jkontraf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα έκανα παραγγελία το samsung galaxy s22 ultra από το Netmobile.gr με αντικαταβολή κααι θέλω να ρωτήσω έχει παραγγείλει κάνεις είναι έμπιστο έρχονται τα κινητά κανονικά συσκευασμένα χωρίς να λυπούν ζελατίνες κλπ επισης είναι αυθεντικά λειτουργούν κανονικά και μια τελευταία ερώτηση γνωρίζετε αν έχω το δικαίωμα να ανοίξω το δέμα στο κατάστημα της acs για να ελέγξω αν είναι σφραγισμένο
GATE123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Όλα κομπλέ. Έχω πάρει 2 κινητά. Αυτό κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Η ACS θα πρέπει να έχει πάρει εντολή από το κατάστημα.
jkontraf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όλα κομπλέ. Έχω πάρει 2 κινητά. Αυτό κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Η ACS θα πρέπει να έχει πάρει εντολή από το κατάστημα. Ευχαριστώ φίλε το έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτό; επίσης τι κινητά πείρες
GATE123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, jkontraf είπε Ευχαριστώ φίλε το έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτό; επίσης τι κινητά πείρες Δουλειά σε ταχυμεταφορική εταιρεία. Xiaomi .
Nik1239 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, jkontraf είπε Ευχαριστώ φίλε το έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτό; επίσης τι κινητά πείρες Πώς πήρες s22 ultra με αντικαταβολή; Κάτω από 500€ το βρήκες;
jkontraf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πώς πήρες s22 ultra με αντικαταβολή; Κάτω από 500€ το βρήκες; Όχι τώρα ποια αν πάρεις κάτι πάνω από 500 όταν είναι νσ το παραλάβεις σε καλεί η acs σε κατάστημα μόλις έρθει και το παραλαμβάνεις από εκεί και πληρώνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα