papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Προς ολους αυτούς που θέλουν να διαβάσουν το άρθρο και να βγάλουν συμπεράσματα (καθότι όλοι που σχολίασαν μέχρι τώρα διάβασαν απλά τον τίτλο)είναι η πρώτη φορά που θα πω διαβάστε απλά αυτό: «Τα παραπάνω ευρήματα προέκυψαν από τη χρήση ενός «σπασμένου» (jailbroken) iPhone που διέθετε το λειτουργικό σύστημα iOS 14.6. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε παρόμοια δραστηριότητα και σε ένα iPhone με iOS 16 που δεν ήταν jailbroken, εντούτοις τα δεδομένα ήταν κρυπτογραφημένα και επομένως δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί τι ακριβώς περιείχαν. Σε κάθε περίπτωση, ο παραπάνω περιορισμός δεν εμπόδισε τον Elliot Libman και άλλους να υποβάλλουν αγωγή.» …. Λυπάμαι που θα στο πω Evans αλλά με jail broken I phone δεν γα..σε κανείς την Apple!! Πές το και δεύτερη, αλλα διάβασε και τη συνέχεια του άρθρου Αναφορά σε κείμενο Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε παρόμοια δραστηριότητα και σε ένα iPhone με iOS 16 που δεν ήταν jailbroken, εντούτοις τα δεδομένα ήταν κρυπτογραφημένα και επομένως δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί τι ακριβώς περιείχαν Το πάρε δώσε γίνεται συνεχώς. Απλά στο jaibroken μπορούν να δουν και τι περιλαμβάνει αυτό το πάρε δώσε. 12
hyperlost Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, MrRush είπε Μπορεί να μην βλέπεις τα πακέτα τι έχουν μέσα αλλά μπορείς να βάλεις ένα packet sniffer και να δεις αν μιλάει με Apple το κινητό και μιλάει πολύ δυστυχώς (όπως και το Mac) Προφανώς με κάποιο τρόπο θα υποστήριξαν και την περίπτωση του μη JB iPhone. το θέμα είναι ότι αν κάποιος διαβάσει ποτέ τα μικρά γράμματα ακόμα και στους όρους χρήσης του iPhone, ναι αυτά τα κείμενα που πάντα όλοι κάνουμε accept, θα διαπιστώσει ότι και η apple κρατάει και μαζεύει τα προσωπικά δεδομένα. Δεν το κρύβουν. Κάθε μέρα το iPhone το πρωί μου βγάζει μόνο του την διαδρομή για το γραφείο και το απόγευμα στο car play μου προτείνει την επιστροφή στο σπίτι. Μόνο του. Έχω δώσει τρελή συγκατάθεση προφανώς και ξέρει κ που μένω και που δουλεύω. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι πετυχαίνει και τις άδειες ενώ δεν τις βάζω στο ημερολόγιο.. 1
CyanBlue Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Τα ψιλά ψιλά γραμματάκια αποδοχής όρων στην εγκατάσταση λογισμικού / λειτουργικού πόσοι τα διαβάζουμε διεξοδικά, πριν ανυπόμονα κλικάρουμε "αποδοχή" ; 🤔 3
Tlykog Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Προς ολους αυτούς που θέλουν να διαβάσουν το άρθρο και να βγάλουν συμπεράσματα (καθότι όλοι που σχολίασαν μέχρι τώρα διάβασαν απλά τον τίτλο)είναι η πρώτη φορά που θα πω διαβάστε απλά αυτό: «Τα παραπάνω ευρήματα προέκυψαν από τη χρήση ενός «σπασμένου» (jailbroken) iPhone που διέθετε το λειτουργικό σύστημα iOS 14.6. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε παρόμοια δραστηριότητα και σε ένα iPhone με iOS 16 που δεν ήταν jailbroken, εντούτοις τα δεδομένα ήταν κρυπτογραφημένα και επομένως δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί τι ακριβώς περιείχαν. Σε κάθε περίπτωση, ο παραπάνω περιορισμός δεν εμπόδισε τον Elliot Libman και άλλους να υποβάλλουν αγωγή.» …. Λυπάμαι που θα στο πω Evans αλλά με jail broken I phone δεν γα..σε κανείς την Apple!! Η αλήθεια είναι ότι έκανες μία πρόοδο σε σχέση με αυτούς που διάβασαν τον τίτλο... Εσύ διάβασες το μισό άρθρο... 5
Chris_BMW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Tlykog είπε Η αλήθεια είναι ότι έκανες μία πρόοδο σε σχέση με αυτούς που διάβασαν τον τίτλο... Εσύ διάβασες το μισό άρθρο... Για πες τι έλεγε το άλλο μισό ;;
Chris_BMW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, hyperlost είπε Έβγαλαν τα συμπεράσματα αυτά γιατί στο JB μπορούσαν να δουν/διαβάσουν το data. Στο μη JB δεν είχαν πρόσβαση στα αρχεία επειδή ήταν κρυπτογραφημένα και δεν μπορούσαν να αποδείξουν τι δεδομένα είχαν αυτά μέσα. Αυτό σημαίνει, δεν σημαίνει ότι στο JB λόγω JB έπεσαν θύμα. Αλλά ότι στο JB επειδή ακριβώς ειναι JB μπορούσαν να δουν τον κώδικα και τo data που κρατούσε η συσκευή. Και ναι η apple κρατάει τα ίδια δεδομένα που κρατά και η Google. Το user data είναι χρυσάφι σήμερα. Όλες οι εταιρίες τα ίδια χαλια είναι. Κ αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν κερκόπορτες δειτε ότι pred@tor χτυπάει iPhone για πλάκα. Σε JB iPhone απλώς μπορεί να έχεις ενημέρωση ότι κάτι τρέχει. χρήστης iPhone 12 pro max IOS 16.1 χωρίς JB Ξανά διάβασε τώρα το σχόλιο μου και υπέδειξε μου που ακριβώς έγραψα πως είμαι σίγουρος πως δεν γίνεται αυτό που λέει ο τύπος . Αυτό που έγραψα είναι πως σε ένα μη σπασμένο I phone τα πάντα είναι κρυπτογραφημένα και ΕΤΣΙ θα είναι . Μπορεί για την Apple ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ όμως αυτό ΔΕΝ το ξέρεις ούτε εσυ ούτε αυτοί οι ίδιοι που κάνουν την μήνυση ! Όποτε που καταλήγουμε ;; Πως με jail broken I phone ΔΕΝ πας πουθενά !! Γιατί η ίδια η Apple θα ισχυριστεί πως σε μη σπασμένο είναι κρυπτογραφημένα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ! Ακόμα και αν δεν είναι έτσι . Εφόσον δεν μπορείς να το αποδείξεις λυπάμαι πολύ . Αυτά τα τύπου άρθρα είναι για να κράζουν από κάτω χωρίς να ξέρουν γιατί . Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που έγραψα 1 ώρα πριν, papp0us είπε Πές το και δεύτερη, αλλα διάβασε και τη συνέχεια του άρθρου Το πάρε δώσε γίνεται συνεχώς. Απλά στο jaibroken μπορούν να δουν και τι περιλαμβάνει αυτό το πάρε δώσε. Α ναι ;! Κάνε και εσυ μήνυση λοιπόν αφού είσαι τόσο σίγουρος . Σε κάθε άλλη περίπτωση διάβασε την απάντηση μου στον @hyperlostνα μην ξανά γράφω τα ίδια .
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 για ενα λογο γινεται. οταν ειναι να δωσεις το νεφρο σου για να αγορασεις iphone η apple παρακολουθει τους παντες για να δει ποιος ειναι συμβατος με το νεφρο σου για να το πουλησει σε σωστο παραληπτη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Γι αυτό αγοράζουμε μόνο Android! 1
papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Ξανά διάβασε τώρα το σχόλιο μου και υπέδειξε μου που ακριβώς έγραψα πως είμαι σίγουρος πως δεν γίνεται αυτό που λέει ο τύπος . Αυτό που έγραψα είναι πως σε ένα μη σπασμένο I phone τα πάντα είναι κρυπτογραφημένα και ΕΤΣΙ θα είναι . Μπορεί για την Apple ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ όμως αυτό ΔΕΝ το ξέρεις ούτε εσυ ούτε αυτοί οι ίδιοι που κάνουν την μήνυση ! Όποτε που καταλήγουμε ;; Πως με jail broken I phone ΔΕΝ πας πουθενά !! Γιατί η ίδια η Apple θα ισχυριστεί πως σε μη σπασμένο είναι κρυπτογραφημένα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ! Ακόμα και αν δεν είναι έτσι . Εφόσον δεν μπορείς να το αποδείξεις λυπάμαι πολύ . Αυτά τα τύπου άρθρα είναι για να κράζουν από κάτω χωρίς να ξέρουν γιατί . Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που έγραψα Α ναι ;! Κάνε και εσυ μήνυση λοιπόν αφού είσαι τόσο σίγουρος . Σε κάθε άλλη περίπτωση διάβασε την απάντηση μου στον @hyperlostνα μην ξανά γράφω τα ίδια . Δεν έχεις ιδέα για το τι λες αυτή τη στιγμή, εκτίθεσαι. Φιλικά σου λέω σταμάτα το. Διάβασε καμια 10αριά φορές το άρθρο, δες και γιατί την κατηγορούν, και θα καταλάβεις το οτι το αν ήταν ή δεν ήταν jailbroken το iPhone δεν έχει σημασία στο ζήτημα. Το κινητό στέλνει συνεχώς δεδομένα, είτε είναι jb είτε όχι. Κάνοντας το jb βρήκαν και ΑΚΡΙΒΩΣ τι δεδομένα στέλνει. Όπως είδες, οχι απλά μπορουν να της κάνουν μήνυση, αλλα το έκαναν κιολας. 14
freegr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Είναι γεγονός ότι τα κινητά της εταιρείας προσφέρουν ασφάλεια από εξωτερικούς εχθρούς αλλά προφανώς όχι από την ίδια. Το ότι θα αποδειχθεί στο δικαστήριο θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε από τη στιγμή βέβαια που κάνουμε και τις απαιτούμενες ρυθυμίσεις το κινητό μας.
filip123go Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, billdanos είπε Γι αυτό αγοράζουμε μόνο Android! Γι αυτό προσέχουμε λίγο τι βάζουμε σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται με το ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα