PaNtErAz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα! Μέσα στις "προσφορές" που ανακοινώθηκαν για το BF, παρατήρησα ότι το Poco F4 GT 12/256GB έχει σε όλες τις αλυσίδες 599,90€ που είναι τουλάχιστον -30€ από τον χαμηλότερο του Skroutz (https://www.skroutz.gr/s/35734793/Xiaomi-Poco-F4-GT-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Stealth-Black.html) και με 2 χρόνια εγγύηση. Γενικά είναι "τούμπανο" από χαρακτηριστικά και νομίζω ότι καλύτερο έχει βγει σε Pοco. 12 Ram, SD 8 Gen 1, amoled 120hz με Gorilla Glass Victus, μεταλικό, υδρόψυξη, Dolby atmos, 4 ηχεία, 120w φόρτιση κ.α. Φυσικά με την τιμή που είχε δεν το κοιτούσες καν αλλά πλέον αξίζει. Το έχει παντού τόσο, ξεχώρισα το Xiaomi Store που δίνει και 6 μήνες εγγύηση οθόνης από πέσιμο/σπάσιμο. https://www.mistore-greece.gr/Products/Smartphones/POCO/smartphone-poco-f4-gt-black-12-256gb.aspx 1
Neural_handshake Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 προσφορα υποθετω τυπικα και ευχαριστουμε αλλα μην γραφουμε black friday γιατι κοροιδευουν την νοημοσυνη μας 6 2
BELL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 goboo πριν 3ς εβδομαδες 410€, κριμα που φαινεται να κατεβηκε το εν λογο site 1
gr234567 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει προσφορά. https://www.bestprice.gr/item/2157545800/xiaomi-poco-f4-gt-5g-12gb-256gb.html 4
cosmo21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gr234567 είπε Δεν υπάρχει προσφορά. https://www.bestprice.gr/item/2157545800/xiaomi-poco-f4-gt-5g-12gb-256gb.html Δεκτο, απλα να θυμισω οτι η xiaomi ειναι πολυ περιεργη με τις εγγυησεις της, σε αντιθεση με samsung και huawei. Εαν το xiaomi δεν ειναι επισημη εισαγωγη απο Infoquest, δλδ official retailers, εγγυηση διαφορετικα εχεις μονο απο το καταστημα αγορας, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν αναγνωριζουν καν ευρωπαικα εισαγωγης. Απλα το λεω για καποιον που το σκεφτοταν. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από cosmo21 2 1
PaNtErAz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, gr234567 είπε Δεν υπάρχει προσφορά. https://www.bestprice.gr/item/2157545800/xiaomi-poco-f4-gt-5g-12gb-256gb.html αυτός ο πρώτο ο electolleti (?) δεν ξέρω τι κάνει αλλά σίγουρα κάτι περίεργο γιατί έχει ίδια τιμή χωρίς ΦΠΑ και με ΦΠΑ. Για κάποιο λόγο δεν είναι και στο Skroutz. Επιπλέον άλλο εγγύηση electrolleti άλλα 2 χρόνια αντιπροσωπείας νομίζω ξέρουμε πλέον τις διαφορές. Οκ αγοράζεις κάτι από Skroutz/Best price γιατι παίρνεις καλύτερη τιμή αλλά όταν είναι ίδια το διακινδυνέυεις; 5
mcstefan7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε αυτός ο πρώτο ο electolleti (?) δεν ξέρω τι κάνει αλλά σίγουρα κάτι περίεργο γιατί έχει ίδια τιμή χωρίς ΦΠΑ και με ΦΠΑ. Για κάποιο λόγο δεν είναι και στο Skroutz. Επιπλέον άλλο εγγύηση electrolleti άλλα 2 χρόνια αντιπροσωπείας νομίζω ξέρουμε πλέον τις διαφορές. Οκ αγοράζεις κάτι από Skroutz/Best price γιατι παίρνεις καλύτερη τιμή αλλά όταν είναι ίδια το διακινδυνέυεις; Απο 'τι φαίνεται τσεπώνει το ΦΠΑ. Δε θα το εμπιστευόμουν προσωπικά. Αν θες να έχεις εγγύηση πας σε μεγάλο κατάστημα ή amazon 1
sexymwro7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, BELL είπε goboo πριν 3ς εβδομαδες 410€, κριμα που φαινεται να κατεβηκε το εν λογο site Αν δεν κανω λαθος, 400 ειχε την πιο μικρη εκδοση 8/128. Οπως και να χει, τα 600 ευρω του θεματος ειναι παρα πολλα. Αν βαλουν και -20% με καρτες συγκεκριμενης τραπεζας, το συζηταμε αν αξιζει.
