Grimstar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Είμαι σε αναζήτηση gaming headset ακουστικών. Το budget είναι μεταξύ 250-350 σε αυτες τις επιλογές έχω δει τα astros a50, steelseries Κλπ Έχει κάποιος φίλος κάποια απο τα παραπάνω; ή κάποιο άλλο να προτείνει; έχω δει διάφορα reviews στο ιντερνετ αλλά δεν έχω καταλήξει Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
lostinmyworld Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Έχω τα H6 Pro Open & GSX 300 σε Open back (είναι ανοιχτά πίσω και βολεύουν στο immersion αρκεί να μην ενοχλείς κάποιον γιατί έχει πολύ bleed ότι ακούς στο χώρο) και έχουν υπέροχο ήχο και πολύ καλή ποιότητα και λεπτομέρεια. Υπάρχουν και σε closed back πάλι μαζί με την κάρτα ήχου. Δεν έχουν έτοιμο φίλτρο για να εντοπίζεις βήματα αντιπάλων στο χώρο όπως άλλα αλλά έχουν καλή ποιότητα οπότε βοηθάει πάρα πολύ! Στο Apex Legends εντόπιζα από χιλιόμετρα τους αντιπάλους μέχρι που έκαναν ένα update και δεν ακούς μερικές φορές άλλους ακόμα κι αν έχουν πέσει πάνω σου κάποιες φορές αλλά δεν φταίνε τα ακουστικά σε αυτό. Η κάρτα ήχου έχει μπροστά να χαμηλώνεις την ένταση αλλά είναι λίγο χαμηλά σε ένταση, ίσως με επιπλέον ενισχυτή να μπορεί κάποιος να το λύσει. Το μικρόφωνό του γίνεται mute αν το σηκώσεις τέρμα πάνω και μπορεί να βγει πολύ εύκολα, στέκεται μαγνητικά πάνω και είναι από τα καλύτερα μικρόφωνα που έχω χρησιμοποιήσει. Έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και έρχονται από Γερμανία μέσα από το site της Epos (Sennheiser ουσιαστικά) μέσα σε 2 ημέρες Αθήνα οπότε υποθέτω αντίστοιχα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Giorgoss94 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά , λες για gaming , τι παιχνίδια παίζεις ; Και γιατί να δώσεις τόσα λεφτά ;
Grimstar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 11:14 ΜΜ, Giorgoss94 είπε Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά , λες για gaming , τι παιχνίδια παίζεις ; Και γιατί να δώσεις τόσα λεφτά ; cod/cs και γενικότερα fps Στις 15/11/2022 στις 12:50 ΠΜ, lostinmyworld είπε Καλησπέρα, Έχω τα H6 Pro Open & GSX 300 σε Open back (είναι ανοιχτά πίσω και βολεύουν στο immersion αρκεί να μην ενοχλείς κάποιον γιατί έχει πολύ bleed ότι ακούς στο χώρο) και έχουν υπέροχο ήχο και πολύ καλή ποιότητα και λεπτομέρεια. Υπάρχουν και σε closed back πάλι μαζί με την κάρτα ήχου. Δεν έχουν έτοιμο φίλτρο για να εντοπίζεις βήματα αντιπάλων στο χώρο όπως άλλα αλλά έχουν καλή ποιότητα οπότε βοηθάει πάρα πολύ! Στο Apex Legends εντόπιζα από χιλιόμετρα τους αντιπάλους μέχρι που έκαναν ένα update και δεν ακούς μερικές φορές άλλους ακόμα κι αν έχουν πέσει πάνω σου κάποιες φορές αλλά δεν φταίνε τα ακουστικά σε αυτό. Η κάρτα ήχου έχει μπροστά να χαμηλώνεις την ένταση αλλά είναι λίγο χαμηλά σε ένταση, ίσως με επιπλέον ενισχυτή να μπορεί κάποιος να το λύσει. Το μικρόφωνό του γίνεται mute αν το σηκώσεις τέρμα πάνω και μπορεί να βγει πολύ εύκολα, στέκεται μαγνητικά πάνω και είναι από τα καλύτερα μικρόφωνα που έχω χρησιμοποιήσει. Έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και έρχονται από Γερμανία μέσα από το site της Epos (Sennheiser ουσιαστικά) μέσα σε 2 ημέρες Αθήνα οπότε υποθέτω αντίστοιχα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου θα το δω
pirmen56 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/17654539/Audeze-Mobius-Carbon-Ασύρματο-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-3-5mm-USB-Bluetooth.html https://www.skroutz.gr/s/20862156/HyperX-Cloud-Orbit-S-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-3-5mm-USB.html https://www.rtings.com/headphones/reviews/astro/a50-gen-4-wireless-2019 Open back: https://www.skroutz.gr/s/4273217/Sennheiser-G4ME-One-Black.html
ICE-T Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 τα open back headset δεν κανουν για fps τιτλους ,νομιζω το γνωριζεις αυτο με αυτα τα ακουστικα που εχεις ,δεν φαινεσαι για αρχαριος για να ρωτας γνωμες για ακουστικα και προτασεις .
pirmen56 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, ICE-T είπε τα open back headset δεν κανουν για fps τιτλους ,νομιζω το γνωριζεις αυτο με αυτα τα ακουστικα που εχεις ,δεν φαινεσαι για αρχαριος για να ρωτας γνωμες για ακουστικα και προτασεις . Δεν ξέρω σε ποιον ακριβώς απευθύνεται το post σου. Πάντως, από την εμπειρία μου αλλά και την επιστήμη γύρω από το θέμα του εικονικού surround, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερα από τα open back για virtual surround. Δίνουν ανώτερη αίσθηση χώρου. H κατευθυντικότητα είναι περισσότερο θέμα καλού ματσαρίσματος αριστερού και δεξιού μεγαφώνου. Εκεί και πάλι υπερέχουν τα high end μοντέλα, λόγω ποιοτικού ελέγχου.
Herald Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, ICE-T είπε τα open back headset δεν κανουν για fps τιτλους ,νομιζω το γνωριζεις αυτο με αυτα τα ακουστικα που εχεις ,δεν φαινεσαι για αρχαριος για να ρωτας γνωμες για ακουστικα και προτασεις . Γιατι? Τα θεωρω πολύ πιο accurate οσον αφορα το distancing, δηλαδη ποσο μακρια βρίσκεται ο αντιπαλος που ακους. Απο τα ακουστικά που εχω δοκιμασει για fps games open back > ψειρες > closed back. 1
ICE-T Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν ξέρω σε ποιον ακριβώς απευθύνεται το post σου. Πάντως, από την εμπειρία μου αλλά και την επιστήμη γύρω από το θέμα του εικονικού surround, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερα από τα open back για virtual surround. Δίνουν ανώτερη αίσθηση χώρου. H κατευθυντικότητα είναι περισσότερο θέμα καλού ματσαρίσματος αριστερού και δεξιού μεγαφώνου. Εκεί και πάλι υπερέχουν τα high end μοντέλα, λόγω ποιοτικού ελέγχου. απευθύνεται σε αυτόν που ρώτησε φίλε μου,με τα ακουστικά που λέει ότι έχει δεν μου φαίνεται για αρχάριος ,όσο για τα open back, δοκιμασμένα Senheiser game one σε modern warfare 2019 που ακούγονταν τα βήματα λες και φοράς τσόκαρα,τα cloud 2 είχαν καλύτερο position ping point και ήξερες ακριβώς που έρχονταν , ενώ στα game one άκουγες αλλά μηδέν positioning,αν μιλάμε για Witcher παιχνίδια τα open έχουν καλύτερη ακουστική εμπειρία, άκυρο 😂νόμιζα ότι είχε ακριβά ακουστικά διάβαζα το σχόλιο ποίο κάτω του άλλου παιδιού. 29 λεπτά πριν, Herald είπε Γιατι? Τα θεωρω πολύ πιο accurate οσον αφορα το distancing, δηλαδη ποσο μακρια βρίσκεται ο αντιπαλος που ακους. Απο τα ακουστικά που εχω δοκιμασει για fps games open back > ψειρες > closed back. πίπες φίλε μου δυστυχώς και με ένα φτηνό headset σαν τα cloud alpha, cloud 2 κάνεις παπάδες στο warzone δεν χρειάζεται ακριβό ακουστικό, όλα τα άλλα είναι μύθος, πεταμένα λεφτά να δώσεις 200 ευρώ για ακουστικά σε παιχνίδια, εκτός αν τα θες για μουσική που εκεί είναι διαφορετική ιστορία. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από ICE-T
lostinmyworld Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2022 στις 6:18 ΜΜ, ICE-T είπε απευθύνεται σε αυτόν που ρώτησε φίλε μου,με τα ακουστικά που λέει ότι έχει δεν μου φαίνεται για αρχάριος ,όσο για τα open back, δοκιμασμένα Senheiser game one σε modern warfare 2019 που ακούγονταν τα βήματα λες και φοράς τσόκαρα,τα cloud 2 είχαν καλύτερο position ping point και ήξερες ακριβώς που έρχονταν , ενώ στα game one άκουγες αλλά μηδέν positioning,αν μιλάμε για Witcher παιχνίδια τα open έχουν καλύτερη ακουστική εμπειρία, άκυρο 😂νόμιζα ότι είχε ακριβά ακουστικά διάβαζα το σχόλιο ποίο κάτω του άλλου παιδιού. πίπες φίλε μου δυστυχώς και με ένα φτηνό headset σαν τα cloud alpha, cloud 2 κάνεις παπάδες στο warzone δεν χρειάζεται ακριβό ακουστικό, όλα τα άλλα είναι μύθος, πεταμένα λεφτά να δώσεις 200 ευρώ για ακουστικά σε παιχνίδια, εκτός αν τα θες για μουσική που εκεί είναι διαφορετική ιστορία. Είναι πολλά τα λεφτά, πράγματι. Εγώ ανέφερα τα Epos H6 Pro επειδή έκανα την κίνηση και είναι από τα καλύτερα που έχω αγοράσει (χωρίς να είμαι ειδικός). Το καλύτερο θα είναι να μπορείς να δοκιμάσεις κάπου (σε κάποιο κατάστημα κάπου) πριν αγοράσεις. Σε φθηνότερα μπορείς να έχεις τέλεια positioning και τέρμα ενισχυμένο ήχο για βήματα αλλά χάνεις σε ποιότητα ήχων οπότε τα χρησιμοποιείς μόνο για να βρίσκεις τα βήματα. Από την άλλη είναι πολύ πιο φθηνά. Είναι θέμα προτεραιοτήτων και τι θέλει ο καθένας. Αν δεις πολλοί στο YouTube προτείνουν audiophile (περίπου γιατί τα πραγματικά πάνε πολύ υψηλά σε τιμή) που είναι ακόμα πιο ακριβά αλλά αντίστοιχα έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου. Και κορυφαίοι σε eSports κλπ. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάει να τα αγοράσει. Ανάλογα με το budget και τι χρήση θα κάνει πάει στην κατάλληλη αγορά. Εγώ απλά πρότεινα τι έχω και πώς μου φαίνονται σαν ποιότητα. Αν δεν έχεις 200€ να σου περισσεύουν ΔΕΝ πας σε Epos H6 Pro. Νομίζω ήταν δεδομένο αλλά το αναφέρω καλού κακού. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από lostinmyworld 1
ICE-T Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, lostinmyworld είπε Είναι πολλά τα λεφτά, πράγματι. Εγώ ανέφερα τα Epos H6 Pro επειδή έκανα την κίνηση και είναι από τα καλύτερα που έχω αγοράσει (χωρίς να είμαι ειδικός). Το καλύτερο θα είναι να μπορείς να δοκιμάσεις κάπου (σε κάποιο κατάστημα κάπου) πριν αγοράσεις. Σε φθηνότερα μπορείς να έχεις τέλεια positioning και τέρμα ενισχυμένο ήχο για βήματα αλλά χάνεις σε ποιότητα ήχων οπότε τα χρησιμοποιείς μόνο για να βρίσκεις τα βήματα. Από την άλλη είναι πολύ πιο φθηνά. Είναι θέμα προτεραιοτήτων και τι θέλει ο καθένας. Αν δεις πολλοί στο YouTube προτείνουν audiophile (περίπου γιατί τα πραγματικά πάνε πολύ υψηλά σε τιμή) που είναι ακόμα πιο ακριβά αλλά αντίστοιχα έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου. Και κορυφαίοι σε eSports κλπ. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάει να τα αγοράσει. Ανάλογα με το budget και τι χρήση θα κάνει πάει στην κατάλληλη αγορά. Εγώ απλά πρότεινα τι έχω και πώς μου φαίνονται σαν ποιότητα. Αν δεν έχεις 200€ να σου περισσεύουν ΔΕΝ πας σε Epos H6 Pro. Νομίζω ήταν δεδομένο αλλά το αναφέρω καλού κακού. μπράβο φίλε μου τα είπες όλα. 1
kyr123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εάν θες ασύρματο πήγαινε στο Arctis 7.Νούμερο 1 στο Amazon και σε πωλήσεις και σε κριτικές κυρίως για τον ήχο. Εάν θες ενσύρματο πας στο ASUS ROG Delta που έχει ένα φιλαράκι στην κατοχή του, με τρομερό και ποιοτικό μπάσο και ήχο που πραγματικά δεν μπορώ να συγκρίνω με κανένα ακουστικό που έχω ακούσει και απίστευτη άνεση για τα αυτιά Γενικά έχεις πολλές επιλογές με τέτοιο budget Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από kyr123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα