giorgos_t Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kremenarasi είπε Καλά ρε φίλε σε 5738 περιμένεις να υπάρχει UEFI BIOS? δεν πολυ ξερω απο αυτα μην νομιζεις ψαχνωντας οτι βρω,εαν μπορεις να με βοηθησεις στειλε μου σε παρακαλω
dsi44 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 γυρνα το αναποδα,βγαλε τη μπαταρια απο πισω. μετα ξεβιδωσε τις 5 βιδες απο το μεσαιο κομματι που φαινεται να βγαινει (τα αλλα δυο ειναι μνημες και μπαταρια) και θα δεις το δισκο ή το καλυμμα του,αν εχει καλυμμα θα θελει να ξεβιδωσεις κανα δυο βιδες . βγαζεις το δισκο και τον συνδεεις σε αλλο pc ως δευτερο για να παρεις τα αρχεια.
clampro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 16/11/2022 στις 2:32 ΜΜ, giorgos_t είπε Οκ άμα γίνεται αυτό. Στείλε μου κανέναν οδηγό γιατί δεν είμαι σχετικός με αυτά. Ευχαριστώ Αφού βγάλεις το δίσκο, όπως σου εξήγησαν παραπάνω, θα χρειαστείς ένα τέτοιο ματζαφλάρι (γενικά είναι πολύ χρήσιμο να το έχεις). Διαφορετικά, εάν έχεις σταθερό υπολογιστή, μπορείς να τον βάλεις και εσωτερικά, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να κάθεσαι να ανοίγεις κουτί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα