Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,ειμαι 18 χρονων και χω πιασει εδω και λιγους μηνες δουλεια σε μια μικρη εταιρεια υδραυλικων που μαστε 3 μαστοροι και δυο βοηθοι.Πριν πιασω δουλεια δεν ειχα ιδεα απο υδραυλικα οικοδομη κλπ αλλα γενικα απο μικρος με τραβαγε φουλ το τεχμικο κομματι,απλα δεν ειχα ασχοληθει με αυτομ τον κλαδο.Τωρα ειμαι σε ενα σημειο που τα περισσοτερα βασικα απο δω απο κει τα χω μαθει,εχω δουλεψει σε ολα απο ανακαινισεις(μπολικες απο αυτες) μεχρι ειδη υγιεινης κλπ. και γενικα μαρεσει σαν δουλεια,δηλαδη περνω ικαμοποιηση,δεν εχω σκοπο να περιοριστω βεβαια μονο στα υδραυλικα αλλα να εξελιχθω οσο μπορω απλα θελω να ρωτησω οποιον ξερει και εχει εμπειρια τη γνωμη του για αυτο το επαγγελμα απο ολες τις αποψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποψη μου μην μεινεις μόνο στο κομματι του σκαφτιά υδραυλικού. ( Σκαβω ντουβαρια περναω πολυστρωματικη και τελειωσα ) 

Αλλα να ασχοληθείς με θερμόυδραυλικα. 

Ζεστα νερα , αντλίες, αυτοματισμούς κλπ 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
Δημοσ.

14 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Αποψη μου μην μεινεις μόνο στο κομματι του σκαφτιά υδραυλικού. ( Σκαβω ντουβαρια περναω πολυστρωματικη και τελειωσα ) 

Αλλα να ασχοληθείς με θερμόυδραυλικα. 

Ζεστα νερα , αντλίες, αυτοματισμούς κλπ 

Ναι σιγουρα δεν εχω σκοπο και γενικα δεν εχω σκοπο να μεινω μονο στα υδραυλικα,ηδη βγαζω σχολη θερμουδραυλικος και μετα θα προχωρησω καξ σε αλλα.Ρωταω εκτος των αλλων που μπορει να μου πει καποιος με εμπειρια και για το κομματι των χρηματων αναλογικα με τη δουλεια που ριχνεις,γενικα αν αξιζει σαν δουλεια να το πω ετσι λιγο γενικα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TeoMsD είπε

Ναι σιγουρα δεν εχω σκοπο και γενικα δεν εχω σκοπο να μεινω μονο στα υδραυλικα,ηδη βγαζω σχολη θερμουδραυλικος και μετα θα προχωρησω καξ σε αλλα.Ρωταω εκτος των αλλων που μπορει να μου πει καποιος με εμπειρια και για το κομματι των χρηματων αναλογικα με τη δουλεια που ριχνεις,γενικα αν αξιζει σαν δουλεια να το πω ετσι λιγο γενικα.

εχοντας δουλεψει ως βοηθος με το θειο μου (και τα παιδια του, οικογενειακη επιχειρηση) αν σου αρεσει εχει πολυ καλα χρηματα. Απλως σιγουρα θα πρεπει να επενδυσεις σε ενα οχημα (φορτηγακι) εργαλεια και να εχεις ενα σταθερο προμηθευτη.

Απο εκει και περα στην αρχη θα πρεπει να πηγαινεις οπου σε καλουνε αλλα με το καιρο πιστεψε με θα μπορεις και να επιλεγεις δουλειες...

Νομιζω δεν εχω δει θερμουδραυλικο να καθεται απο τοτε μεχρι τωρα

Δημοσ.
Στις 14/11/2022 στις 9:32 ΜΜ, TeoMsD είπε

Γεια σε ολους,ειμαι 18 χρονων και χω πιασει εδω και λιγους μηνες δουλεια σε μια μικρη εταιρεια υδραυλικων που μαστε 3 μαστοροι και δυο βοηθοι.Πριν πιασω δουλεια δεν ειχα ιδεα απο υδραυλικα οικοδομη κλπ αλλα γενικα απο μικρος με τραβαγε φουλ το τεχμικο κομματι,απλα δεν ειχα ασχοληθει με αυτομ τον κλαδο.Τωρα ειμαι σε ενα σημειο που τα περισσοτερα βασικα απο δω απο κει τα χω μαθει,εχω δουλεψει σε ολα απο ανακαινισεις(μπολικες απο αυτες) μεχρι ειδη υγιεινης κλπ. και γενικα μαρεσει σαν δουλεια,δηλαδη περνω ικαμοποιηση,δεν εχω σκοπο να περιοριστω βεβαια μονο στα υδραυλικα αλλα να εξελιχθω οσο μπορω απλα θελω να ρωτησω οποιον ξερει και εχει εμπειρια τη γνωμη του για αυτο το επαγγελμα απο ολες τις αποψεις.

Γενικά θα πρέπει για να Ξεχωρίσεις από τον υδραυλικό "Σάκη"  να παρακολουθείς τις εξελίξεις, να ενημερώνεσε, να κάνεις σεμινάρια σε καυστήρες, λέβητες, αντλιες θερμότητας, δίκτυα κ.α, και να προσπαθήσεις να πάρεις την άδεια του εγκατάσταση υδραυλικού ώστε να υπογράφεις εγκατάσταση φυσικού αερίου κ.α., και κάποια άδεια συγκόλλητη σωληνώσεων υπό πίεση (αέριο, υγραέριο, ατμός κ.α). Έτσι θα ξεχωρίσεις και θα έχεις και ευκαιρία να κάνεις καλά έργα (βιομηχανίες π.χ) σε συνεργασία με μηχανικούς. Αλλά όλα αυτά θέλουν δουλειά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...