Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο χαμηλό που μπορείς να βρεις είναι low profile RAM που έχουν όριο τα 34mm, πάλι όμως δε χωράει. Ίσως αν βάλεις και τον ανεμιστήρα πιο πάνω κάτι να γίνει. Δύσκολο πάντως, είναι πολύ οριακά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/11/2022 στις 3:46 ΜΜ, maparios είπε

...θελω να βάλω άλλες 2 ραμ στην 1 και 3 υποδοχή.. και δεν χωράει στην 1... υπάρχει κάποια λύση να προτείνει κάποιος;

σκέφτηκα να βάλω τον ανεμιστήρα απο πίσω αλλα δεν θα επηρεάζει την απόδοση; είναι πολύ κλειστό το airflow? ειναι υπερβολικα κλειστό κουτί..

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

To είχα επισημάνει στην παρουσίαση της Dark Rock Pro 4, αλλά δεν ενδιέφερε κανέναν. Τώρα αναγκαστικά δες αν μπορείς να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα λίγο πιο ψηλά ή να βάλεις ένα μικρότερο (που για να κάνει την ίδια δουλειά θα είναι πιο θορυβώδης). Αν τον βάλεις απο την άλλη πλευρά (pull), θα χάσεις πολύ σε ψύξη.

Στις 27/5/2022 στις 5:05 ΜΜ, Eloy είπε

Ο ανεμιστήρας δεσμεύει κι ακυρώνει το 1ο απο τα 4 ram slots...  Aπαράδεκτο... Aντε να έχεις αγοράσει τα υλικά και να το διαπιστώσεις στην τοποθέτηση...

Neeext !!!....

Στις 15/11/2022 στις 7:56 ΜΜ, triplex1 είπε

Με τροχο και δισκο κοπης inox θα κατεβει πιο γρηγορα

Mπορεί να κόψει και το κάτω πλαστικό του ανεμιστήρα με σιδεροπρίονο για να μην χαλάσει την ram... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eloy είπε

To είχα επισημάνει στην παρουσίαση της Dark Rock Pro 4, αλλά δεν ενδιέφερε κανέναν. Τώρα αναγκαστικά δες αν μπορείς να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα λίγο πιο ψηλά ή να βάλεις ένα μικρότερο (που για να κάνει την ίδια δουλειά θα είναι πιο θορυβώδης). Αν τον βάλεις απο την άλλη πλευρά (pull), θα χάσεις πολύ σε ψύξη.

Mπορεί να κόψει και το κάτω πλαστικό του ανεμιστήρα με σιδεροπρίονο για να μην χαλάσει την ram... :)

Ειχα πει πιο πριν μπορει να μπει πισω για pull και να βαλει και πανω top  για exhaust για να μη χασει πολυ ή αν παιρνει το κουτι επανω 2 τον ενα να φυσαει την ψυκτρα  (τον εμπρος )

Δημοσ.
Στις 15/11/2022 στις 3:46 ΜΜ, maparios είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα build του 2020.

εχω την ψύκτρα dark rock v4 της bequiet για οσους γνωρίζουν:

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F14956693%2FBe-Quiet-Dark-Rock-4-%CE%A8%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%95%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D-%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Socket-AM4-115x-AM3-AM3.html&psig=AOvVaw3x3bESCY60mDzrPwWn7XmJ&ust=1668606198280000&source=images&cd=vfe&ved=0CA0QjRxqFwoTCPjhl9GosPsCFQAAAAAdAAAAABAD

και έχω 2 μνήμες ddr4 g.skill ripjaws v

δείτε τον χώρο του κουτιού να καταλάβετε:

1347398266_.jpg.f193b7804bf55b3e3c8f618399fc8356.jpg

θελω να βάλω άλλες 2 ραμ στην 1 και 3 υποδοχή.. και δεν χωράει στην 1... υπάρχει κάποια λύση να προτείνει κάποιος;

σκέφτηκα να βάλω τον ανεμιστήρα απο πίσω αλλα δεν θα επηρεάζει την απόδοση; είναι πολύ κλειστό το airflow? ειναι υπερβολικα κλειστό κουτί..

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πουλάς τις μνήμες και βάζεις 2  μεγαλύτερης χωρητικότητας. 

Πουλάς την ψυκτρα και βάζεις μία άλλη για να χωρέσουν άλλες 2 μνήμες ίδιας χωρητικότητας. 

Εγώ αυτό θα έκανα και θα αφηνα τις πατέντες στην άκρη. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bonorov είπε

Πουλάς τις μνήμες και βάζεις 2  μεγαλύτερης χωρητικότητας. 

Πουλάς την ψυκτρα και βάζεις μία άλλη για να χωρέσουν άλλες 2 μνήμες ίδιας χωρητικότητας. 

Εγώ αυτό θα έκανα και θα αφηνα τις πατέντες στην άκρη. 

..........Και την επομενη φορα προσεχε με τι σειρα αγοραζεις τα πραγματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...