Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum . Εχω ενα laptop ASUS GL703GE με Intel Core i7-8750H 16gb ram και NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (λογικά λαπτοπ και οχι κανονική). 
Το θέμα μου ειναι οτι όταν παιζω πχ κανενα LoL εχω καμιά 70αριά fps (οθόνη 1080p 120hz) και δεν μου φαινεται φυσιολογικό να εχω τοσα λιγα fps για ενα τετοιο ελαφρύ game (απο πίσω τρέχουν extra 2-3 καρτέλες chrome).
Πήγα και εκανα disable απο το device manager τα Integrated graphics και εβαλα να τρέξω το game και επιανα 5fps max. 

Γνωρίζει κανεις να βοηθήσει?

μετά το disable του igpu εγινε restart το λαπτοπ και μετα μπηκα game. 

επίσης ακόμη και χωρίς να παιζω/κανω κατι οταν κοιταω τον task manager δείχνει την 1050ti gpu me 0% usage δεν θα επρεπε να ειναι παραπάνω?

φυσικά το εχω στην πρίζα και όχι με την μπαταρία.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

image.png

image.png

Δημοσ.

Δοκίμασε να το βάλεις σε "υψηλες επιδόσεις" για αρχή , και έπειτα μεσα απο το nvidia control panel κανε force το παιχνίδι να τρέχει με την nvidia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...