wind25 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Anastazio είπε Δε ξερω αν βοηθω η αν θεωρουμαι biased αλλα μια βδομαδα σχεδον με την 990 και απορω γιατι δεν ειχα παρει κατι τετοιο νωριτερα!Δε ξερω για τη jbl αλλα η 990 ειναι καλο εργαλειο!Το ζεις!Εκτως και αν εχεις κανα σαλονι 25+ τετραγωνικα με περιεργη διαρυθμηση,εκει δε ξερω τι αποτελεσματα μπορει να εχει. Αν επιτρέπεται τι τηλεόραση έχεις; Στο κομμάτι της μουσικής πως την βλέπεις;
Anastazio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, wind25 said: Αν επιτρέπεται τι τηλεόραση έχεις; Στο κομμάτι της μουσικής πως την βλέπεις; C1 65inch, Εμένα μουσικά μου αρέσει, δεν έχω όμως και κάποιο σοβαρό μέτρο σύγκρισης,αν πχ κρίνουμε με το αποτέλεσμα ακουστικών του 100ρικου τότε είναι πολλά σκαλοπάτια πάνω! κινηματογραφικά όμως που φαντάζομαι ενδιαφέρει του περισσότερους και είναι και ο σκοπός που καλείται να εκπληρώσει σαν προϊόν σου δίνει εύκολα εμπειρία αντίστοιχη ενός συνοικιακού σινεμά!
HardwareZone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, wind25 είπε Αρχικά ευχαριστώ για την βοήθεια σου! την jbl 9.1 την κοιτούσα κ εγώ. . πιστεύεις είναι καλύτερη από την Samsung hw q990b που έχει κ εκείνη πίσω αντίστοιχα ηχεία? ? σκεπτόμενος ότι στην jbl θέλουν φόρτιση κ με τον καιρό δεν ξέρω τι αντοχή θα έχουν. . όσον αφορά τη Sonos έχω την εντύπωση ότι ανεβαίνει πολύ υψηλά το κόστος κ δεν ξέρω αν θα το φτάσω. Για την JBL, από γνωστούς και πελάτες, την έχουν καμμιά 10αριά άτομα. Οι περισσότεροι την έχουν κοντά 2 χρόνια τώρα δίχως κάποιο θέμα με την μπαταρία των φορητών ηχείων της. Είναι βεβαίως μια "ανησυχία". Για την Samsung μη έχοντας ακούσει/μετρήσει, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Η Sonos είναι η σωστότερη ηχητικά, αλλά ναι, ξεφεύγει αρκετά το ποσό αν πας για το πλήρες πακέτο. 4 ώρες πριν, Anastazio είπε Δε ξερω αν βοηθω η αν θεωρουμαι biased αλλα μια βδομαδα σχεδον με την 990 και απορω γιατι δεν ειχα παρει κατι τετοιο νωριτερα!Δε ξερω για τη jbl αλλα η 990 ειναι καλο εργαλειο!Το ζεις!Εκτως και αν εχεις κανα σαλονι 25+ τετραγωνικα με περιεργη διαρυθμηση,εκει δε ξερω τι αποτελεσματα μπορει να εχει. Μάλλον τα παραφουσκώνεις λίγο... είτε επειδή δεν έχεις ακούσει κάποιο home cinema της προκοπής είτε από ενθουσιασμό. 1 ώρα πριν, Anastazio είπε C1 65inch, Εμένα μουσικά μου αρέσει, δεν έχω όμως και κάποιο σοβαρό μέτρο σύγκρισης,αν πχ κρίνουμε με το αποτέλεσμα ακουστικών του 100ρικου τότε είναι πολλά σκαλοπάτια πάνω! κινηματογραφικά όμως που φαντάζομαι ενδιαφέρει του περισσότερους και είναι και ο σκοπός που καλείται να εκπληρώσει σαν προϊόν σου δίνει εύκολα εμπειρία αντίστοιχη ενός συνοικιακού σινεμά! Εδώ το παράκανες. Καλύτερο ήχο από ακουστικά των 100€ δεν έχει ούτε η καλύτερη ηχομπάρα που έχει βγει μέχρι τώρα, ανεξαρτήτως κόστους. Αν θεωρείς ότι έχει καλύτερο ήχο από ακουστικά των 100€, για να δεις πόσο λάθος είσαι και πόσο λανθασμένη εντύπωση έχεις, πάρε τα Superlux 681 των 20€ για να πάρεις μια γεύση σωστού ήχου. [ https://www.skroutz.gr/s/5610236/Superlux-HD-681-Ενσύρματα-Over-Ear-Studio-Ακουστικά-Μαύρα.html ]
Anastazio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, HardwareZone said: Για την JBL, από γνωστούς και πελάτες, την έχουν καμμιά 10αριά άτομα. Οι περισσότεροι την έχουν κοντά 2 χρόνια τώρα δίχως κάποιο θέμα με την μπαταρία των φορητών ηχείων της. Είναι βεβαίως μια "ανησυχία". Για την Samsung μη έχοντας ακούσει/μετρήσει, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Η Sonos είναι η σωστότερη ηχητικά, αλλά ναι, ξεφεύγει αρκετά το ποσό αν πας για το πλήρες πακέτο. Μάλλον τα παραφουσκώνεις λίγο... είτε επειδή δεν έχεις ακούσει κάποιο home cinema της προκοπής είτε από ενθουσιασμό. Εδώ το παράκανες. Καλύτερο ήχο από ακουστικά των 100€ δεν έχει ούτε η καλύτερη ηχομπάρα που έχει βγει μέχρι τώρα, ανεξαρτήτως κόστους. Αν θεωρείς ότι έχει καλύτερο ήχο από ακουστικά των 100€, για να δεις πόσο λάθος είσαι και πόσο λανθασμένη εντύπωση έχεις, πάρε τα Superlux 681 των 20€ για να πάρεις μια γεύση σωστού ήχου. [ https://www.skroutz.gr/s/5610236/Superlux-HD-681-Ενσύρματα-Over-Ear-Studio-Ακουστικά-Μαύρα.html ] Όχι ξεκάθαρα εδώ επαρχία τα τοπικά σινεμά δεν έχουν κάτι πολύ καλύτερο σε ήχο,γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα setup με discrete ηχεία και ενισχυτές αλλά λέω απλά οτι η ατμόσφαιρα ηχητικά είναι εκεί όπως και να εχει. Φαντάζομαι κάποιος που δεν είναι purist τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικο ακόμα κ αν δεν είναι τέλειο. Αυτό φαντάζομαι ψάχνει και ο TS. Έχω ακουστικά πολύ ακριβότερα των superlux, αυτό που θέλω να περιγράψω είναι ότι ο ήχος έχει όγκο που τα ακουστικά δε τον δίνουν κουμπωμενα πάνω σε μια μητρική η ένα ps5 και η καθαρότητα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εσύ έχεις ακούσει την 990 υπό σωστες προϋποθέσεις? Γιατί αν την άκουσες σε καμία έκθεση μερικών εκατοντάδων τετραγωνικών σίγουρα ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα. Να κ ένα ριβιου που με βρίσκει σύμφωνο. https://www.avforums.com/reviews/samsung-hw-q990b-soundbar-review.19742/ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από Anastazio
wind25 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Anastazio είπε Όχι ξεκάθαρα εδώ επαρχία τα τοπικά σινεμά δεν έχουν κάτι πολύ καλύτερο σε ήχο,γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα setup με discrete ηχεία και ενισχυτές αλλά λέω απλά οτι η ατμόσφαιρα ηχητικά είναι εκεί όπως και να εχει. Φαντάζομαι κάποιος που δεν είναι purist τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικο ακόμα κ αν δεν είναι τέλειο. Αυτό φαντάζομαι ψάχνει και ο TS. Έχω ακουστικά πολύ ακριβότερα των superlux, αυτό που θέλω να περιγράψω είναι ότι ο ήχος έχει όγκο που τα ακουστικά δε τον δίνουν κουμπωμενα πάνω σε μια μητρική η ένα ps5 και η καθαρότητα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εσύ έχεις ακούσει την 990 υπό σωστες προϋποθέσεις? Γιατί αν την άκουσες σε καμία έκθεση μερικών εκατοντάδων τετραγωνικών σίγουρα ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα. Να κ ένα ριβιου που με βρίσκει σύμφωνο. https://www.avforums.com/reviews/samsung-hw-q990b-soundbar-review.19742/ Στο review που αναφέρεις το κομμάτι που αναφέρει στα αρνητικά (No 4K/120Hz or VRR pass through support) δεν είναι κάπως απαραίτητο; Είδα ότι το προηγούμενο μοντέλο της ίδιας εταιρείας το υποστήριζε. Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν είμαι κάποιος απαιτητικός χρήστης ή να ασχολούμαι τόσο σε βάθος. Αλλά παρόλα αυτά επειδή κατά τη γνώμη μου τα χρήματα είναι αρκετά κοιτάω να δω τι πραγματικά αξίζει και αν αξίζει.
HardwareZone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Anastazio είπε Όχι ξεκάθαρα εδώ επαρχία τα τοπικά σινεμά δεν έχουν κάτι πολύ καλύτερο σε ήχο,γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα setup με discrete ηχεία και ενισχυτές αλλά λέω απλά οτι η ατμόσφαιρα ηχητικά είναι εκεί όπως και να εχει. Φαντάζομαι κάποιος που δεν είναι purist τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικο ακόμα κ αν δεν είναι τέλειο. Αυτό φαντάζομαι ψάχνει και ο TS. Έχω ακουστικά πολύ ακριβότερα των superlux, αυτό που θέλω να περιγράψω είναι ότι ο ήχος έχει όγκο που τα ακουστικά δε τον δίνουν κουμπωμενα πάνω σε μια μητρική η ένα ps5 και η καθαρότητα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εσύ έχεις ακούσει την 990 υπό σωστες προϋποθέσεις? Γιατί αν την άκουσες σε καμία έκθεση μερικών εκατοντάδων τετραγωνικών σίγουρα ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα. Να κ ένα ριβιου που με βρίσκει σύμφωνο. https://www.avforums.com/reviews/samsung-hw-q990b-soundbar-review.19742/ Review χωρίς μετρήσεις, γκόμενα χωρίς ζυζιά. Επειδή με "πρίζωσες", θα ζητήσω δείγμα για παρουσίαση να δω ιδίοις όμμασι τι κάνει και τι δεν κάνει. Έχοντας δοκιμάσει κάμποσες ηχομπάρες, όλων των κατηγοριών τιμών, ξέρω τι να περιμένω. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει καλύτερα από το σύστημα του φτωχού (1 σετ Taga Harmony TAV 506, 1 σετ Dali Alteco C-1, 1 Sunfire SDS-10, έναν μεταχειρισμένο ενισχυτάκο από Denon/Marantz/Yamaha 7κάναλο για 5.1.2 Atmos/DTS:X setup, καλωδιάκια και απλές φθηνές βάσεις Ibiza Sound, περίπου 1500€), ούτε σε στάθμες, ούτε σε ποιότητα ήχου, ούτε σε σωστή τοποθέτηση των ήχων στην 3D σφαίρα του Atmos/DTS:X immersive sound format. Όσο χάλια και να είναι τα τοπικά σινεμά σου, ΔΕΝ πιάνεις τον ήχο τους με καμμία ηχομπάρα, και πιθανόν και με κανένα setup discrete parts των 2-3χιλ. €. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από HardwareZone
Anastazio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 51 minutes ago, wind25 said: Στο review που αναφέρεις το κομμάτι που αναφέρει στα αρνητικά (No 4K/120Hz or VRR pass through support) δεν είναι κάπως απαραίτητο; Είδα ότι το προηγούμενο μοντέλο της ίδιας εταιρείας το υποστήριζε. Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν είμαι κάποιος απαιτητικός χρήστης ή να ασχολούμαι τόσο σε βάθος. Αλλά παρόλα αυτά επειδή κατά τη γνώμη μου τα χρήματα είναι αρκετά κοιτάω να δω τι πραγματικά αξίζει και αν αξίζει. Είναι αρνητικό αν έχεις κάποια τηλεόραση με 2 θύρες πχ 2.1 και όπου η μία θα είναι λογικά η arc και αν παράλληλα θες να συνδέσεις πάνω από 1 κονσόλα η pc