Billator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, cosmo21 είπε Δεκτο, απλα να θυμισω οτι η xiaomi ειναι πολυ περιεργη με τις εγγυησεις της, σε αντιθεση με samsung και huawei. Εαν το xiaomi δεν ειναι επισημη εισαγωγη απο Infoquest, δλδ official retailers, εγγυηση διαφορετικα εχεις μονο απο το καταστημα αγορας, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν αναγνωριζουν καν ευρωπαικα εισαγωγης. Απλα το λεω για καποιον που το σκεφτοταν. Καλά εδώ η Infoquest δεν τηρεί τις εγγυήσεις της δικιάς της εισαγωγής. Ειδικά αν μιλάμε για εργοστασιακά προβλήματα σε μητρική / οθόνη / κεραία που "χτυπάνε" μετά από 4-6 μήνες από την αγορά του κινητού και είσαι εκτός DOA. Σίγουρα Infoquest >> Skroutzμάγαζο , αλλά μέχρι εκεί. Αν θέλει κάποιος εγγύηση σοβαρή για Xiaomi αγοράζει αποκλειστικά από amazon. 4
cosmo21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Billator είπε Καλά εδώ η Infoquest δεν τηρεί τις εγγυήσεις της δικιάς της εισαγωγής. Ειδικά αν μιλάμε για εργοστασιακά προβλήματα σε μητρική / οθόνη / κεραία που "χτυπάνε" μετά από 4-6 μήνες από την αγορά του κινητού και είσαι εκτός DOA. Σίγουρα Infoquest >> Skroutzμάγαζο , αλλά μέχρι εκεί. Αν θέλει κάποιος εγγύηση σοβαρή για Xiaomi αγοράζει αποκλειστικά από amazon. Οκ, ο καθενας μιλαει απο εμπειρια σιγουρα. Εγω παντως που δουλευα στην samsung και στην υποδοχη κραταγαμε ολες τις εταιριες για να αναλαβουμε εμεις την αποστολη κλπ, εαν δεν ηταν σπασμενο ή βρεγμενο ποτε δεν μας αφησαν εκτος εγγυησης. Και επειδη αναφερες κεραια, δυστυχως εαν το προβλημα ειναι μια στο τοσο δεν με ακουνε, δεν τους ακουω, χανω σημα, κανει παρασιτα κλπ κλπ , δλδ βλαβες που δεν ειναι εφικτο να διαγνωσει τεχνικος στα 30 λεπτα που ασχολειται με μια συσκευη τοτε ολες οι εταιριες το περνανε nff ( No fault found ) πετανε μια αναβαθμιση και ενα αλλαξε την sim και τελος. Απο την αλλη αυτο λυνει το 90% των προβληματων. Τωρα εαν παραμενει και αληθεια εχει θεμα ησουν απλα ατυχος.
HateMe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε αυτός ο πρώτο ο electolleti (?) δεν ξέρω τι κάνει αλλά σίγουρα κάτι περίεργο γιατί έχει ίδια τιμή χωρίς ΦΠΑ και με ΦΠΑ. Για κάποιο λόγο δεν είναι και στο Skroutz. Επιπλέον άλλο εγγύηση electrolleti άλλα 2 χρόνια αντιπροσωπείας νομίζω ξέρουμε πλέον τις διαφορές. Οκ αγοράζεις κάτι από Skroutz/Best price γιατι παίρνεις καλύτερη τιμή αλλά όταν είναι ίδια το διακινδυνέυεις; Έχει πάρει iphone 11 η κολλητή μου απ αυτό το κατάστημα, 2 χρόνια πριν και χρειάστηκε την εγγύηση. Δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα. Όταν το είχε πάρει, το συγκεκριμένο κατάστημα το είχε φθηνότερα απ όλους κατά 100 ευρώ. Δεν ξέρω τι φάση, αλλά το κινητό ήταν σφραγισμένο και τα πάντα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι από εκεί γιατί δεν έτυχε
cosmo21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, HateMe είπε Έχει πάρει iphone 11 η κολλητή μου απ αυτό το κατάστημα, 2 χρόνια πριν και χρειάστηκε την εγγύηση. Δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα. Όταν το είχε πάρει, το συγκεκριμένο κατάστημα το είχε φθηνότερα απ όλους κατά 100 ευρώ. Δεν ξέρω τι φάση, αλλά το κινητό ήταν σφραγισμένο και τα πάντα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι από εκεί γιατί δεν έτυχε Ναι το ειπα οτι μονο η xiaomi γκρινιαζει. Ολες οι υπολοιπες τηρουν την ευρωπαικη. Η δε apple την ετησια την τηρει σε ολο τον κοσμο.
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δεν αξιζει για κανενα λογο την διπλη τιμη σε σχεση με το περσινο Poco F3 1
PaNtErAz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Δεν αξιζει για κανενα λογο την διπλη τιμη σε σχεση με το περσινο Poco F3 Όχι είσαι άδικος. Με τα σημερινά δεδομένα και με τις αυξήσεις τιμών σε όλα τα τηλέφωνο καθώς και με βάση τα χαρακτηριστικά, ε νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερο το F4 GT σε σχέση με το F3. OK το F3 είχε καταντήσει στα σκρουτζομάγαζα να πωλείται ξεφτίλα, αλλά δύσκολα θα δούμε τέτοιες τιμές. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/poco-f4-gt-global-12gb-256gb,xiaomi-poco-f3 SD 8 Gen 1 vs SD 870 4700mah 120w vs 4500 mah 33w 64MP vs 48MP Μεταλλικό vs Πλαστικό Gorilla Glass 7 Victus vs Gorilla Glass 5 12GB Ram vs 6GB Ram και πολλές άλλες λεπτομέρειες.
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, PaNtErAz είπε Όχι είσαι άδικος. Με τα σημερινά δεδομένα και με τις αυξήσεις τιμών σε όλα τα τηλέφωνο καθώς και με βάση τα χαρακτηριστικά, ε νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερο το F4 GT σε σχέση με το F3. OK το F3 είχε καταντήσει στα σκρουτζομάγαζα να πωλείται ξεφτίλα, αλλά δύσκολα θα δούμε τέτοιες τιμές. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/poco-f4-gt-global-12gb-256gb,xiaomi-poco-f3 SD 8 Gen 1 vs SD 870 4700mah 120w vs 4500 mah 33w 64MP vs 48MP Μεταλλικό vs Πλαστικό Gorilla Glass 7 Victus vs Gorilla Glass 5 12GB Ram vs 6GB Ram και πολλές άλλες λεπτομέρειες. Αξίζει για κάποιον που η κυρία ενασχόληση του είναι το gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα