Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Plaisio μου εμφανίζει την 6800 Red Dragon στα 649€ και 2 παιχνίδια δώρο τελευταία τεμάχια.

Επεξ/σία από Inler
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα καλάθι που το έβαλα ενδεικτικά, ήταν 649€ με δώρα mouse mat και USB drive.

Τελευταία τεμάχια λέει και μόνο online αγορά οπότε βιαστείτε:

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/powercolor-vga-radeon-rx-6800-red-dragon-16-gb_3711870

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν τη θεωρώ προσφορά αν ήταν στα 549€ ίσως λόγω 3ετούς εγγύησης και παιχνιδιών που οριακά φεύγουν 50€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη την καρτα (Powercolor 6800) δεν την ειχαν σε προσφορα σχετικα προσφατα (plaisio) μαζι με την 6800xt με 3 παιχνιδια δωρο και ενα πληκτρολογιο των 100+ ευρω?

Eαν κανω λαθος ας με διορθωσουν.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Despotas είπε

Εγώ παρέλαβα από Πλαίσιο κανονικά σήμερα.

Τους κωδικούς θα τους στείλουν σε καμιά βδομάδα όπως μου είπαν.

Η κάρτα δουλεύει μια χαρά στο αρχαίο PC μου, είναι σημαντική η διαφορά από την GTX 970.

Με γεια! 

• Like 1
Δημοσ.

με 580 μαζί μεταφορικά παίζει η κάρτα αυτή εδώ και μήνες στο amazon de και σε καλύτερη έκδοση (XFX speedster). Και πάλι δεν ξεπουλάει. Υποθέτω ότι αν ψάξει κάποιος σε ευρωπαϊκά μαγαζιά τύπου Ldlc θα την βρει σε κοντινή τιμή, και θα έχει και τα παιχνίδια. Δεν είναι τιμή τα 650 ευρώ αξιοπρεπής.  

• Like 4
Δημοσ.

Εχουν στειλει σε κανεναν τους κωδικους για τα παιχνιδια; Επικοινωνησα μαζι τους με μειλ αλλα δεν εχω λαβει απαντηση (αναμενομενο).

Δημοσ.

Παιδια παρτε τηλεφωνο για το κουπονι. 3 φορες τους πηρα πριν κατι μηνες μου ελεγαν μεχρι τοτε θα ερθει και δεν ερχονταν. Την τριτη φορα το εστειλαν πετυχα καλο υπαλληλο και ολα κομπλε. Παρτε τηλεφωνο ουτε mail ουτε μηνυμα απο το site τους. Μιληστε με το τμημα πωλησεων και θα σας το στειλουν. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Despotas είπε

Δεν έχω δει καλύτερες τιμές από αυτές. Μπορεί να μην είναι καμιά τρελή προσφορά αλλά είναι σαν να βρήκαν πρώτη φορά και να έχουν νορμάλ MSRP.. Και πριν που τις βάλανε τις χαλβάδιασα.. Η Hellhound είναι τρομερή πάντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Όσοι έχετε παραλάβει σας έχουμε στείλει ένα κωδικό για τα παιχνίδια η δύο;

Γιατί μου έχει έρθει ένας μόνο και θέλω να τα πουλήσω μην γίνει κανένα μπέρδεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας είναι. Πρέπει όμως να τον ενεργοποιήσεις εσυ που έχεις την καρτα. Μετά η amd θα σου δώσεις τους δυο κωδικούς για τα παιχνιδια

Επεξ/σία από thyra_7
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Καλησπέρα.

Όσοι έχετε παραλάβει σας έχουμε στείλει ένα κωδικό για τα παιχνίδια η δύο;

Γιατί μου έχει έρθει ένας μόνο και θέλω να τα πουλήσω μην γίνει κανένα μπέρδεμα.

Μπαινεις εδω

https://www.amdrewards.com/my-rewards

Κανεις λογαριασμο και βαζεις το κουπονι. Κανεις το verify 2 λεπτα και εισαι ετοιμος. Θα σε βγουν τα παιχνιδια ετσι. Παιχνιδι που ακομα δεν εγινε released θα σου λεει release date και ταδε ημερομηνια οπου θα σου ερθει να κανεις το redeem. 

Screenshot-1.png

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Update: αφού ενεργοποιήσεις το κωδικό στο AMD REWARDS σου πετάει κλειδιά και για τα δύο παιχνίδια 

Απευθειας redeem δεν ειναι οπως τα προηγουμενα? Δινει οντως κλειδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...