νέας γενιάς ικανό για 120fps/vrr τότε θα σου λείψει η άλλη θύρα. Προσωπικά δε το βρίσκω σπουδαίο μειονέκτημα γιατί έχει αρκετές θύρες η τιβι μου. 48 minutes ago, HardwareZone said: Review χωρίς μετρήσεις, γκόμενα χωρίς ζυζιά. Επειδή με "πρίζωσες", θα ζητήσω δείγμα για παρουσίαση να δω ιδίοις όμμασι τι κάνει και τι δεν κάνει. Έχοντας δοκιμάσει κάμποσες ηχομπάρες, όλων των κατηγοριών τιμών, ξέρω τι να περιμένω. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει καλύτερα από το σύστημα του φτωχού (1 σετ Taga Harmony TAV 506, 1 σετ Dali Alteco C-1, 1 Sunfire SDS-10, έναν μεταχειρισμένο ενισχυτάκο από Denon/Marantz/Yamaha 7κάναλο για 5.1.2 Atmos/DTS:X setup, καλωδιάκια και απλές φθηνές βάσεις Ibiza Sound, περίπου 1500€), ούτε σε στάθμες, ούτε σε ποιότητα ήχου, ούτε σε σωστή τοποθέτηση των ήχων στην 3D σφαίρα του Atmos/DTS:X immersive sound format. Όσο χάλια και να είναι τα τοπικά σινεμά σου, ΔΕΝ πιάνεις τον ήχο τους με καμμία ηχομπάρα, και πιθανόν και με κανένα setup discrete parts των 2-3χιλ. €. Προς Θεού δεν απαξιώνω με τα λόγια μου ανώτερα setup η τα τοπικά σινεμά ούτε εξισωνω τιποτα απλά για τα 1000 ευρώ στο 20 τετραγωνικών ορθογώνιο σαλονι η ηχομπαρα αυτή ακούγεται καμπάνα! Θεωρώ δλδ ότι θα ικανοποιήσει τον οποιοδήποτε που δεν την ψυριζει πολύ τη δουλειά και θέλει ένα μινιμαλ σεταπ με πλούσιο ήχο! Τουλάχιστον εγώ αυτό έψαχνα και αυτό πήρα γι'αυτό και μπήκα στο κόπο να σχολιάσω εδώ!
HardwareZone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να... ξετριχώσεις μια γάτα Άλλος θέλει υψηλές στάθμες, άλλος να νοιώθει ήχο από παντού με φυσικό τρόπο (ηχείο σε σωστές θέσεις), άλλος πολύ μπάσο, άλλος δεν θέλει καλώδια και όγκο στις συσκευές, κ.ο.κ. Το θέμα είναι να ξέρεις τι θες, τι αποδέχεσαι, ώστε να μην γίνονται συνεχείς αγορές και πωλήσεις γιατί θες το κάτι παραπάνω και καταλήγεις να δίνεις παραπάνω λεφτά από ότι θα έδινες αν πήγαινες/ήξερες, κατευθείαν να πας σε αυτό που σου... ταιριάζει καλύτερα.
wind25 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Από όσο είδα στο review αναφέρει ότι δεν υποστηρίζει 4Κ/120Hz κ όχι αυτό που αναφέρεις για τις παραπάνω θύρες. εκτός αν δεν το κατάλαβα καλά κ κάτι μου ξεφεύγει γιατί δεν το έχω κ πολύ.
Anastazio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 13 hours ago, wind25 said: Από όσο είδα στο review αναφέρει ότι δεν υποστηρίζει 4Κ/120Hz κ όχι αυτό που αναφέρεις για τις παραπάνω θύρες. εκτός αν δεν το κατάλαβα καλά κ κάτι μου ξεφεύγει γιατί δεν το έχω κ πολύ. Αυτό αφορά το passthrough της μπάρας, αν έχεις θύρες 2.1 πάνω στην τιβι δε σε επηρεάζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα