Fuel7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/12/2022 στις 8:59 ΠΜ, alexzorb είπε Αν θες να κατέβεις ακόμα περισσότερο σε μπατζετ και δεν θες subwoofer δες και Akai ASB-5L , TCL TS6100 γία να μπορείς να έχεις τα πάντα ταυτόχρωνα πάνω. Με ένα απλό Bluetooth ηχείο θα έχεις λιγότερες ευκολίες όταν πρέπει να αλλάζεις πηγές και σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν έχει audio out από καρφί θες ένα dac ή optical σε bluetooth Καλημέρα, Να σου πω την αλήθεια ναι δεν ηθελα το subwoofer. Βεβαια στην περιπτωση της ορθής ομως αποδοσης θα εκανα τα κλειστα ματια. Προσωπικα θα ηθελα τα παντα με ΒΤ,και μονο την μπαρα με την τηλεοραση συνδεδεμενα με καλώδιο ή οπτικο.
alexzorb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Το μεγλύτερο κέρδος του subwoofer θα ήταν στις ταινίες άρα θα σου έλεγα το όφελος προς την οπτική/χωρική ενόχληση εξαρτάται από το περιεχόμενου που θα παίζει το ηχείο. Αν έχει audio jack ή tv δεν εχεις ιδιαίτερο περιορισμό καθώς τα περισσότερα bt ηχεία έχουν audio in, αν όχι κοίτας καλύτερα soundbar.
Fuel7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα!Συμφωνω! Δεν βλέπω ταινιες εδω,οχι πως δεν εχει τυχει αλλλα 80% δεν βλεπω.Μονο μπαλα βλεπω,και μουσικη για ψυχαγωγικους σκοπους.Εχω και μονιτορ ηχεια (για δουλεια) και ενα ΗΤ τερας για ταινιες που το εχω στο σαλονι .
modechristo_13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά στο ίδιο δίλημμα και εγώ με την μόνη διαφορά ότι θέλω μουσική από λάπτοπ η κινητό για το γραφείο χωρίς να βάλω συμβατικά ηχεία υπολογιστή. Ήμουν πολύ κοντα στο να πάρω κάποιο jbl η anker η Lg Bluetooth ηχείο στα 20-30 watt με ένα budget γύρω στα 80 ευρώ. Αλλά βλέπω πως με λίγα παραπάνω μπορώ να πάω σε ηχόμπαρα λογικά με πολύ δυνατότερη ένταση. Μόνος μου ενδοιασμός ότι θα ήθελα να είναι μέχρι 50 -60cm για να κάθεται ανάμεσα στις οθόνες μου αλλά οι περισσότερες είναι παραπάνω. Έχω δει και αυτές που λέτε ειδικά για την creative. Bέβαια έχω απέναντι την τηλεόραση και μπορώ να την βάλω από κάτω και να στέλνω τα τραγούδια με Bluetooth και όλα καλά. Εσείς τι θα πέρνατε από τα 2? 1
Fuel7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 8:02 ΜΜ, modechristo_13 είπε Καλησπέρα παιδιά στο ίδιο δίλημμα και εγώ με την μόνη διαφορά ότι θέλω μουσική από λάπτοπ η κινητό για το γραφείο χωρίς να βάλω συμβατικά ηχεία υπολογιστή. Ήμουν πολύ κοντα στο να πάρω κάποιο jbl η anker η Lg Bluetooth ηχείο στα 20-30 watt με ένα budget γύρω στα 80 ευρώ. Αλλά βλέπω πως με λίγα παραπάνω μπορώ να πάω σε ηχόμπαρα λογικά με πολύ δυνατότερη ένταση. Μόνος μου ενδοιασμός ότι θα ήθελα να είναι μέχρι 50 -60cm για να κάθεται ανάμεσα στις οθόνες μου αλλά οι περισσότερες είναι παραπάνω. Έχω δει και αυτές που λέτε ειδικά για την creative. Bέβαια έχω απέναντι την τηλεόραση και μπορώ να την βάλω από κάτω και να στέλνω τα τραγούδια με Bluetooth και όλα καλά. Εσείς τι θα πέρνατε από τα 2? Καλημέρα φιλε ! Δεν ξερω αλλα με κερδισε πολυ η TCL ηχομπάρα.Οπως και η Creative.Για μικρους χώρους με 70-80 ευρω κάνεις την δουλεια σου παραπανω απο αξιοπρεπως.Και εγω σε 50 με 60 ποντους χρειαζομαι να σου πω την αληθεια.Μεχρι την Παρασκευή-Σαββατο θα έχω αποφασισει.
modechristo_13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2022 στις 11:26 ΠΜ, Fuel7 είπε Καλημέρα φιλε ! Δεν ξερω αλλα με κερδισε πολυ η TCL ηχομπάρα.Οπως και η Creative.Για μικρους χώρους με 70-80 ευρω κάνεις την δουλεια σου παραπανω απο αξιοπρεπως.Και εγω σε 50 με 60 ποντους χρειαζομαι να σου πω την αληθεια.Μεχρι την Παρασκευή-Σαββατο θα έχω αποφασισει. τελικά μου κάνανε δώρο την casb240 από crystal audio . Δεν με βολεύει και πολύ λόγω καλωδίων και μεγέθους και ίσως της βάλω στην τηλεόραση τελικά. θα το δω, δεν νομίζω να την βάλω πίσω από τις 2 οθόνεςγιατί δεν θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα οπτικά και ηχητικά Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από modechristo_13 1
Fuel7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/12/2022 στις 7:42 ΜΜ, modechristo_13 είπε τελικά μου κάνανε δώρο την casb240 από crystal audio . Δεν με βολεύει και πολύ λόγω καλωδίων και μεγέθους και ίσως της βάλω στην τηλεόραση τελικά. θα το δω, δεν νομίζω να την βάλω πίσω από τις 2 οθόνεςγιατί δεν θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα οπτικά και ηχητικά Καλοδουλευτη,περιμένω εντυπώσεις!
modechristo_13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Στις 21/12/2022 στις 9:56 ΜΜ, Fuel7 είπε Καλοδουλευτη,περιμένω εντυπώσεις! καλησπέρα φίλε μου , Χτές την έβαλα πάνω. Λοιπόν φαίνεται αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά της. Την σύνδεσα με οπτική πάνω στην τηλεόραση όλα οκ απλά δεν μπορώ να ανεβάσω ένταση από το πληκτρολόγιο της LG νομίζω ότι θα πρέπει η soundbar να έχει έξοδο hdmi ark κάτι που αυτή δεν έχει. (ας με διορθώσει κάποιος αν ισχύει αυτό) σύνδεση Bluetooth ok δοκιμή στα 3 μέτρα από κινητό και λαπτοπ καμία διακοπή σύνδεση κατευθείαν. Από ένταση την πάω ακόμα χαλάρά φαίνεται πάντως ότι έχει δύναμη. Το μόνο που με χάλασε αλλά δεν φταίει η μπάρα είναι ότι λόγω του ότι η lg tv που έχω έχει χαμηλή βάση και η μπάρα έχει λίγο όγκο μου κρύβει το rf της τηλεόρασης και για να αλλάξω πχ κανάλια πρέπει να σηκώσω το χέρι. Πρέπει να βρώ κάτι να σηκώσω την tv 1,- 1,5 εκατοστό. Ότι θες μπορεις να με ρωτήσεις
Fuel7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/12/2022 στις 1:27 ΜΜ, modechristo_13 είπε καλησπέρα φίλε μου , Χτές την έβαλα πάνω. Λοιπόν φαίνεται αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά της. Την σύνδεσα με οπτική πάνω στην τηλεόραση όλα οκ απλά δεν μπορώ να ανεβάσω ένταση από το πληκτρολόγιο της LG νομίζω ότι θα πρέπει η soundbar να έχει έξοδο hdmi ark κάτι που αυτή δεν έχει. (ας με διορθώσει κάποιος αν ισχύει αυτό) σύνδεση Bluetooth ok δοκιμή στα 3 μέτρα από κινητό και λαπτοπ καμία διακοπή σύνδεση κατευθείαν. Από ένταση την πάω ακόμα χαλάρά φαίνεται πάντως ότι έχει δύναμη. Το μόνο που με χάλασε αλλά δεν φταίει η μπάρα είναι ότι λόγω του ότι η lg tv που έχω έχει χαμηλή βάση και η μπάρα έχει λίγο όγκο μου κρύβει το rf της τηλεόρασης και για να αλλάξω πχ κανάλια πρέπει να σηκώσω το χέρι. Πρέπει να βρώ κάτι να σηκώσω την tv 1,- 1,5 εκατοστό. Ότι θες μπορεις να με ρωτήσεις Παράγλειλα την TCL,περιμένω να παραλάβω
Fuel7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 11:30 ΜΜ, Fuel7 είπε Παράγλειλα την TCL,περιμένω να παραλάβω Με χρηση περιπου 10 ωρων σε διαφορα ειδη μουσικης με μικρες αλλα και μετρια υψηλές εντάσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!Δεν λέω τουμπανο,διοτι δεν εχω παιξει στο φουλ,και δεν εχω δοκιμασει πλήρως κάθες πηγη .Μεχρι στιγμης εχω αναπαραξει ΥΤ,Spotify,και απο το κινητο μου. Δέν ειχα καμια σχετική παραμορφωση.Ουτε καποια καθυστεριση στην αναπαραγωγη λογο ΒΤ. Εκανα θεωρω πολυ καλη επιλογη και για τον χωρω που θα εξυπηρετησει ειναι επαρκης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα