alex89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Χαιρετώ την παρέα!! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο section για να βάλω το θέμα μου.... Βασικά δεν γνωρίζω πολλά από αυτά που θέλω να κάνω. Έχω μία 15ετίας Samsung (πρέπει να είναι καμιά 32 ίντσες). Από θύρες έχει δύο hdmi. Θέλω να βλέπω netflix (αν έχει και άλλες επιλογές ακόμη καλύτερα), αλλά δε θέλω να τη συνδέσω μέσω υπολογιστή. Είδα πως υπάρχουν τα Tv Box για αυτή τη δουλειά. Από όσο έψαξα ένα καλό tv box είναι το XIAOMI MI TV BOX S 4K BLACK MDZ22. Είδα και αυτό το βίντεο σχετικά με το τι κάνει. Λέει το παλικάρι που κάνει την παρουσίαση πως πρέπει να πάρω και ένα usb hub (γιατί το Xiaomi έχει μία μόνο usb θύρα) για να το συνδέσω με το Xiaomi και ένα Air Mouse. 1. Είναι καλή επιλογή για αυτό που θέλω το Xiaomi; 2. Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, μου φάνηκε πως στο βίντεο της παρουσίασης λέει πως θα χρειαστούν και ηχεία..... 3.Η συνδεσιμότητα πως πηγαίνει; Συνδέω το Xiaomi στην hdmi της τηλεόρασης και αυτό ήταν όλο; Αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ
Λύση harisv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Αγοραζεις το mi box και το συνδειες με hdmi στην τηλεοραση, δεν χρειαζεται επιπλεον ηχεια η το air mouse. Μετα θα ειναι σαν να εχεις smart, me netflix,youtube και αλλες εφαρμογες ( αν ψαχτεις σε kodi εχει απειρες επιλογες). Ο τροπος ειναι αρκετα ευκολος, εγω στη θεση σου θα ειχα παραγγειλει ηδη. 1
manoskost Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 δεν χρειαζεται να παρεις hub γιατι πολυ απλα οποιοδηποτε bluetooth πληκτρολογιο ή κινητο μεσω εφαρμογης συνδεεται με το χιαομι. μονο ενα hdmi συνδεεις στην τηλεοραση και αυτο ηταν, δεν συνδεεται ομως με καλωδιο ethernet, αλλα αν θελησεις να βαλεις μπορειος να παρεις ενα hub που εχει υποδοχη για καλωδιο ethernet. καλυτερη επιλογη το mecool KM2 ή ΚΜ2 PLUS που εχουν καλυτερο επεξεργαστη απο το xiaomi. Μόλις τώρα, manoskost είπε δεν χρειαζεται να παρεις hub γιατι πολυ απλα οποιοδηποτε bluetooth πληκτρολογιο ή κινητο μεσω εφαρμογης συνδεεται με το χιαομι. μονο ενα hdmi συνδεεις στην τηλεοραση και αυτο ηταν, δεν συνδεεται ομως με καλωδιο ethernet, αλλα αν θελησεις να βαλεις μπορεις να παρεις ενα hub που εχει υποδοχη για καλωδιο ethernet. καλυτερη επιλογη το mecool KM2 ή ΚΜ2 PLUS που εχουν καλυτερο επεξεργαστη απο το xiaomi και εχουν θυρα ethernet. 1
alex89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, harisv είπε Αγοραζεις το mi box και το συνδειες με hdmi στην τηλεοραση, δεν χρειαζεται επιπλεον ηχεια η το air mouse. Μετα θα ειναι σαν να εχεις smart, me netflix,youtube και αλλες εφαρμογες ( αν ψαχτεις σε kodi εχει απειρες επιλογες). Ο τροπος ειναι αρκετα ευκολος, εγω στη θεση σου θα ειχα παραγγειλει ηδη. Σε ευχαριστώ harisv. Θα προχωρήσω στην αγορά του και θα σας ενημερώσω. manoskost, σε ευχαριστώ για την εναλλακτική λύση. Πρέπει να είναι πολύ καλό, έχει και περισσότερες υποδοχές, όμως η τιμή του ξεφεύγει....
manoskost Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ξεφευγει γιατι εχει την θυρα ethernet και καλυτερο επεξεργαστη, αν δεν σε ενδιαφερει και δεν τα χρειαζεσε, πηγαινε στο xiaomi. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από manoskost 1
babisa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, andreas-d είπε Προτείνω Fire tv stick 4k. 35€ Από που αν επιτρέπεται;
babisa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Amazon.de να φανταστώ εννοείς.. αυτό με τα 39,99€ ? που δεν το στέλνει Ελλάδα ? "Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order."
alex89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα. Η αγορά και η τοποθέτηση έγιναν. Δεν έχω εμπειρία από άλλο tv-box. Από το συγκεκριμένο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εύκολη η εγκατάσταση και με τα καλώδια και με το λογισμικό. Η τηλεόραση το "είδε" αμέσως. Θα δω ποιες εφαρμογές μπορώ να του περάσω. Είναι γρήγορο για τα δικά μου δεδομένα. Έχει και το Vodafone Tv (όχι με όλη του τη γκάμα). Μια χαρά. Να είσθε καλά που με βοηθήσατε και όλα πήγανε καλά!! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από alex89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα