mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Εχω samsung κινητο με android 11. Υπαρχει τροπος να μου δειχνει εικονιδιο με ακουστικα, στο notification bar, οταν εχω στην θυρα 3.5 συνδεδεμενα, ενσυρματο handsfree; Εστω και με καποια εφαρμογη, αν δεν υποστηριζεται αυτη η τοσο basic λειτουργια, απο το android.
GATE123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και εμένα μου δείχνει δες αυτήν την εφαρμογή Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gembatechnosoftt.headset_testt Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από GATE123 1
mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Εμενα μου εδειχνε, οταν πρωτοπηρα το τηλεφωνο στα χερια μου. Περαστηκαν ομως τα απαιτουμενα updates της samsung. Και πλεον δεν δειχνει. Η εφαρμογη που λες, δειχνει αραγε εικονιδιο; (εχει να ενημερωθει και 2,5 χρονια...) Δεν βλεπω να υπαρχουν εφαρμογες στο play γι'αυτο το σκοπο. Μηπως καποιο notification widget;
GATE123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, mindreader είπε Η εφαρμογη που λες, δειχνει αραγε εικονιδιο; (εχει να ενημερωθει και 2,5 χρονια...) Δεν γνωρίζω. Μια δοκιμή και θα δεις. Μήπως έχει πρόβλημα η θύρα? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από GATE123
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δεν εχει προβλημα η θυρα. Απλα βαζω ανταπτορα σε σχημα L, και εχω και θηκη, και αλλοτε παταει καλα το βυσμα και αλλοτε οχι. Αποτελεσμα ειναι καμια φορα να απαντουν την κληση κι εγω να μην εχω παρει ειδηση, μετα κανω παλι κληση κλπ. Το εικονιδιο βοηθαει πολυ, να δεις αν ειναι οντως connected.
spirusvirus1981 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 υποθετω λογω της θηκης δεν παταει καλα το βυσμα σου? μηπως τοτε να αλλαζες την θηκη? την εχω πατησει και εγω με μια πολυ ογκοδη που ειχα ,
mindreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, spirusvirus1981 είπε υποθετω λογω της θηκης δεν παταει καλα το βυσμα σου? μηπως τοτε να αλλαζες την θηκη? την εχω πατησει και εγω με μια πολυ ογκοδη που ειχα , Δυστυχως δεν ειναι η θηκη το προβλημα. Ακομη και χωρις θηκη, δεν δειχνει απολυτως τιποτε ως εικονιδιο για το handsfree.
BadBoy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Εδώ και αρκετές εκδόσεις Android είναι απενεργοποιημένο για κάποιο λόγο. Όσοι το βλέπετε χωρίς να κάνετε κάτι, έχετε πειραγμένη έκδοση (είτε custom rom, είτε από εταιρεία όπως η Samsung). Δεν ξέρω που είναι στο μενού της Samsung, αλλά κανονικά είναι στο Settings-System-Status bar-System icons και ενεργοποιείς το Headset. Φαντάζομαι και στο μενού της Samsung παρόμοια θα είναι η διαδρομή, αλλά πιθανόν να μην αντιστοιχεί ένα προς ένα.
mindreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Samsung εχω, με 11αρι android, αλλα ουτε system εχει, ουτε status bar εχει, ουτε system icons εχει, και δεν βρισκει κατι ουτε καν με search...
BadBoy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Samsung εχω, με 11αρι android, αλλα ουτε system εχει, ουτε status bar εχει, ουτε system icons εχει, και δεν βρισκει κατι ουτε καν με search... Βρήκα αυτό σαν οδηγίες, δεν έχω Samsung για να το δοκιμάσω: Αναφορά σε κείμενο You have to activate it via system ui tuner in the status bar section. To activate system ui tuner press continuously the gear symbol in the notification drawer on the main screen till it show you a message that ui tuner has been activated. Then head to settings -> system -> ui tuner at the bottom -> status bar and enable headset Αν δε δουλεύει ούτε αυτό, τότε το έχουν αφαιρέσει. Στο κανονικό Android έχει απενεργοποιηθεί από εποχές Android 7, αλλά υπάρχει η επιλογή να το επαναφέρεις. Πολύ κακό πάντως από τη Samsung να το έχουν αφαιρέσει τελείως. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από BadBoy
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, BadBoy είπε Εδώ και αρκετές εκδόσεις Android είναι απενεργοποιημένο για κάποιο λόγο. Όσοι το βλέπετε χωρίς να κάνετε κάτι, έχετε πειραγμένη έκδοση (είτε custom rom, είτε από εταιρεία όπως η Samsung). Δεν ξέρω που είναι στο μενού της Samsung, αλλά κανονικά είναι στο Settings-System-Status bar-System icons και ενεργοποιείς το Headset. Φαντάζομαι και στο μενού της Samsung παρόμοια θα είναι η διαδρομή, αλλά πιθανόν να μην αντιστοιχεί ένα προς ένα. Εγώ έχω Android 11 και μου δείχνει τα ακουστικά. Από το επίσημο site αγορασμένο(1+6) ,χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Όπως και ένα Realme 8(όχι το 5G) που έχει η γυναίκα μου το δείχνει. 22 λεπτά πριν, mindreader είπε Samsung εχω, με 11αρι android, αλλα ουτε system εχει, ουτε status bar εχει, ουτε system icons εχει, και δεν βρισκει κατι ουτε καν με search... Εκεί που λέει ο @BadBoy είναι . Το είδα και εγώ τώρα. Ρυθμίσεις-Σύστημα-Γραμμή κατάστασης-Εικονίδια συστήματος. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από GATE123
mindreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Βρε παιδια, δεν βρισκω ενοτητα 'system'. Και κανω και search σε ολα τα settings, με 'status bar', και δεν φερνει αποτελεσμα.
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, mindreader είπε Βρε παιδια, δεν βρισκω ενοτητα 'system'. Και κανω και search σε ολα τα settings, με 'status bar', και δεν φερνει αποτελεσμα. Στα ελληνικά.
BadBoy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, GATE123 είπε Spoiler Εγώ έχω Android 11 και μου δείχνει τα ακουστικά. Από το επίσημο site αγορασμένο(1+6) ,χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Όπως και ένα Realme 8(όχι το 5G) που έχει η γυναίκα μου το δείχνει. Εκεί που λέει ο @BadBoy είναι . Το είδα και εγώ τώρα. Ρυθμίσεις-Σύστημα-Γραμμή κατάστασης-Εικονίδια συστήματος. Ούτε το Realme UI, ούτε το OxygenOS είναι stock AOSP. 11 λεπτά πριν, mindreader είπε Βρε παιδια, δεν βρισκω ενοτητα 'system'. Και κανω και search σε ολα τα settings, με 'status bar', και δεν φερνει αποτελεσμα. Σε αυτή την περίπτωση το έχουν αφαιρέσει. Ας απαντήσει κάποιος άλλος μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που το επαναφέρει. 1
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, BadBoy είπε Ούτε το Realme UI, ούτε το OxygenOS είναι stock AOSP. Και τη είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα