7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Τα είδα από αγγελία που ανέβασε ένας στο ebay (49$ και τα δύο) και είχε επισυνάψει proof .
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τα είδα από αγγελία που ανέβασε ένας στο ebay (49$ και τα δύο) και είχε επισυνάψει proof . μούφα ήταν. Ισχύει η πιο πίσω εικόνα για το redeem. Ασε που ειναι αδύνατον να σου δώσει κλειδια για παιχνιδια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει(το Dead Island καλό Απριλιο αν δεν φάει και άλλο delay). 1
dreaming123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Eμένα αυτό μου έβγαλε οπότε κλειδιά πρέπει να δίνει. Εσάς σας έχει έρθει για το The Callisto Protocol ; H σήμερα το βράδυ αύριο το πρωί που κυκλοφορεί επίσημα θα μας έρθει;
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dreaming123 είπε Eμένα αυτό μου έβγαλε οπότε κλειδιά πρέπει να δίνει. Εσάς σας έχει έρθει για το The Callisto Protocol ; H σήμερα το βράδυ αύριο το πρωί που κυκλοφορεί επίσημα θα μας έρθει; Μακαρι να δίνουν κλειδιά. Αυριο θα έρθει για το callisto. 1
dreaming123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Άκυρο τελικά. Μου ήρθαν οδηγίες στο email. Όταν θα είναι έτοιμο για ενεργοποίηση λογικά ή μετά της 00:00 η αύριο θα βγάλει κουμπί να πατήσω για να ανοίξει το Steam REDEEM ON STEAM WITH YOUR ACCOUNT.
DrFreeman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με Πλαίσιο, μου είπαν πως στέλνουν μετά από μια εβδομάδα από την παραλαβή της κάρτας, μέσω mail το voucher για τα games. Να ισχύει άραγε ή πάλι μας λένε ότι να ‘ναι;
Jumbi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, DrFreeman είπε Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με Πλαίσιο, μου είπαν πως στέλνουν μετά από μια εβδομάδα από την παραλαβή της κάρτας, μέσω mail το voucher για τα games. Να ισχύει άραγε ή πάλι μας λένε ότι να ‘ναι; Ετσι εχουν γραψει ηδη καμια 10αρια ατομα εδω 😝
DrFreeman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 12 minutes ago, Jumbi said: Ετσι εχουν γραψει ηδη καμια 10αρια ατομα εδω 😝 Διάβαζα κυρίως το άλλο thread με την Pulse και την 6700
VasKag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, DrFreeman είπε Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με Πλαίσιο, μου είπαν πως στέλνουν μετά από μια εβδομάδα από την παραλαβή της κάρτας, μέσω mail το voucher για τα games. Να ισχύει άραγε ή πάλι μας λένε ότι να ‘ναι; Εγω σε σημερινη επικοινωνια μου ειπαν 1-2 ημερες. Και αν δεν ερθει να τους ξαναπαρω.
DrFreeman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 41 minutes ago, VasKag said: Εγω σε σημερινη επικοινωνια μου ειπαν 1-2 ημερες. Και αν δεν ερθει να τους ξαναπαρω. Πόσες ημέρες πέρασαν από την παραλαβή της κάρτας;
DrFreeman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 11 minutes ago, VasKag said: Χτες παρελαβα. Άρα λένε ότι τους κατέβει. Θα ξαναπάρω τηλ αύριο.
okinakoto Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά παιδιά αξίζει κάρτα έχω 2200g 16GB RAM και b 450 μητρική θα παίζω μαξ 1080p? Μου έχει έρθει από την Τρίτη αλλά θα πάω να παραλάβω σήμερα
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, okinakoto είπε Τελικά παιδιά αξίζει κάρτα έχω 2200g 16GB RAM και b 450 μητρική θα παίζω μαξ 1080p? Μου έχει έρθει από την Τρίτη αλλά θα πάω να παραλάβω σήμερα Εξαιρετική για 1080p μια χαρά θα παίζεις ναι. 1
DrFreeman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Nέο τηλεφώνημα σήμερα, άλλη υπάλληλος. 5-7 εργάσιμες επιμένει. Την πίεσα να το ψάξει, έφυγε από το τηλέφωνο για 3' κι επιστρέφοντας μου λέει "θα σας τηλεφωνήσω εγώ μόλις έχουμε κάποια εξέλιξη". Τι αποδιοργάνωση είναι αυτή με τα voucher ρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα