trelaras22 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Μην έχοντας την εύκολη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω καλώδιο, μιας και περνάει μέσα απ το σαλόνι κι απο το διάδρομο, αν και δεν είναι πολύ μακριά, γύρω στα 7 μέτρα, ωστόσο θα προτιμούσα να το αποφύγω για αισθητικούς λόγους στο νέο μου σπίτι, χρησιμοποιώ ένα ζευγάρι TPLink powerline τριετίας, απ τα απλά σε εκατοστάρα γραμμη του οτέ με οπτική. Παρατηρώ τα εξής και ψάχνω λύση: Απ το κινητό και βρισκόμενος στο σαλόνι, οπου κι έχω το pc πιάνω απο 91 μέχρι 98. ΑΠ το pc δεν ξεπερνάω με τίποτα τα 60. Με καλώδιο στο pc που το δοκίμασα για ερευνητικούς λόγους εννοείται οτι πιάνω σταθερά υψηλά, 99 ξέρω γω. Τί να φταίει άραγε και τί θα μπορούσα να ΄ κάνω; Μια πρώτη σκέψη είναι οτι μιας και τα ηλεκτρικά σ αυτά τα διαμερίσματα είναι πανπάλαια, τη ζημιά την κάνει το powerline, οπότε να πήγαινα σε μια λύση σαν αυτή: https://www.skroutz.gr/s/19625665/Gigabyte-GC-WBAX200-Ασύρματη-Κάρτα-Δικτύου-Wi-Fi-6-2400Mbps-PCI-e.html?from=best_sellers_tag Κι η αναβάθμιση του pwoerline σε κάτι σοβαρότερο υπάρχει ως επιλογή ωστόσο αν εντοπίσω τί ειν αυτό που κάνει τη ζημιά. Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα, μήπως και γλιτώσω τα καλώδια και τη φασαρία... Ευχαριστώ πολύ!
turbakiasss Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, trelaras22 είπε Καλησπέρα. Μην έχοντας την εύκολη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω καλώδιο, μιας και περνάει μέσα απ το σαλόνι κι απο το διάδρομο, αν και δεν είναι πολύ μακριά, γύρω στα 7 μέτρα, ωστόσο θα προτιμούσα να το αποφύγω για αισθητικούς λόγους στο νέο μου σπίτι, χρησιμοποιώ ένα ζευγάρι TPLink powerline τριετίας, απ τα απλά σε εκατοστάρα γραμμη του οτέ με οπτική. Παρατηρώ τα εξής και ψάχνω λύση: Απ το κινητό και βρισκόμενος στο σαλόνι, οπου κι έχω το pc πιάνω απο 91 μέχρι 98. ΑΠ το pc δεν ξεπερνάω με τίποτα τα 60. Με καλώδιο στο pc που το δοκίμασα για ερευνητικούς λόγους εννοείται οτι πιάνω σταθερά υψηλά, 99 ξέρω γω. Τί να φταίει άραγε και τί θα μπορούσα να ΄ κάνω; Μια πρώτη σκέψη είναι οτι μιας και τα ηλεκτρικά σ αυτά τα διαμερίσματα είναι πανπάλαια, τη ζημιά την κάνει το powerline, οπότε να πήγαινα σε μια λύση σαν αυτή: https://www.skroutz.gr/s/19625665/Gigabyte-GC-WBAX200-Ασύρματη-Κάρτα-Δικτύου-Wi-Fi-6-2400Mbps-PCI-e.html?from=best_sellers_tag Κι η αναβάθμιση του pwoerline σε κάτι σοβαρότερο υπάρχει ως επιλογή ωστόσο αν εντοπίσω τί ειν αυτό που κάνει τη ζημιά. Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα, μήπως και γλιτώσω τα καλώδια και τη φασαρία... Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα, εγώ είχα δει διαφορά αν στην ίδια γραμμή έβαζα τροφοδοτικά για ledοταινίες πχ. Έκοβε πολύ ταχύτητα, οπότε βγάλε τα πάντα από τις κοντινές πρίζες. Αν έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις πρίζα στον έναν ή τον άλλο χώρο, δοκίμασε και αυτό. Επίσης, δες μήπως τερματίζουν τα tp link και δεν φτάσεις ποτέ τα 90+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα