτογράφησης. Δε θα το πιστέψεις, αλλά αφού τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης τον έχει φτιάξει η apple, τότε έχει το κλειδί. Κρυπτογραφημένα είναι μέχρι να φτάσουν στον σέρβερ της για τον φόβο παρεμβολής κάποιου τρίτου, όχι επειδή δεν μπορεί "ούτε αυτή να τα διαβάσει"

Αν δεν έχεις ιδέα τι διαβάζεις και τι γράφεις, σταματα να προσπαθείς τουλάχιστον να τα περάσεις και για άποψη.

Και αφού η φιλική προτροπή μου δε σε βοήθησε, θα δοκιμάσω κάτι που ίσως αποκρυπτογραφήσεις. Σταμάτα , ξεφτυλιζεσαι.

Διαβασε ξανά το τι συνέβη και γιατί την κατηγορούν, και άσε το υφακι. Η Apple μαζεύει δεδομένα. Όχι δεν το κάνει μόνο αυτή. Όχι δεν είναι απαραίτητα κακό.

Όταν πουλάς όμως privacy και προστασία από παρακολούθηση και σε πιάνουν με τα δύο χέρια μέσα στο βάζο με το μέλι, τότε είναι θέμα.

Εγώ ξεφτιλίζομαι ;;!!! Μεγάλε ΔΕΝ έχεις μυρωδιά από νομικά θέματα ούτε εσυ ούτε οι υπόλοιποι !

Έχετε τόση ώρα και προσπαθείτε να μου πείτε τιιιιι;;;!!!

Πως και η Apple το κάνει ;;;;

Το κάνει ωραία ;;;; Απέδειξε το μεγάλε και θα κάνω και εγώ μήνυση …

Κρυπτογραφημένο ξέρεις τι σημαίνει ;;;;

Πως δεν έχει πρόσβαση κανείς .

Και συμφωνώ η Apple έχει τα κλειδιά και έχει πρόσβαση .

ΑΠΕΔΕΙΞΕ το!!! Οποιοδήποτε δικηγόρος της πλάκας θα ισχυριστεί το αντίθετο 

οι ίδιοι που κάνουν μήνυση ΔΕΝ μπορούν να το αποδείξουν .

Το ίδιο το άρθρο καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα και σου λέει εν κατακλείδι πως παρόλα αυτά υπέβαλαν μήνυση !

Και έχω εσένα να μου λες και από πάνω «εκτίθεσαι»

για να το τελειώνω εδώ γιατί νομίζω πως μιλάω με παιδάκια .

Αν έχεις αποδείξεις ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .

Να βγάλω κάνα φράγκο αν όχι σταματα το εδώ γιατί εσυ εκτίθεσαι .

Και επειδή κάποιοι ούτε αυτό ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν ΔΕΝ γράφω ΠΟΥΘΕΝΑ πως δεν το κάνει . 
Γράφω πως ΔΕΝ μπορείς να αποδείξεις πως το κάνει 

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 1
  • Confused 5
  • Sad 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dieksodo είπε

κλασσικοι δικηγοροι της πλακας που ελπιζουν να παρουν κανα εκατομυριο και να κανουν την ζωη τους εκμεταλλευομενοι τα δις της αππλ

επι της ουσιας σοκ προκαλει πως ενα εξυπνο κινητο ειναι εξυπνο

Μάλλον δεν κατάλαβες τι διάβασες....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Εγώ ξεφτιλίζομαι ;;!!! Μεγάλε ΔΕΝ έχεις μυρωδιά από νομικά θέματα ούτε εσυ ούτε οι υπόλοιποι !

Το ίδιο το άρθρο καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα και σου λέει εν κατακλείδι πως παρόλα αυτά υπέβαλαν μήνυση !

Και επειδή κάποιοι ούτε αυτό ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν ΔΕΝ γράφω ΠΟΥΘΕΝΑ πως δεν το κάνει . 

Να αποδείξω ότι η apple έχει το κλειδί αποκρυπτογράφησης στον αλγόριθμο κρυπτογράφησης που έχει φτιάξει η ίδια; 🤣🤣

Ναι έχεις δίκιο, θα το σταματήσω εδώ γιατί προφανώς δεν το κάνει η Apple. Κάποιος άλλο χρησιμοποιεί το κλειστό proprietary λογισμικό της για να μαζέψει τα δεδομένα να τα στείλει στους σερβερ της.

