Cartman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fotaras76 είπε Να ξέρετε πως η κάρτα είναι pcie 4.0 X 8 και όχι Χ16 οπότε όσοι είστε με pcie 3.0 ενδεχομένως σε κάποια παιχνίδια να έχετε μειωμένες επιδόσεις. Σε άλλα μπορεί να είναι ανεπαίσθητη ως και μηδενική σε άλλα όμως υπολογίσιμη. Kαι ότι θα ρωτούσα αυτό ακριβώς... Ευχαριστώ! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Cartman 1
tzavardin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για όποιον την γλυκοκοιταζει και έχει και ένα 50αρι παραπάνω, να σκεφτεί την 6650 xt, βλέπω στο best price ότι επεσε στα 310 ευρώ σε kavatza και foxstore, που σημαίνει ότι θα την πάρει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα στα χέρια του. Πιστεύω αξίζουν την διαφορά για το performance Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από tzavardin 4
Armoral Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, niko13 είπε Μια χαρά τιμή,μοναδική παραφωνία η έλλειψη backplate,κάτι που δεν φαίνεται στις photo Σωστά. 1
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, tzavardin είπε Για όποιον την γλυκοκοιταζει και έχει και ένα 50αρι παραπάνω, να σκεφτεί την 6650 xt, βλέπω στο best price ότι επεσε στα 310 ευρώ σε kavatza και foxstore, που σημαίνει ότι θα την πάρει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα στα χέρια του. Πιστεύω αξίζουν την διαφορά για το performance 20% πανω σε επιδοσεις δεν ειναι σιγουρα αμελητεο. Αλλα πας σε 2 χρονια εγγυηση και χωρις τα παιχνιδια που πουλιουνται 60-70 ευρω και συν 40 ευρω στη συνολικη τιμη. 1
Inler Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μία προσωπική ένσταση στα παιχνίδια χλωμό να πιάσουν τα 70€ όταν γεμίσουν οι αγγελίες.Max τα 50€ και αν. 3
Sebu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Να ξέρετε πως η κάρτα είναι pcie 4.0 X 8 και όχι Χ16 οπότε όσοι είστε με pcie 3.0 ενδεχομένως σε κάποια παιχνίδια να έχετε μειωμένες επιδόσεις. Σε κάποια μπορεί να είναι ανεπαίσθητη ως και μηδενική σε άλλα όμως υπολογίσιμη. Ενδιαφερον αυτο. Αρα η RX480 που ειναι pcie 3.0 X16? Εξαρταται απο το ειδος του παιχνιδιου λχ RTS, FPS ή παιζει και ανα εταιρεια/στουντιο/υλοποιηση?
tzavardin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλά, θα γεμίσει κωδικούς το ίντερνετ και τα κλειδάδικα με παγκόσμια προσφορά amd, καμία σχέση με 50 ευρώ. Εγώ το αναφέρω γιατί τα 310 είναι όντως από τις καλύτερες τιμές στην ευρώπη. Εγώ πιστεύω τα 260-270 στην 6600 και τα 310 στην 6650xt, είναι το μίνιμουμ που θα πιάσουν black Friday, με τη λογική ότι αυτή είναι η τιμή που παίζει και Αμερική χοντρικά αυτή τη στιγμή, αν προσθέσει κανείς ΦΠΑ. Μακάρι να δούμε και 6700 350 ευρώ, και 6700xt 380 με 400 να πάρουμε και κάτι σε midrange γιατί η τιμή αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτη, ελέω και πέτσινου που δίνει 3070 και ti 600-700 και άμα δείτε ξεπουλάει κιόλας. 1
Sebu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Arkin είπε Με 132watt TDP που εχει θα ησουν αψογα και με 500αρι τροφοδοτικο μην σε ανησυχει καθολου αυτο. 1 8πινο εχει η συγκεκριμενη οποτε λογικα επειδη και στην 480 θα εχεις 1 απλα βγαζεις την παλια κουμπωνεις στο ιδιο slot βαζεις οκταπυνο και εισαι ετοιμος για gaming. Ουτε drivers δεν θα χρειαστει να αλλαξεις εφοσον εχεις amd. Για 1080p θα τερματιζεις τα παντα εκτος βαρια RT παιχνιδια και εχεις και το FSR αν καποιο ειναι πιο βαρυ. Γενικα η προσφορα ειναι αψογη μονο τα παιχνιδια εχουν ενα 95αρι αυτη τη στιγμη. Αν θυμαμαι καλά η 480 εχει 6πινο οχι 8πινο. Απλα βαριεμαι τετοια ωρα να ανοιξω το κουτι να τσεκαρω. Δεν νομιζω να παιζει ρολο βεβαια λογικα θα εχω καποιο spare 4 πινο να κουμπωσω δυο τετοια.
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Sebu είπε Αν θυμαμαι καλά η 480 εχει 6πινο οχι 8πινο. Απλα βαριεμαι τετοια ωρα να ανοιξω το κουτι να τσεκαρω. Δεν νομιζω να παιζει ρολο βεβαια λογικα θα εχω καποιο spare 4 πινο να κουμπωσω δυο τετοια. Το 6pin που εχεις μηπως εχει διπλα ακομα 2 πινακια? Εμενα με της corsair το τροφοδοτικο εδωσε μονο οχταπινα που γινονται εξαπινα ομως τα 2 ειναι ξεχωριστα. Οπως ισως ειναι ετσι γλιτωνεις απο ψαξιμο καλωδιων. 2
Sebu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Το 6pin που εχεις μηπως εχει διπλα ακομα 2 πινακια? Εμενα με της corsair το τροφοδοτικο εδωσε μονο οχταπινα που γινονται εξαπινα ομως τα 2 ειναι ξεχωριστα. Οπως ισως ειναι ετσι γλιτωνεις απο ψαξιμο καλωδιων. Μπραβο τωρα που το λες μου ερχονται φλασιες απο το μακρινο 2017 το Φλεβαρη που εστηνα το πισι 😂 Δυο κοκκινα (νομιζω) 4πινα, τα οποια η Corsair ειχε κανει τη μαγκια και το ενα εξ αυτων σε καθε modular ξεκλιπαρε και χωριζε στα 2 για τυχον τετοιες περιπτωσεις που ηθελε 6πινο και οχι 8πινο. Θεικο τροφοδοτικο το HX650W. Ελπιζω να τα φτιαχνουν ετσι σκυλια ακομα και τωρα. Αλλα θα ειμαι σιγουρος μονο αν βρεθω κατω απο το γραφειο και ανοιξω το κουτι. Αλλα ποιος κανει τετοιες καταδρομικες τετοια ωρα 😝 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Sebu 1
fotaras76 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Sebu είπε Ενδιαφερον αυτο. Αρα η RX480 που ειναι pcie 3.0 X16? Εξαρταται απο το ειδος του παιχνιδιου λχ RTS, FPS ή παιζει και ανα εταιρεια/στουντιο/υλοποιηση? Υπάρχουν βίντεο στο YouTube που την τεσταρουν και σε pcie 3.0 σε διάφορα games. Φαντάζομαι πως όσο θα βγαίνουν νέοι τίτλοι θα έχει και μεγαλύτερες απώλειες. 1
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Μπραβο τωρα που το λες μου ερχονται φλασιες απο το μακρινο 2017 το Φλεβαρη που εστηνα το πισι 😂 Δυο κοκκινα (νομιζω) 4πινα, τα οποια η Corsair ειχε κανει τη μαγκια και το ενα εξ αυτων σε καθε modular ξεκλιπαρε και χωριζε στα 2 για τυχον τετοιες περιπτωσεις που ηθελε 6πινο και οχι 8πινο. Αλλα θα ειμαι σιγουρος μονο αν βρεθω κατω απο το γραφειο και ανοιξω το κουτι. Αλλα ποιος κανει τετοιες καταδρομικες τετοια ωρα 😝 Σιγουρα ετσι θα ειναι αφου εχεις corsair 2017 μοντελο και το δικο μου οποτε μην ανησυχεις. Τετοια ωρα αστα ησυχα. Μολις ερθει η καρτα κουμπωνεις και εισαι ετοιμος. 1 λεπτό πριν, fotaras76 είπε Υπάρχουν βίντεο στο YouTube που την τεσταρουν και σε pcie 3.0 σε διάφορα games. Φαντάζομαι πως όσο θα βγαίνουν νέοι τίτλοι θα έχει και μεγαλύτερες απώλειες. Εδω ενα που βγηκα. Μηδαμινες διαφορες απο οτι βλεπω 1
Sebu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Υπάρχουν βίντεο στο YouTube που την τεσταρουν και σε pcie 3.0 σε διάφορα games. Φαντάζομαι πως όσο θα βγαίνουν νέοι τίτλοι θα έχει και μεγαλύτερες απώλειες. Αυτο θα εγραφα τωρα γιατι ειδα οτι η μητρικη που εχω η Asus Strix Z270F Gaming ειναι pci express 3.0 (λογικο ειναι του 2017 αρχες). Αρα αν η καρτα ειναι pci express 4.0 καταλαβαινω οτι το bus ειναι παλαιοτερο/πιο αργο και δεν μπορει να την εκμεταλλευτει πληρως η μητρικη? Το bottleneck θα ειναι δλδ το pci express bus της μητρικης? Ενταξει τουλαχιστον στο βιντεακι βλεπω ψιλοαποκλισεις στα frames οχι κατι τραγικο.
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Αυτο θα εγραφα τωρα γιατι ειδα οτι η μητρικη που εχω η Asus Strix Z270F Gaming ειναι pci express 3.0 (λογικο ειναι του 2017 αρχες). Αρα αν η καρτα ειναι pci express 4.0 καταλαβαινω οτι το bus ειναι παλαιοτερο/πιο αργο και δεν μπορει να την εκμεταλλευτει πληρως η μητρικη? Το bottleneck θα ειναι δλδ το pci express bus της μητρικης? Ενταξει τουλαχιστον στο βιντεακι βλεπω ψιλοαποκλισεις στα frames οχι κατι τραγικο. Δεν ειναι το pcie που ειναι 4 εκδοση και εσυ εχεις 3 οσο οτι ειναι 8x και οχι 16x. Αλλα μην ανησυχεις το βιντεο πιο πανω δειχνει διαφορες και οι διαφορες ειναι στο margin error. 2
this.is.elia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλό deal στα 270€, ταμάμ για 1080p (με μερικές παραχωρήσεις), δεν χρειάζεται παραπάνω. Η 6700 είναι 130 παραπάνω, οπότε υπάρχει ένα διλληματάκι. Τα 2 παιχνίδια είναι το κερασάκι στην τούρτα - απλά να τα ζητήσετε εάν δεν τα δώσουν αμέσως και επιμείνετε. Μερικές φορές τα στέλνουν με mail (λένε) και τα οικειοποιούνται εάν δεν τα ζητήσει ο πελάτης. Σε μια αγορά 580 θυμάμαι ήταν γραμμένα εντός του κουτιού της κάρτας, μια άλλη φορά έκαναν 2-3 βδομάδες να μου τα στείλουν (Πλαίσιο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα