Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia 10 IV 5G 128GB,349 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως στο best έχει καλύτερες τιμές στο ιστορικό,εγώ είχα δει μόνο στο skroutz.Βεβαια στα περισσότερα από αυτά δεν σου εκδίδουν τιμολόγιο.Νομιζω ότι παραμένει σαν προσφοράΟσον αφορα το κινητό από ότι έχω διαβάσει είναι αρκετά premium σε αίσθηση και αδιάβροχο,παρόλα αυτά είναι αρκετά ακριβό για τα χαρακτηριστικά του όπως βέβαια όλα τα κινητά της sony.Σε αυτήν την τιμή που έχει τώρα ενδεχομένως και να αξίζει,στην προηγούμενη νομίζω με τίποτα.

IMG_20221115_190540.jpg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Με αποφορολογηση στα 280 αξίζει;

Σχετικά καλά είναι, αν και σε 695 θα προτιμούσα κάποιο με καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αποφορολογηση πάει 240 από 299, βασικά με ενδιαφέρει η διάρκεια μπαταρίας και για το Xperia διαβάζω διθυραμβικά σχόλια 

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ.

Απο που ακούς τα σχόλια; 

Από χρήστες; 

Στο εξωτερικό ; 

Εδω ελλαδα δεν έχει κατόχους. 

Απο την αλλη το sammy εχει νημα σε γειτονικό φόρουμ κ μπορείς να ανοίξεις οσες συζητήσεις θες . 

Ειμαι υπερ της άποψης να έχετε feedback για μια συσκευή από κόσμο. 

Δημοσ.

Ο συνδιασμός επεξεργαστή με χαμηλή κατανάλωση (και επιδόσεις) καθώς και τεράστιας μπαταρίας, οδηγεί αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι διαρκεί πολύ. Η samsung δεν βάζει τόσο μεγάλες μπαταρίες γενικά. Είναι δεδομένο ότι η μπαταρία του θα κρατάει πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...