PhoenixV23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 11:00 ΠΜ, geogr88 είπε Τωρα βγαινει στα 389 το πακετο με τα εξτρα (χωρις την συνδρομη με τον τροπο που αναφερθηκε παραπανω)..Πιστευετε αξιζει ή θα πεσει κι αλλο? Nομίζω ότι αξίζει η υπομονή για μια μέρα, αν υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο η τιμή τότε αυτό θα γίνει αύριο!
pontios16 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στην εικονική κάρτα βάλατε 390 ευρώ και την πήρε (έτσι ώστε μετά να την παγώσετε για πάντα) ή έπρεπε να βάλετε όλο το ποσό και μετά κάνατε εκ φόρτιση κάρτας και πάγωμα?
Just_travel_everywhere Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, pontios16 είπε Στην εικονική κάρτα βάλατε 390 ευρώ και την πήρε (έτσι ώστε μετά να την παγώσετε για πάντα) ή έπρεπε να βάλετε όλο το ποσό και μετά κάνατε εκ φόρτιση κάρτας και πάγωμα? Θα βάλεις μόνο το ποσό που γράφει - τα 50 € δε χρειάζεται δηλαδή να είναι ολόκληρο το ποσό
jobous Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτα απο όλα , ισχύει κανονικά ακόμα και σήμερα το κόλπο ??? Αν χρησιμοποιηθεί revolut που την έχεις φορτίσει με το ποσό χωρίς την συνδρομή , όταν την φορτίσεις παραπάνω μετά απο 15 ημέρες , θα σου πάρει τα χρήματα της πρώτης εντολής που έχει δοθεί και δεν εισπράχθηκε και είναι ίση με την αξία της συνδρομής ?? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από jobous
jobous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλημερα. Τελικα προχωρησε κανεις σε αγορα με τον παραπανω τροπο ??
pontios16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jobous είπε Καλημερα. Τελικα προχωρησε κανεις σε αγορα με τον παραπανω τροπο ?? Έβαλα λεφτά σε εικονική κάρτα στην εθνική τράπεζα, δοκίμασα δύο φορές να κάνω την παραγγελία, έρχεται κανονικά το μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση 392,49 ευρώ, πατάω επιβεβαίωση και μετά απλά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε τα λεφτά δεν πήρε η εταιρεία.
PhoenixV23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Έκανα πριν από λίγο την διαδικασία αυτή με εικονική μιας χρήσης revolut, χωρίς τα 49.99€ του subscription. Τα λεφτά τα πήρε η Gopro και η παραγγελία εμφανίζεται να είναι υπό επεξεργασία. Τώρα το πως θα εξελιχθεί.. θα φανεί! 1
dimitris_dimos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Κι εγώ έτσι το έκανα με revolut με κάρτα μιας χρήσης. Μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι την εστειλαν κανονικά! 2
jobous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά , πήρατε μόνο την κάμερα ή και τίποτα extra ?? Έχει extra έκπτωση και στα accessories και έρχονται αρκετά κάτω μαζί με την αγορά κάμερας.
PhoenixV23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, jobous είπε Παιδιά , πήρατε μόνο την κάμερα ή και τίποτα extra ?? Έχει extra έκπτωση και στα accessories και έρχονται αρκετά κάτω μαζί με την αγορά κάμερας. Εγώ το μόνο που πρόσθεσα είναι μια έξτρα μπαταρία μιας και η συνολική έκπτωση είναι αρκετά καλή.
pontios16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 θα δοκιμάσω και με ρεβολουτ αν είναι. με paypal και απευθείας την κάρτα δεν το πήρε πάντως. δεν μπορώ να περάσω λεφτά στην revolut όλες οι κάρτες μου βγάζουν άκυρη συναλλαγή...
jobous Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, PhoenixV23 είπε Έκανα πριν από λίγο την διαδικασία αυτή με εικονική μιας χρήσης revolut, χωρίς τα 49.99€ του subscription. Τα λεφτά τα πήρε η Gopro και η παραγγελία εμφανίζεται να είναι υπό επεξεργασία. Τώρα το πως θα εξελιχθεί.. θα φανεί! Phoenix καλημέρα. Το ποσό που τράβηξε ήταν χωρίς την subscription αλλα στο καλάθι υπήρχε επομένως το ποσό (του καλαθιού) ήταν μαζί με την subscription. Ερώτηση για την Revolut με την έκδοση της εικονικής μιας χρήσης. Έχεις πχ 500 € στην Revolut, βγάζεις την εικονική μιας χρήσης και μετά κάνεις την αγορά. Σου τραβάει όλο το ποσό πλην της subscription (πχ για μια κάμερα δηλαδή κοντά στα 340) . Εκεί πλέον η κάρτα δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για να σου τραβήξει τα υπολοιπα 49,99 απο τα 160 που πλέον έχεις υπολοιπο στην Revolut. Αυτό έχω καταλάβει μέχρις στιγμής , σωστά ??
Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jobous είπε Phoenix καλημέρα. Το ποσό που τράβηξε ήταν χωρίς την subscription αλλα στο καλάθι υπήρχε επομένως το ποσό (του καλαθιού) ήταν μαζί με την subscription. Ερώτηση για την Revolut με την έκδοση της εικονικής μιας χρήσης. Έχεις πχ 500 € στην Revolut, βγάζεις την εικονική μιας χρήσης και μετά κάνεις την αγορά. Σου τραβάει όλο το ποσό πλην της subscription (πχ για μια κάμερα δηλαδή κοντά στα 340) . Εκεί πλέον η κάρτα δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για να σου τραβήξει τα υπολοιπα 49,99 απο τα 160 που πλέον έχεις υπολοιπο στην Revolut. Αυτό έχω καταλάβει μέχρις στιγμής , σωστά ?? Για να καταλάβεις εγώ το έκανα με κλαρνα όπου δεν υπάρχει περιορισμός στο διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο . Τράβηξε τα 349 είχε δώρο και δεύτερη μπαταρία . Και ήθελα να την ακυρώσω μετά από μια ώρα και δεν μου το επέτρεπαν και έτσι πάγωσα την κάρτα . Λέω θα ακυρωθεί σίγουρα . Ε και δεν ακυρώθηκε και όταν μίλησα μαζί τους την επόμενη μου είπαν ότι εφόσον πληρώθηκε το Hardware δένε δουν λόγο να την ακυρώσουν !!! Και έτσι μου την έστειλαν κανονικά !!!με μια μέρα καθυστέρηση !!
dimitris_dimos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jobous είπε Phoenix καλημέρα. Το ποσό που τράβηξε ήταν χωρίς την subscription αλλα στο καλάθι υπήρχε επομένως το ποσό (του καλαθιού) ήταν μαζί με την subscription. Ερώτηση για την Revolut με την έκδοση της εικονικής μιας χρήσης. Έχεις πχ 500 € στην Revolut, βγάζεις την εικονική μιας χρήσης και μετά κάνεις την αγορά. Σου τραβάει όλο το ποσό πλην της subscription (πχ για μια κάμερα δηλαδή κοντά στα 340) . Εκεί πλέον η κάρτα δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για να σου τραβήξει τα υπολοιπα 49,99 απο τα 160 που πλέον έχεις υπολοιπο στην Revolut. Αυτό έχω καταλάβει μέχρις στιγμής , σωστά ?? Ακριβώς φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα