Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας σε όσους γνωρίζετε. Τελειωσα στο γπα στο τμήμα των τροφίμων. Έχω πίσω μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο , (γεωπονικό κατάστημα). Θα ήθελα κάπως να το εξελίξω και σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλό να έκανα κάποιο μεταπτυχιακό στα οικονομικά στην διοίκηση επιχειρήσεων ώστε να έχω σημαντικές γνώσεις για την συνέχεια της επιχείρησης. Το γπα έχει μεταπτυχιακό ΜBA food and agribusiness δεν ξέρω όμως αξίζει να κάνω μεταπτυχιακό mba στο γεωπονικό; Γνωρίζει κανείς κάποιο μεταπτυχιακό που να μου ήταν χρήσιμο σε αυτό το κομμάτι; Ακούω και για το ΟΠΑ φοβάμαι όμως μην ξεφεύγει και αναφέρεται πιο πολύ σε οικονομολόγους ή άτομα αυτής της κατεύθυνσης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Εφόσον θα ασχοληθείς με την οικογενειακή επιχείρηση δε νομίζω ότι είναι τόσο κρίσιμη η επιλογή του μεταπτυχιακού. Δες τα προγράμματα σπουδών και αποφάσισε.

Δημοσ.
Στις 15/11/2022 στις 1:52 ΠΜ, Steliostsim είπε

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας σε όσους γνωρίζετε. Τελειωσα στο γπα στο τμήμα των τροφίμων. Έχω πίσω μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο , (γεωπονικό κατάστημα). Θα ήθελα κάπως να το εξελίξω και σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλό να έκανα κάποιο μεταπτυχιακό στα οικονομικά στην διοίκηση επιχειρήσεων ώστε να έχω σημαντικές γνώσεις για την συνέχεια της επιχείρησης. Το γπα έχει μεταπτυχιακό ΜBA food and agribusiness δεν ξέρω όμως αξίζει να κάνω μεταπτυχιακό mba στο γεωπονικό; Γνωρίζει κανείς κάποιο μεταπτυχιακό που να μου ήταν χρήσιμο σε αυτό το κομμάτι; Ακούω και για το ΟΠΑ φοβάμαι όμως μην ξεφεύγει και αναφέρεται πιο πολύ σε οικονομολόγους ή άτομα αυτής της κατεύθυνσης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ψαξε το προγραμμα σπουδων των μεταπτυχιακών. Γενικά ενα μπσ στη διοικηση επιχειρησεων θα ηταν μια χαρα, απο κει και πέρα εξαρτάται από τη δική σου όρεξη και αν το έχεις με τις επιχειρήσεις. ενα μεταπτυχιακό θα σου δωσει κάποιες γνωσεις. Αν εχεις γνωσεις μανατζμεντ τοτε καλή ιδεα θα ηταν κι ενα σχετικό με βιολογικές καλλιέργειες. Για εδαφολογία, λιπανση κλπ δε νομιζω οτι μπορεις να μπεις από τρόφιμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...