Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τα είδα από αγγελία που ανέβασε ένας στο ebay (49$ και τα δύο) και είχε επισυνάψει proof . 

μούφα ήταν. Ισχύει η πιο πίσω εικόνα για το redeem.

Ασε που ειναι αδύνατον να σου δώσει κλειδια για παιχνιδια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει(το Dead Island καλό Απριλιο αν δεν φάει και άλλο delay).

• Like 1
Δημοσ.

Eμένα αυτό μου έβγαλε οπότε κλειδιά πρέπει να δίνει.
Εσάς σας έχει έρθει για το The Callisto Protocol ;
H σήμερα το βράδυ αύριο το πρωί που κυκλοφορεί επίσημα θα μας έρθει;

callisto.JPG

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Eμένα αυτό μου έβγαλε οπότε κλειδιά πρέπει να δίνει.
Εσάς σας έχει έρθει για το The Callisto Protocol ;
H σήμερα το βράδυ αύριο το πρωί που κυκλοφορεί επίσημα θα μας έρθει;

callisto.JPG

Μακαρι να δίνουν κλειδιά. Αυριο θα έρθει για το callisto. 

• Like 1
Δημοσ.

Άκυρο τελικά.

Μου ήρθαν οδηγίες στο email.

Όταν θα είναι έτοιμο για ενεργοποίηση λογικά ή μετά της 00:00 η αύριο θα βγάλει κουμπί να πατήσω για να ανοίξει το Steam REDEEM ON STEAM WITH YOUR ACCOUNT.

Δημοσ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με Πλαίσιο, μου είπαν πως στέλνουν μετά από μια εβδομάδα από την παραλαβή της κάρτας, μέσω mail το voucher για τα games. Να ισχύει άραγε ή πάλι μας λένε ότι να ‘ναι;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με Πλαίσιο, μου είπαν πως στέλνουν μετά από μια εβδομάδα από την παραλαβή της κάρτας, μέσω mail το voucher για τα games. Να ισχύει άραγε ή πάλι μας λένε ότι να ‘ναι;

Ετσι εχουν γραψει ηδη καμια 10αρια ατομα εδω 😝

Δημοσ.
12 minutes ago, Jumbi said:

Ετσι εχουν γραψει ηδη καμια 10αρια ατομα εδω 😝

Διάβαζα κυρίως το άλλο thread με την Pulse και την 6700 :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Εγω σε σημερινη επικοινωνια μου ειπαν 1-2 ημερες. Και αν δεν ερθει να τους ξαναπαρω.

Δημοσ.
41 minutes ago, VasKag said:

Εγω σε σημερινη επικοινωνια μου ειπαν 1-2 ημερες. Και αν δεν ερθει να τους ξαναπαρω.

Πόσες ημέρες πέρασαν από την παραλαβή της κάρτας;

Δημοσ.

Τελικά παιδιά αξίζει κάρτα έχω 2200g 16GB RAM και b 450 μητρική θα παίζω μαξ 1080p? Μου έχει έρθει από την Τρίτη αλλά θα πάω να παραλάβω σήμερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, okinakoto είπε

Τελικά παιδιά αξίζει κάρτα έχω 2200g 16GB RAM και b 450 μητρική θα παίζω μαξ 1080p? Μου έχει έρθει από την Τρίτη αλλά θα πάω να παραλάβω σήμερα

Εξαιρετική για 1080p μια χαρά θα παίζεις ναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Nέο τηλεφώνημα σήμερα, άλλη υπάλληλος. 5-7 εργάσιμες επιμένει. Την πίεσα να το ψάξει, έφυγε από το τηλέφωνο για 3' κι επιστρέφοντας μου λέει "θα σας τηλεφωνήσω εγώ μόλις έχουμε κάποια εξέλιξη". Τι αποδιοργάνωση είναι αυτή με τα voucher ρε παιδιά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...