Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και καμια 20αρια περιπου μερες το κινητο του τιτλου, σε ακυρες στιγμες μου σκαει το εξης προβλημα: Παταω πανω σε ενα βιντεο στο youtube ωστε να το δω, παει να φοορτωσει για ενα δευτερολεπτο και αντι να αρχισει στην συνεχεια να παιζει, βγαζει μαυρη εικονα και μυνημα σφαλματος και λεει προσπαθηστε ξανα, φυσικα οσες φορες και να προσπαθησεις να πατησεις play  δεν ξεκιναει και επαναλαμβανει συνεχως το ιδιο error.

Δοκιμασα να κανω επανεκκινηση της εφαρμογης-τιποτα

Δοκιμασα απεγκατασταση-εγκατασταση της εφαρμογης - τιποτα

Δοκιμασα διαγραφη ιστορικου cookies κτλ-τιποτα

Ειχα κανει πριν 5-6 μερες update του yοutube στην τελευταια εκδοση, απο τοτε δεν μου το ειχε ξανα κανει και υπεθεσα οτι εφτιαξε, αλλα σημερα μου το εκανε ξανα οποτε το update της εφαρμογης δεν εκανε ουτε αυτο - τιποτα

Ο μονος τροπος που ξεκιναει να παιζει βιντεακια του Yοutube μολις βγει αυτο το error, ειναι να γινει επανεκκινηση της συσκευης.

Εχει κανεις ιδεα τι προβλημα ειναι αυτο και πιθανους τροπους fix πριν χασω εντελως την ψυχραιμια μου και το πεταξω απο το παραθυρο?

υ.γ εκανα μολις ξανα update του youtube μιας και βγηκε κανα νεωτερη ενημερωση, δεν νομιζω να φτιαξει αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια😋

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εδω και καμια 20αρια περιπου μερες το κινητο του τιτλου, σε ακυρες στιγμες μου σκαει το εξης προβλημα: Παταω πανω σε ενα βιντεο στο youtube ωστε να το δω, παει να φοορτωσει για ενα δευτερολεπτο και αντι να αρχισει στην συνεχεια να παιζει, βγαζει μαυρη εικονα και μυνημα σφαλματος και λεει προσπαθηστε ξανα, φυσικα οσες φορες και να προσπαθησεις να πατησεις play  δεν ξεκιναει και επαναλαμβανει συνεχως το ιδιο error.

Δοκιμασα να κανω επανεκκινηση της εφαρμογης-τιποτα

Δοκιμασα απεγκατασταση-εγκατασταση της εφαρμογης - τιποτα

Δοκιμασα διαγραφη ιστορικου cookies κτλ-τιποτα

Ειχα κανει πριν 5-6 μερες update του yοutube στην τελευταια εκδοση, απο τοτε δεν μου το ειχε ξανα κανει και υπεθεσα οτι εφτιαξε, αλλα σημερα μου το εκανε ξανα οποτε το update της εφαρμογης δεν εκανε ουτε αυτο - τιποτα

Ο μονος τροπος που ξεκιναει να παιζει βιντεακια του Yοutube μολις βγει αυτο το error, ειναι να γινει επανεκκινηση της συσκευης.

Εχει κανεις ιδεα τι προβλημα ειναι αυτο και πιθανους τροπους fix πριν χασω εντελως την ψυχραιμια μου και το πεταξω απο το παραθυρο?

υ.γ εκανα μολις ξανα update του youtube μιας και βγηκε κανα νεωτερη ενημερωση, δεν νομιζω να φτιαξει αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια😋

κάπου έχω ξανά διαβάσει το πρόβλημα αυτο και νομίζω θα λυθεί με αναβάθμιση απλά πρέπει να περιμένεις δεν νομίζω ότι μπορείς να κανείς τίποτα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

κάπου έχω ξανά διαβάσει το πρόβλημα αυτο και νομίζω θα λυθεί με αναβάθμιση απλά πρέπει να περιμένεις δεν νομίζω ότι μπορείς να κανείς τίποτα 

Απο τοτε που το πρωτο παρουσιασε εχω κανει αναβαθμιση απο το  ios 16.1 στο 16.1.1 το οποιο δεν ελυσε το θεμα.

Εκανα μια αναβαθμιση του youtube η οποια ουτε αυτη ελυσε το θεμα και πριν 10 λεπτα ξανα εκανα και δευτερη  -καινουργια- αναβαθμιση του youtube η οποια δεν ξερω αν το λυνει η οχι αλλα  μακαρι να το λυνει.Εαν δεν το λυνει ουτε αυτη η αναβαθμιση, ποσες αναβαθμισεις να περιμενω ακομη δεν ειναι λογικο, μηπως το προβλημα ειναι στην δικη μου συσκευη αποικλειστικα και δεν ειναι γενικο να λυθει με αναβαθμιση. Τι να πω δεν ξερω, βλεπω οτι ερχονται αναβαθμισεις αλλα προβλημα δεν μου λυνουν.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Από την στιγμή που έσβησε την εφαρμογή 

Την ξανά έβαλες 

Τι άλλο μπορείς να κανείς; 

Υπαρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά στο λογισμικό της συσκευής σου και δημιουργεί το πρόβλημα αυτό αλλά τι να κανείς; Θες να κανείς πλήρη επαναφορά την συσκευή; 
Αυτο είναι το επόμενο βήμα αλλά είσαι διατεθειμένος; Θέλει χρόνο και κόπο να την ξανά στήσεις 

Δεν υπάρχουν ούτε cookies ούτε τίποτα να σβήσεις σε μια εφαρμογή. Αν δουλεύει δουλευει 

Αν την σβήσεις και την ξανά περάσεις πρέπει να δουλεψει αν έφταιγε αυτή 

Θεωρώ ότι το πρόβλημα σου είναι συνδυασμός iOS 16 και YouTube 

Πιο από τα δυο θα αναβαθμιστεί και θα δουλέψει δεν ξέρω 

σου έγραψα είσαι διατεθημένος για πλήρη επαναφορά της συσκευής? ναι θεωρητικά όπως τα λέμε εδώ έπρεπε το πρόβλημα σου να είχε λυθει

ακόμα και αυτήν την ευθύνη εγώ την ρίχνω όμως στο iOS 16 γιατί έπρεπε αναβαθμίζοντας να διορθώσει τυχόν πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήθηκε από αναβάθμιση σε αναβάθμιση

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν σου κάνει κόπο, δοκίμασε να κάνεις reset τα network settings. Settings > General > Transfer or Reset iPhone > Reset > Reset Network Settings.
Καλό είναι να έχει προηγηθεί ένα backup. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Αν δεν σου κάνει κόπο, δοκίμασε να κάνεις reset τα network settings. Settings > General > Transfer or Reset iPhone > Reset > Reset Network Settings.
Καλό είναι να έχει προηγηθεί ένα backup. 

θα περιμενω λιγο να το δουλεψω και με την τελευταια εκδοση Youtube με το τελευταιο update που εκανα πριν λιγο μηπως και λυθει το θεμα. Εαν κανω reset τα network setting δεν κανονται ολοι οι κωδικοι wifi που ειναι αποθηκευμενη στην συσκευη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

θα περιμενω λιγο να το δουλεψω και με την τελευταια εκδοση Youtube με το τελευταιο update που εκανα πριν λιγο μηπως και λυθει το θεμα. Εαν κανω reset τα network setting δεν κανονται ολοι οι κωδικοι wifi που ειναι αποθηκευμενη στην συσκευη?

Από τη συσκευή, ναι, από το iCloud Keychain, όχι. Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιον άλλον manager θα τους έχεις εκεί. 

Edit: δοκίμασε με το update μήπως και επιλυθεί το πρόβλημα, διαφορετικά δες για τα settings και ενημέρωσε. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Από τη συσκευή, ναι, από το iCloud Keychain, όχι. Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιον άλλον manager θα τους έχεις εκεί. 

Εκανα ηδη αυτο που προτεινες. Ελπιζω ειτε αυτο ειτε το  update του Youtube που εκανα πριν λιγο, να λειτουργησει κατι απο τα 2 και να μην κανει παλι αυτο το εκνευριστικο προβλημα. Θα ενημερωσω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εκανα ηδη αυτο που προτεινες. Ελπιζω ειτε αυτο ειτε το  update του Youtube που εκανα πριν λιγο, να λειτουργησει κατι απο τα 2 και να μην κανει παλι αυτο το εκνευριστικο προβλημα. Θα ενημερωσω.

στο κάνει και με wifi αλλά και με δεδομένα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

στο κάνει και με wifi αλλά και με δεδομένα?

Ναι. Σημερα το πρωι για παραδειγμα που μου το ξαναπαρουσιασε (ειχε μια εβδομαδα να το κανει και νομισα οτι διορθωθηκε) ημουν με δεδομενα. Το εχει παρουσιασει και ενω ημουν απο wifi.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ναι. Σημερα το πρωι για παραδειγμα που μου το ξαναπαρουσιασε (ειχε μια εβδομαδα να το κανει και νομισα οτι διορθωθηκε) ημουν με δεδομενα. Το εχει παρουσιασει και ενω ημουν απο wifi.

όποτε νομίζω δεν έχει σχέση με το reset στις ρυθμισεις δικτυου

αν στο ξανά κάνει, βγες από την εφαρμογή, μπες από safari YouTube.com και δες το ιδιο ακριβως βιντεο αν παιζει να αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι φταιει κατι αλλο εκτος απο την εφαρμογη

εάν από εκεί παίζει το βίντεο τότε είναι σίγουρα 100% θέμα εφαρμογής YouTube 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

αν στο ξανά κάνει, βγες από την εφαρμογή, μπες από safari YouTube.com και δες το ιδιο ακριβως βιντεο αν παιζει να αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι φταιει κατι αλλο εκτος απο την εφαρμογη

Ωραία ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα ενημερώσω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/11/2022 στις 6:43 ΜΜ, Tasos19s είπε

To παρουσίασε ξανα πριν λίγο, είχε 10 μέρες να το κάνει. Δοκίμασα αυτό που είπες, αν μπω μέσω browser  την ώρα που παρουσιάζει  το πρόβλημα τα βίντεο παίζουν κανονικά. Αντίθετα η εαφρμογη μουλαρωνει και δεν παίζει κανένα βίντεο, ο μόνος τροπος για να παίξει είναι restart της συσκευής.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

To παρουσίασε ξανα πριν λίγο, είχε 10 μέρες να το κάνει. Δοκίμασα αυτό που είπες, αν μπω μέσω browser  την ώρα που παρουσιάζει  το πρόβλημα τα βίντεο παίζουν κανονικά. Αντίθετα η εαφρμογη μουλαρωνει και δεν παίζει κανένα βίντεο, ο μόνος τροπος για να παίξει είναι restart της συσκευής.

Ε άρα πρέπει να περιμένεις αναβαθμίσεις δεν μπορείς να κανείς κάτι 

Εγω με παλαιότερη έκδοση iOS δεν έχω δει αυτό το πρόβλημα ποτέ γι αυτό σου είπα δες αν δουλεύει μέσα από τον browser 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/11/2022 στις 12:55 ΜΜ, Tasos19s είπε

Ε άρα πρέπει να περιμένεις αναβαθμίσεις δεν μπορείς να κανείς κάτι 

Εγω με παλαιότερη έκδοση iOS δεν έχω δει αυτό το πρόβλημα ποτέ γι αυτό σου είπα δες αν δουλεύει μέσα από τον browser 

Από τότε που πρωτοπαρουσίασε το πρόβλημα  έχουν γίνει  4-5 update του youtube και 1-2 μικρά update του iOS. Eχω αρχίσει να πιστεύω ότι για να απαλλαγώ από αυτό το πρόβλημα μαλλον η επαναφορά της συσκευής είναι μονόδρομος δυστυχώς.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...