Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 11 - Poco M5s - Moto G32 - TCL 30+ | Ποιό απ' όλα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Skroutz, αυτά τα 4 μοντέλα βλέπω να έχουν 4+GB RAM, 128+GB μνήμη, τουλάχιστον 1080p, NFC, δακτυλικό αποτύπωμα, του 2022 και είναι σε τιμή που μπορώ να διαθέσω. 

-Δεν είχα ποτέ επαφή με Motorola (μετά από το '13-'14 που είχε βγάλει το nexus) και TCL.
-Δείχνω μια προτίμηση στους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένοι στα πλάγια, θεωρώ θα είναι γρηγορότεροι από τους under-display.

Είναι κάποιο από τα 4 που διαθέτει notification LED; 

Ακούω τις προτάσεις (προτιμότερα επ'αυτών, αλλά αν μου έχει ξεφύγει και κάτι σε αυτό το budget να το ακούσω)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Skroutz, αυτά τα 4 μοντέλα βλέπω να έχουν 4+GB RAM, 128+GB μνήμη, τουλάχιστον 1080p, NFC, δακτυλικό αποτύπωμα, του 2022 και είναι σε τιμή που μπορώ να διαθέσω. 

-Δεν είχα ποτέ επαφή με Motorola (μετά από το '13-'14 που είχε βγάλει το nexus) και TCL.
-Δείχνω μια προτίμηση στους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένοι στα πλάγια, θεωρώ θα είναι γρηγορότεροι από τους under-display.

Είναι κάποιο από τα 4 που διαθέτει notification LED; 

Ακούω τις προτάσεις (προτιμότερα επ'αυτών, αλλά αν μου έχει ξεφύγει και κάτι σε αυτό το budget να το ακούσω)

https://www.bestprice.gr/item/2157715319/oneplus-nord-ce-2-lite-5g-6gb-128gb.html

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Ωραίο, δεν το είχα υπόψιν. Λίγο υπερτερεί η Amoled οθόνη των Xiaomi νομίζω αλλά το κρατάω σαν επιλογή

Τουλάχιστον είναι 120Hz

Δημοσ.
14 ώρες πριν, GATE123 είπε

Τουλάχιστον είναι 120Hz

Ίσως σημαντικό αλλά για την ώρα δε μου λείπει το χαρακτηριστικό αυτό στο τωρινό μου κινητό. Κι αν είναι να κάνω compromise φωτεινότητα (κυρίως) και χρώματα δεν το προτιμώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...