Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το προσπαθήσω αύριο. 

Ερώτηση : Σε περίπτωση που πάθει κάτι η κάμερα πχ σου πέσει και σπάσει. Μπορείς να κάνεις subscription και μετά να την στείλεις για αντικατάσταση ??

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, jobous είπε

Θα το προσπαθήσω αύριο. 

Ερώτηση : Σε περίπτωση που πάθει κάτι η κάμερα πχ σου πέσει και σπάσει. Μπορείς να κάνεις subscription και μετά να την στείλεις για αντικατάσταση ??

Λογικά όχι

Δημοσ.
Στις 27/11/2022 στις 7:33 ΜΜ, jobous είπε

Θα το προσπαθήσω αύριο. 

Όχι φίλε μου όπως γίνεται με όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα κατά την αγορά γίνεται να το ασφαλίσεις μονάχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κι από μένα,

Πάω να κάνω την παραγγελία με το subscription, και μου ζητάει 409.98€, καθώς μου προσθέτει μέσα και shipping, και ταυτόχρονα δε βλέπω να αφαιρεί το subscription. 

Μάλιστα για το free shipping άνω των 99€, έχει την Ελλάδα στις εξαιρέσεις. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

Ίδια περίπτωση με τον @kostaspota. Έβγαλες κάποια άκρη φίλε μου; 

@Just_travel_everywhere έκανες κάτι διαφορετικό από αυτό που περιέγραψα;

IMG-f8aa7e07851675988583bcc7821067ee-V.jpg

IMG-2c7c9e005c074b7431b38ca773423973-V.jpg

Επεξ/σία από alexisss13
Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexisss13 είπε

Καλησπέρα κι από μένα,

Πάω να κάνω την παραγγελία με το subscription, και μου ζητάει 409.98€, καθώς μου προσθέτει μέσα και shipping, και ταυτόχρονα δε βλέπω να αφαιρεί το subscription. 

Μάλιστα για το free shipping άνω των 99€, έχει την Ελλάδα στις εξαιρέσεις. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

Ίδια περίπτωση με τον @kostaspota. Έβγαλες κάποια άκρη φίλε μου; 

@Just_travel_everywhere έκανες κάτι διαφορετικό από αυτό που περιέγραψα;

IMG-f8aa7e07851675988583bcc7821067ee-V.jpg

IMG-2c7c9e005c074b7431b38ca773423973-V.jpg

Φίλε μου λογικά στα βγάζει αυτά σε ενημερώνει τι θα χρεώσει !!! Όταν προχωρήσεις όμως θα κάνει κανονικά δυο χρεώσεις !! Αυτό που κάνουμε λοιπόν είναι προχωράμε στην πληρωμή και εκεί χρεώνει 349 !! Παγώνουμε την κάρτα και δεν χρεώνει τα έξτρα !! αλλά στέλνει κανονικά την παραγγελία 

• Thanks 1
Δημοσ.

Update για όποιον ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αγορά: 

Έκανα την παραγγελία, πληρώνοντας όμως και το 10αρικο του shipping. 360€. Πολύ καλό το deal και πάλι, απλά είναι περίεργο που σε κάποιους δε χρέωσε shipping. 

Το subscription ισχύει κανονικά, παρά την ακύρωση της disposable και την αδυναμία να τραβήξουν τα επιπλέον 50€ σε 2ο χρόνο;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, alexisss13 είπε

Update για όποιον ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αγορά: 

Έκανα την παραγγελία, πληρώνοντας όμως και το 10αρικο του shipping. 360€. Πολύ καλό το deal και πάλι, απλά είναι περίεργο που σε κάποιους δε χρέωσε shipping. 

Το subscription ισχύει κανονικά, παρά την ακύρωση της disposable και την αδυναμία να τραβήξουν τα επιπλέον 50€ σε 2ο χρόνο;

Όχι δεν ισχύει καθόλου και δεν πρόκειται να στο χρεώσουν κάποια άλλη στιγμή τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα γιατί εγώ επειδή δεν το ήξερα έτσι κι αλλιώς είχα παγώσει την κάρτα αλλά μετά από μερικές ημέρες την χρησιμοποιώ πλέον κανονικά και δεν μου χρέωσαν τα 50 €

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dimitris1090t είπε

Μολις το εκανα και δουλεψε. Θα σου πω αν ερθει το confirmation email με την ημερομηνια παραλαβης

Λέτε το κόλπο με τη συνδρομή να ισχυεί και για την Hero9 ώστε να βγει 209€,

https://gopro.com/en/gr/shop/cameras/hero9-black/CHDHX-901-master.html

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Innersense είπε

Με τον κωδικό ENDURO προστίθεται αυτόματα στο καλάθι ως δώρο και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Όταν έγραψα το Ποστ υπήρχε αυτή η προσφορά. Τώρα δε γνωρίζω αν συνεχίζει αυτό. Γι’ αυτό και τελικά και εγώ την κράτησα γιατί είχε και την μπαταρία και η τιμή ήταν πάρα πολύ καλή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...