zacharias_l Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα Θέλω να αλλάξω το Mate 10 pro που έχω τώρα και είμαι στο ψάξιμο περιμένοντας και black Friday. Έχω δει τα Realme Gt2, poco f4 gt και xiaomi 11T pro. Ανάλογα αν θα υπάρξει προσφορά σε κάποιο από αυτά θα πάρω το πιο συμφέρον. Αλλιώς θα πάρω έτσι κι αλλιώς ένα. Καμία άλλη πρόταση υπάρχει; μεταξύ τους πως θα τα κατατασσατε; Το θέλω για φώτο (όχι σελφι) και gaming.
GATE123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 Realme 2+3 Poco & Xiaomi(είναι στα ίδια επίπεδα) Πάντα φωτογραφικά. Παίζει και το Samsung galaxy S21 FE που είναι στα ίδια επίπεδα με το Realme. Για παιχνίδια δεν σου λέω γιατί όλα έχουν καλό επεξεργαστή. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από GATE123
vargas77 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 το Realme είναι τρομερά all around συσκευή. Πήγα σε αυτό από το GT νέο 2 και είναι τεράστια η διαφορά τους
koboloy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, θα ψαχτώ κι εγώ σε αυτό το budget, σε περίπτωση που ξανά-πέσει η τιμή του oneplus9pro αξίζει λέτε;
GATE123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, koboloy είπε Καλησπέρα, θα ψαχτώ κι εγώ σε αυτό το budget, σε περίπτωση που ξανά-πέσει η τιμή του oneplus9pro αξίζει λέτε; Από την στιγμή που υπάρχει το Realme GT 2 γιατί να πας στο OnePlus? Το Realme έχει το παλιό OxygenOS των OnePlus. Επίσης τα Realme έχουν και εγγύηση και επίσημο service στην Ελλάδα,ενώ τα OnePlus όχι, παρά μόνο από το επίσημο σάιτ. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα