Προς το περιεχόμενο

Είναι το ίδιο Gpay google play card?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα πλαίσιο έδωσα 15€ και πήρα καρτα google play για να αγοράσω ένα mod για ένα παιχνίδι στο pc.

Όταν μπαίνω στην σελίδα του hacker να το πληρώσω πατάω το Gpay και βγάζει πιστωτική και λήξη.

Ερώτηση: μη με πρηξετε ειμαι 29 δεν έχω ιδέα από πληρωμές ουτε από αυτά μόνο αυτά ούτε υπομονή.

Δεν παίζει να δώσω κανονικηβκαρτα.

Ζητάω αν ξέρει κάποιος από Θεσσαλονίκη η εδω να με πει καθυστερημένα χαζα δλδ αν μπορώ να κάνω κάτι με την κάρτα η να την πουλήσω market φβ.

Δλδ. Αν συνδέονται και αν ναι τότε βήμα βήμα τι κάνω. 

Δεν καταλαβαίνω τπτ,ούτε YouTube.

Υπάρχει κάποιος από κοντα; 

Θα κεράσω μπύρες καφε ότι θέλει.

20221114_220359.jpg.eab5a74fd708c3ab42b125ec484d42ce.jpg20221114_220309.jpg.f46e3ea9507425cdecf85147abec5a6b.jpg

Αν βάλω εδώ την κάρτα μετά αυτόματα αν πατήσω  στο google στη σελίδα του hacker μπορει να συγχρονιστεί και να πληρωθεί μέσω Gpay?

20221114_222234.jpg

Δημοσ.
Ένα απλό search μας δίνει αυτά:

Important: Google Play gift cards aren't supported. If your gift card has an issuer logo, such as Mastercard or Visa, you must add it as a payment method.

https://support.google.com/wallet/answer/12059603?hl=en
https://support.google.com/googlepay/answer/10191851

Στη συγκεκριμένη σελίδα μπορεί να αναφέρεται στις ανάλογες εφαρμογές Android και ios όμως ισχύει και γενικότερα.

Εαν θέλεις να πληρώσεις με Gpay θέλει κάρτα. Εαν δεν έχεις την υπομονή να ασχοληθείς θα πρέπει να δεις αν το site δίνει δυνατότητα για άλλο τρόπο πληρωμής, ή εναλλακτικά να ζητήσεις από ένα γνωστό σου να κάνει την πληρωμή εκ μέρους σου και να του δώσεις τα χρήματα στο χέρι.
Δημοσ.

Έχεις Gpay card? Μενω Σαλονικα.

Δεν κολλάω να στα δώσω ή αν ξέρεις κάποιον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boy100 είπε

Μακάρι να ήμουν κοντά να κάναμε όποια αγορά θέλεις άμεσα με κάρτα μιας χρήσης από Revolut...

3 λεπτά υπόθεση...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Boy100 είπε

Δυστυχώς δεν μένω κοντά.

Δημοσ.

Κριμα. Οκ. Πουλάω και καινούρια play google 25€.

Τζάμπα το πήρα.

Βασικά ρε παιδιά αμα πληρώσω στον Ινδο με master card κανονική έχω θέμα να με κλέψει το λογαριασμό;

Αφού πιν δεν δίνω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Boy100 είπε

Τζάμπα το πήρα.

Βασικά ρε παιδιά αμα πληρώσω στον Ινδο με master card κανονική έχω θέμα να με κλέψει το λογαριασμό;

Αφού πιν δεν δίνω.

ναι,τον εμπιστευεσαι δηλαδή;

ανοιξε μια revolut ,πληρωσε με virtual μιας χρησης κάρτα και τέλος.

Δημοσ.

Ναι; τα τομάρια τους hackoanonymous.

Πως ανοίγω revolut?

Εχει και google pay?

Σε ποια τράπεζα και τι κόστος εχει;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boy100 είπε

Ναι; τα τομάρια τους hackoanonymous.

Πως ανοίγω revolut?

Εχει και google pay?

Σε ποια τράπεζα και τι κόστος εχει;

Aλλο το  google pLay και άλλο το  google PAY ,η καρτα που έχεις ειναι για αγορές σε παιχνίδια κλπ απο τις εφαρμογές που βρίσκεις στο google PLAY STORE.

Λεφτά θες να στείλεις ;Κανε το απο το paypal. Δεν είναι δύσκολο να βρεις πως θα ανοίξεις  revolut,ψάξε λίγο .

Γιατί μπλέκεις με απατεώνες δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.

50 λεπτά πριν, Boy100 είπε

Τζάμπα το πήρα.

Αφού πιν δεν δίνω.

Κοίτα φίλε μου αν ζητάει λεφτά μέσω Google Pay αυτός δεν θα δει ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σου. Η Google θα τα δει, θα πάρει το ποσό που συμφώνησες και θα του το δώσει (να ελέγξεις ότι βρίσκεσαι στη σελίδα της google όταν πληρώνεις κι ότι δεν είναι phishing σελίδα!). Από εκεί και πέρα εαν ο "hacker" τηρήσει τη συμφωνία και σου δώσει ότι πουλάει είναι άλλο θέμα.

Παρ'όλα αυτά αν έχεις χρεωστική κάρτα που συνδέεται απευθείας με λογαριασμό που έχει αρκετά χρήματα σου το δίνω σαν συμβουλή να μην την χρησιμοποιήσεις για πληρωμή πουθενά στο Internet.

Κάνεις ένα από τα εξής:

-Αν έχεις e-banking δημιουργείς μια προπληρωμένη κάρτα, την φορτίζεις  με όσα ακριβώς λεφτά θες και πληρώνεις μέσω Google Pay. Υπάρχει μια μικρή χρέωση ανά φόρτιση.

-Μπορείς να δημιουργήσεις ένα δεύτερο λογαριασμό μέσω ebanking, να συνδέσεις σε αυτόν την χρεωστική σου κάρτα και να τον κάνεις πρωτεύον λογαριασμό. Όλες οι συναλλαγές της κάρτας σου (μαγαζιά, online) θα γίνονται από αυτό το λογαριασμό στον οποίο θα μεταφέρεις όσα λεφτά χρειάζεται κάθε φορά. Αυτό είναι το πιο φτηνό και ασφαλές (το κάνω και εγώ) αλλά είναι λίγο πιο σύνθετο στο setup. Και αυτό γίνεται μέσω ebanking.

-Ανοίγεις λογαριασμό Revolut όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Ουσιαστικά δεύτερο e-banking θα έχεις απλώς εκει δημιουργείς one-time-use κάρτες οπότε δεν κινδυνεύεις να χάσεις λεφτά.

Με κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις καταλήγεις να χρησιμοποιείς κάρτα (visa/mastercard) στο Google Pay.

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστώ πραγματικά. 

Θέλω την τελευταία περίπτωση δλδ παω τραπεζα και τι θέλουν; και τιμη;

Πχ αφμ ταυτότητα δεη και 20€

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Boy100 είπε

Χιλια ευχαριστώ πραγματικά. 

Θέλω την τελευταία περίπτωση δλδ παω τραπεζα και τι θέλουν; και τιμη;

Πχ αφμ ταυτότητα δεη και 20€

Για  revolut?Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή και φορτώνεις λεφτά απο την ελληνική σου κάρτα

https://www.revolut.com/

Δημοσ.

Υπαρχει κάποιος με καρτα από κοντά να του δώσω 25;  

Ακριβώς είναι.

2 λεπτά δουλειά από google.

Θεσσαλονίκη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...