Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας απευθύνω μερικές ερωτήσεις για να καταλάβω πως λειτουργεί ο ΟΠΑΠ.

1) Ο προποτζής (καταστηματαρχης) πως βγάζει κέρδος; "Flat" προμήθεια επι των παιχνιδιών; πχ 5% σε κάθε δελτίο κίνο που παίζεται; Πληρώνει μέρος της ζημίας σε κερδισμένα δελτία;

2) Για τα "ψηφιακά" παιχνίδια, πχ Powerspin. Είναι provably fair αλγόριθμος που επιστρέφει κάθε φορά 97% πχ. του τζίρου/πονταρισμάτων; ή οχι;

3) Αν δεν είναι όπως παραπάνω, γυρνάει απλά ένα ποσοστό πχ 70% ανάλογα του τι έχει παιχτεί; Αν ναι, περίπου πόσο είναι σε Virtual, KINO, powerspin?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, αγαπητοί συντζογαδόροι.

Δημοσ.

Στο ΚΙΝΟ δεν κερδίζεις ποτέ παρόλα αυτά κάποιοι ιδιοκτήτες ΟΠΑΠ λίγοι όχι όλοι συμπεριφέρονται αγενέστατα σε πελάτες. 

Δημοσ.

@Mhdenistis ναι για ΚΙΝΟ, δεν ελπιζω πολυ. Εχεις ιδέα πως βγάζουν όμως λεφτά; (οτι αρκετοι ειναι αγενεις ισχυει)

@Allan-Wake Γενικά για τον τζόγο ισχύει και καλά τα λές. Απο κει και πέρα, γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για τις ερωτήσεις μου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzogadoros96 είπε

@Mhdenistis ναι για ΚΙΝΟ, δεν ελπιζω πολυ. Εχεις ιδέα πως βγάζουν όμως λεφτά; (οτι αρκετοι ειναι αγενεις ισχυει)

@Allan-Wake Γενικά για τον τζόγο ισχύει και καλά τα λές. Απο κει και πέρα, γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για τις ερωτήσεις μου;

Ισχύει στα ΟΠΑΠ επωνύμων βουλευτών, αθλητών και σια, από εκεί και πέρα επώνυμα δεν μπορώ να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tzogadoros96 είπε

8% κέρδος στο ΚΙΝΟ ανά αξία δελτίου, και αν κερδίσεις εννοείται πως θα πληρώνει ο ΟΠΑΠ και όχι το κατάστημα 

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

Οι προμηθειες στο στοιχημα ειναι λιγο παραξενες. Υπαρχει μια προμηθεια οταν παιχτει το δελτιο, η οποια αν ειναι μονο δυαδα ή παρολι αλλαζει. Μετα υπολογιζουν χαμενα/κερδισμενα δελτια και κατι δινουν. Ειναι λιγο μπερδεμενο. Σε ολα τα αλλα οι προμηθειες ειναι σταθερες. Καλη προμηθεια δινουν λοττο(15%),τζοκερ(12.5%), προτο extra5 super3(9.9-10%). Το χειροτερο ειναι το powerspin με 2.8% νομιζω.Επισης δεν ξερω τι δινει ο ιπποδρομος.

Επιπλεον οσα καταστηματα εχουν φρουτακια vlt's, απο τα εσοδ του καταστηματος αφηνουν 15-20%.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Στο ΚΙΝΟ δεν κερδίζεις ποτέ παρόλα αυτά κάποιοι ιδιοκτήτες ΟΠΑΠ λίγοι όχι όλοι συμπεριφέρονται αγενέστατα σε πελάτες. 

Στην γειτονιά μου, κάποιος πήρε στις 04 Αυγούστου τα 100.000€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...