Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29.99 στο Πλαίσιο

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pontikia/hyperx-mouse-pulsefire-dart-wireless-gaming_4005783

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ τώρα, πολύ άνετο για καθημερινή χρήση, πολύ καλή μπαταρία και βολεύει η ασύρματη φόρτιση. Έχω και το ασύρματο basilisk ultimate και για καθημερινή χρήση προτιμώ προσωπικά το dart. Βασικά για 30 ευρώ, ασύρματο ποντίκι με Qi είναι VFM.

Επεξ/σία από darkscreamer
Δημοσ.

Πριν ένα λεπτό ήταν διαθέσιμο, σόρρυ τώρα είδα ότι έμειναν τα από πίσω στο λίνκ, νόμιζα ότι ήταν αρκετό να τα σβήσω από το paste

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προφανως με το που ποσταρες εφυγαν απο παραγγελιες των μελων μας οσα υπηρχαν στην αποθηκη. ;) 

Συχνο φαινομενο, οταν δεν ειναι πολλα κομματια συμβαινει αμεσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποντικι ειναι κακο, κατα την αποψη μου.

Τωρα χρησιμοποιω το basilisk το οποιο με βολευει απιστευτα. Το συγκεκριμενο το βρισκω μη εργονομικο(αλλα καθε χερι διαφορετικο οποτε..) και 2 στα 2 μας εχουν βγαλει προβληματα.

Το πηραμε σε περασμενη εκπτωση στην ιδια ακριβως τιμη(χαιρε black friday+14).

Τα dpi αλλαζουν μονα τους ολη την ωρα. To scroll wheel επισης πεθανε και στα 2 ποντικια εντος 3μηνης χρησης.

Επισης πολλες φορες ετρωγε μικρο disconnect(ουτε δευτερολεπτο) αλλα αν παιζεις games ειναι θεμα.

Η αυτα που στελνουν στα 30 ευρω ειναι ολα προβληματικες παρτιδες η απλα το ποντικι ειναι για πεταμα. 

Στα bonus οτι ειναι ποιοτικη κατασκευη και οχι σαν τα γνωστα πρασσινα gaming. Παρολα αυτα με 2 προβληματικα δεν νομιζω οτι μπορω να το προτεινω σε καποιον να δωσει τα λεφτα του.

Επεξ/σία από sancroth
added another issue
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πήγα σε ένα κατάστημα και τσίμπησα ένα γιατί ήθελα να ικανοποιήσω το OSD μου καθώς έχω πληκτρολόγιο HyperX Alloy Origins Core, ακουστικά HyperX Cloud Flight και mousepad HyperX (η μόνη παραφωνία ήταν το Logitec G502 Proteus Core με καλώδιο).

Με 2 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο, και τόσο να κρατήσει για 30€ καλά είναι.

Πρώτες εντυπώσεις καλές. Το λογισμικό είναι για φάπες (όχι ότι το χρειάζομαι αλλά η νέα έκδοση του software δεν με αφήνει να κάνω reassign  τα buttons).

Επεξ/σία από panospeter
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panospeter είπε

Εγώ πάντως πήγα σε ένα κατάστημα και τσίμπησα ένα γιατί ήθελα να ικανοποιήσω το OSD μου

Ναι, αλλά να μην ενοχλείς το OCD των άλλων όμως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...