Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια σκούπα ρομπότ, και έχω μπερδευτεί αρκετά.

Αρχικά κοιτάω η δύναμη αναρρόφησης να είναι αρκετά μεγάλη. Έπειτα σκέφτομαι αν αξίζει να αδειάζει μόνη της ότι μαζέψει ή να πλένει το πανάκι και τα σχετικά. Τέλος, αναρωτιέμαι τι εταιρεία αξίζει να πάρω ή πόσα χρήματα να δώσω γιατί δεν γνωρίζω το χρόνο ζωής που μπορούν να έχουν.

Η σκούπα που κάνει τα πάντα μόνη της είναι η Roborock s7 Μax V ultra. Μετά είδα την Sencor SRV 9550BK η οποία έχει την μεγαλύτερη αναρρόφηση και τέλος την Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra όπου μπορείς να αγοράσεις και την βάση για να πετάει μόνη της τα σκουπίδια, αλλά το πανάκι κ τα σχετικά τα πλένεις εσύ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας καθώς δεν γνωρίζω καθόλου το κομμάτι και τι πραγματικά αξίζει.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη θέση σου θα ξεκίναγα από το προφανές: τι θα κληθεί να καθαρίσει η σκούπα-ρομπότ;

Π.χ. έχεις χαλιά; Έχεις πολλά έπιπλα και καρέκλες; Πόσα τμ; Μπας και μένεις σε 2ώροφο και θες χρήση και στους 2 ορόφους (aka mapping); Συμβιβάζεσαι με ένα μέτριο σφουγγάρισμα από τη σκούπα (διότι τέτοιο θα λάβεις); Υπάρχει πρόσβαση σε γωνίες ή είναι πίσω από έπιπλα;

Εκεί ψάξε απαντήσεις και - κυρίως - σχόλια χρηστών για υπέρ/κατά της κάθε μάρκας. 

Από τις μάρκες που αναφέρεις, Roborock ξεχωρίζει εδώ και χρόνια.

Υ.Γ. Ήμουν σε παρόμοια θέση με σένα αλλά δεν "τσίμπησα". Έκρινα ότι τελικά δεν θα κέρδιζα κάτι το φοβερό για το κόστος. Έχω λύσει το **ΔΙΚΟ** μου πρόβλημα με σκούπα stick.

Επεξ/σία από tasanton
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tasanton είπε

Στη θέση σου θα ξεκίναγα από το προφανές: τι θα κληθεί να καθαρίσει η σκούπα-ρομπότ;

Π.χ. έχεις χαλιά; Έχεις πολλά έπιπλα και καρέκλες; Πόσα τμ; Μπας και μένεις σε 2ώροφο και θες χρήση και στους 2 ορόφους (aka mapping); Συμβιβάζεσαι με ένα μέτριο σφουγγάρισμα από τη σκούπα (διότι τέτοιο θα λάβεις); Υπάρχει πρόσβαση σε γωνίες ή είναι πίσω από έπιπλα;

Εκεί ψάξε απαντήσεις και - κυρίως - σχόλια χρηστών για υπέρ/κατά της κάθε μάρκας. 

Από τις μάρκες που αναφέρεις, Roborock ξεχωρίζει εδώ και χρόνια.

Υ.Γ. Ήμουν σε παρόμοια θέση με σένα αλλά δεν "τσίμπησα". Έκρινα ότι τελικά δεν θα κέρδιζα κάτι το φοβερό για το κόστος. Έχω λύσει το **ΔΙΚΟ** μου πρόβλημα με σκούπα stick.

Κατοικία δεν υπάρχουν κ επίσης είναι σε έναν όροφο. το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν χάλια-μοκέτες κ απευθύνεται σε 100τ.μ σπίτι. σίγουρα υπάρχουν γωνίες ή δύσκολα σημεία απλά το σκέφτομαι ότι έχεις αυτό για σχεδόν καθημερινό κ βάζεις την σκούπα την παραδοσιακή ή το stick πιο σπάνια.

σε σχόλια βλέπω αρκετά για τις περισσότερες όπως κ γενικά μικρό προβλήματα.

το service της roborock ισχύει ότι δεν είναι καλό κ είναι στο εξωτερικό οπότε καληνύχτα?

τώρα για το σφουγγάρισμα τι να σου πω για να το λες θα έχεις εικόνα σίγουρα. .

απλά από αυτές που έχω ξεχωρίσει παραπάνω ενός ξέρω αν όντως αξίζουν τα λεφτά τους κ τα σχετικά. 

Δημοσ.

Roborock S7 , κορυφή και σκούπισμα και σφουγγάρισμα και VFM (για εμένα) , αλλά όπως είπε ο φίλος από πάνω δες τον χώρο σου , χάλια κλπ κλπ… αλλά S7 αξία !!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Roborock S7 , κορυφή και σκούπισμα και σφουγγάρισμα και VFM (για εμένα) , αλλά όπως είπε ο φίλος από πάνω δες τον χώρο σου , χάλια κλπ κλπ… αλλά S7 αξία !!!

Στο κομμάτι της εγγύησης ξέρουμε τι γίνεται; έχω διαβάσει ότι είναι αποκλειστικά εξωτερικό και γενικά υπάρχει ταλαιπωρία. Σε ανταλλακτικά έχει χρειαστεί κανείς; βρίσκεις;

Δημοσ.
Στις 16/11/2022 στις 10:31 ΠΜ, wind25 είπε

Στο κομμάτι της εγγύησης ξέρουμε τι γίνεται; έχω διαβάσει ότι είναι αποκλειστικά εξωτερικό και γενικά υπάρχει ταλαιπωρία. Σε ανταλλακτικά έχει χρειαστεί κανείς; βρίσκεις;

Υπάρχουν και στο Σκρουτζ αλλά προφανώς πιο ακριβά από τα άλλα…

οσο για σέρβις θα σε γελάσω , δεν έχει χρειαστεί ακόμα κάτι αλλά αχρείαστο να είναι😁

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδες καλησπερα δεν φτιαχνω θεμα να ρωτησω εδω,σκεδτομαι να αγορασω μια σκουπα ρομποτ,για ενα σπιτι κοντα στα 50τμ θελω μια επιλογη  vfm,παιζει να εχει διαφορα χαλια εδω και εκει,αυτες οι απλες xiomi των 250 κανουν δουλεια?μπορουν να σκαρφαλωσουν??απο οτι διαβαζω το προβλημα τους ειναι οτι το σφουγγαρισμα ειναι κακο??και οτι θελουν λιγο ψαξιμο στη χαρτογραφηση??

οι robocop θεωρουνται ανωτερες καλυτερης ποιοτητας αλλα με διπλασια χρηματα?

γενικα κρατανε χρονια??οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες καλησπερα δεν φτιαχνω θεμα να ρωτησω εδω,σκεδτομαι να αγορασω μια σκουπα ρομποτ,για ενα σπιτι κοντα στα 50τμ θελω μια επιλογη  vfm,παιζει να εχει διαφορα χαλια εδω και εκει,αυτες οι απλες xiomi των 250 κανουν δουλεια?μπορουν να σκαρφαλωσουν??απο οτι διαβαζω το προβλημα τους ειναι οτι το σφουγγαρισμα ειναι κακο??και οτι θελουν λιγο ψαξιμο στη χαρτογραφηση??

οι robocop θεωρουνται ανωτερες καλυτερης ποιοτητας αλλα με διπλασια χρηματα?

γενικα κρατανε χρονια??οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη

Δες το παρακάτω:

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dpolal είπε

Δες το παρακάτω:

ωραιο βιντεο τα εξηγει πολυ εξυπνα πολυ πιασαρικα,βεβαια δεν αναφερει τπτ για τα διασημοτερα μοντελα της xiomi αντιθετως πλασαρει αλλες μαρκες πιο 'αγνωστες' τις οποιες πρωωθει μεσω του καναλιου

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα ερωτηση εαν καποιος εχει σκουπα για 100 περιπου τετρ. Σπιτι με χαλια για να την χρησιμοποιω και χειμωνα εχω 2 μοκετες και τα υπολοιπα μαλλιαρα . Επισης θα με ενδιαφερε να αδιαζει μονη της αλλα να κανει και σφουγγαρισμα! Το μονο που δεν ξερω πως να βρισκω ειναι το ποσο μπορει να ανεβει μια σκουπα σε ενα μαλιαρο χαλι. Το σπιτι δεν εχει σκαλοπατια και ανεβοκατεβασματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...