Περαστικά. Πέσε για ύπνο γιατί προφανώς μιλάει το αλκοόλ. Ελπίζω δηλαδή ότι αυτό φταίει και δεν τα γράψεις νηφάλιος..

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τρικυμία εν κρανιω.

Όταν δεν ξέρουμε/δεν καταλαβαινουμε κάτι βρε παιδιά δεν χρειάζεται να επιμένουμε.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Με κάθε καλή διάθεση πραγματικά έχεις χάσει το νόημα του άρθρου. Το πρόβλημα δεν είναι αν διαβάζω τα κρυπτογραφημένα δεδομένα από κάποιον. Το πρόβλημα αναφέρεται στην πρώτη παράγραφο: να παρακολουθεί και να καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους και παρά τις διαβεβαιώσεις για την προστασία του απορρήτου τους.

Με λίγα λόγια δεν θα έπρεπε να αποστέλλει πουθενά κρυπτογραφημένα ή μη δεδομένα. Εκεί πατάει η μήνυση και ο έλεγχος και η απόδειξη για την αποστολή των δεδομένων έγινε και σε μη JB συσκευή.

Επίσης επειδή το κάνει ένας δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουν όλοι, ειδικά αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται από νομοθεσίες και καλό είναι να πάρουν όλοι τη σειρά τους Google, Apple, Spotify, My Little Pony, κ.λπ..

Επεξ/σία από dkmaster
  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Έχεις μπερδέψει λίγο το τεκμήριο της αθωότητας... όταν σε πιάνουν να κρατάς μαχαίρι πάνω από το πτώμα μέσα στα αίματα και η παράνομη κάμερα του γείτονα σε κατέγραψε να ρίχνεις 20 μαχαιριές, σοβαρά αυτή θα είναι η υπεράσπιση σου; "Με παράνομη κάμερα δεν γ...σε κανείς, απέδειξε το"?  Thug life not your style, μεινε μακριά από την παρανομια.

ΥΓ μια χαρά τη γλεντησε η ΕΕ την αππλε με τη usb θύρα, έρχεται και δεύτερος γύρος μόλις μυριστουν τι παίζει 

• Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που όλοι κρατάμε ένα κινητό, goodbye privacy, η το αποδέχεσαι και προχωράς ή το πετάς στα σκουπίδια.. The choice is yours, DEMOCRACY!!! 😂

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Γι αυτό αγοράζουμε μόνο Android! :) 

Και το Android τα ίδια σκατα είναι…..

να σε δω όμως μια φορά ρε μπαγάσα να ΜΗΝ δικαιολογείς την απλ σε κάποιο θέμα ….

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νόημα είναι ότι από την μια πληρώνεις περισσότερα λεφτά και σε παρακολουθεί η apple και από την άλλη πληρώνεις λιγότερα για να σε παρακολουθούν αντιγράφοντας τους τρόπους που σε παρακολουθεί η Apple. 
Από την μια πλευρά έχεις το AppStore που σαφώς υπάρχει κάποιος έλεγχος από την μαμά apple για το περιεχόμενο και από την άλλη έχεις το playstore που απλά είναι χωματερή οποίος θέλει ότι θέλει ανεβάζει με την Google να σφυρίζει αδιάφορα. 
Χίλιες φορές εάν με παρακολουθούν τα δεδομένα έστω και κρυπτογραφημένα να παραμένουν στην Apple από το να τα μοιράζεται η οποία Google με Samsung, Xiaomi, Huawei, Honor, oppo, Realme, Poco κτλ. 
Ααααα μιλάμε και για jailbroken κινητό με iOS 14,6 όπως λέμε κόλλησα αφροδισιο αλλά φορούσα προφυλακτικό που το βρήκα στα πράγματα του μπαμπά μου που του το είχαν δώσει στην επιστράτευση του 74……

Ολοι αυτοί που παραπονιούνται ας έρθουν εδώ Ελλάδα όπου θα τους παρακολουθεί επίσημα η ελληνική κυβέρνηση……και μετά παραπονούμαστε οτι δεν ακούει τον λαό η εξουσία !!!!

Επεξ/σία από PLHROPPP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...