Προς το περιεχόμενο

Bio operation system don't found

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ να ανοίξω ένα λάπτοπ και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα

Δεν μπορώ με τίποτα να βρ αυτή την επιλογή που είδα ότι το κάνει να ανοίξει.

Κάποια βοήθεια;

Screenshot_20221114-165824_YouTube.jpg

Screenshot_20221114-170548_Gallery.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

Καμία ιδέα:

Η επιλογη που θα το κανει να ανοιξει ειναι η 2η στην 1η εικονα που ανεβασες ...........Lagacy enabled & Secure boot  disabled

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Η επιλογη που θα το κανει να ανοιξει ειναι η 2η στην 1η εικονα που ανεβασες ...........Lagacy enabled & Secure boot  disabled

Δεν τα βρίσκω πουθενα

Screenshot_20221116-141108_Gallery.jpg

Screenshot_20221116-141105_Gallery.jpg

Screenshot_20221116-141102_Gallery.jpg

4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Δεν μου έχει καθόλου επιλογή bootmode εμενα

Επεξ/σία από giorgos_t
Δημοσ.

περιμενε αυτο κοιταω

Πες μου λιγο

το εβαλες win απο την αρχη με καθαρη εγκατασταση?

φοραει ssd επανω?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, triplex1 είπε

περιμενε αυτο κοιταω

Πες μου λιγο

το εβαλες win απο την αρχη με καθαρη εγκατασταση?

φοραει ssd επανω?

Όχι παλιό λάπτοπ είναι . Windows 7 πρέπει να φοράει. Απλά ήθελα να πάρω κάποια αρχεία πριν το πετάξω εντελώς και μου έβγαλε αυτό που σου είπα παραπάνω 

1 λεπτό πριν, giorgos_t είπε

Όχι παλιό λάπτοπ είναι . Windows 7 πρέπει να φοράει. Απλά ήθελα να πάρω κάποια αρχεία πριν το πετάξω εντελώς και μου έβγαλε αυτό που σου είπα παραπάνω 

https://www.e-shop.gr/acer-aspire-5738g-744g50mn-p7450-4096mb-500gb-nvidia-g105m-p-PER.906688

Auto ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαλε τον δισκο και κουμπωσε τον σε εναν υπολογιστη και παρε οτι θελεις απο μεσα , τι καθεσαι και ψαχνεις , εγω νομιζα οτι ηθελες να το φτιαξεις

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

βγαλε τον δισκο και κουμπωσε τον σε εναν υπολογιστη και παρε οτι θελεις απο μεσα , τι καθεσαι και ψαχνεις , εγω νιμιζα οτι ηθελες να το φτιαξεις

Οκ άμα γίνεται αυτό.

Στείλε μου κανέναν οδηγό γιατί δεν είμαι σχετικός με αυτά. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgos_t είπε

Οκ άμα γίνεται αυτό.

Στείλε μου κανέναν οδηγό γιατί δεν είμαι σχετικός με αυτά. Ευχαριστώ 

Οδηγο τι να τον κανεις , σε πολεμο δεν θα παμε .......τον καρφωνεις σε σταθερο υπολογιστη ή σε docking station ή με καλωδιο-ανταπτορα sata to usb

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UEFI & secure boot δεν υποστηρίζονται από αυτό το μηχάνημα. Αν δεν έχει κτυπήσει, το πιθανότερο είναι να υπάρχει σφάλμα λογικής δομής του δίσκου. Μπορεί να επισκευαστεί με το κατάλληλο λογισμικό, όταν μπει σε σταθερό υπολογιστή.

Επεξ/σία από snbblp
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, snbblp είπε

UEFI & secure boot δεν υποστηρίζονται από αυτό το μηχάνημα. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει σφάλμα λογικής δομής του δίσκου. Μπορεί να επισκευαστεί με το κατάλληλο λογισμικό, όταν μπει σε σταθερό υπολογιστή.

Οκ ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ειπες. Θα επανέλθω εάν βρω καμία δυσκολία .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgos_t είπε

Οκ ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ειπες. Θα επανέλθω εάν βρω καμία δυσκολία .

Δες αν αναγνωρίζεται ο δισκος από το BIOS του σταθερού. Αν ναι, προχωράς σε επισκευή MBR/BOOT. Αν όχι, ο δίσκος είναι νεκρός.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...