filipprin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν χρειαζεται καμια συνεννόηση.Απλα βαζουν ολοι την ιδια τιμη(πανω -κατω) ειτε εχουν κερδος 10% είτε 50% απλα γιατι μπορουνε.Τωρα ναι νομικα δεν εχουν κανει καρτελ στην πραξη όμως ο καταναλωτης αυτο βιώνει μια αγορα που λειτουργει σαν καρτελ.Φυσικα στην ολη ιστορια προστίθεται και η κουτοπονηριά με τις φανταστικές εκπτωσεις που στην πραξη κοροιδευουν τον καταναλωτη μιας και ειναι κυριολεκτικά στη φανατασια....... Η λογικη που πας να στηρίξεις το αφηγημα σου οτι ολοι αγοραζουν στην ιδια τιμη ειναι απλα για γελια... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από filipprin
dtk-386 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Άλλη μία χρονιά ασχολούνται όλοι με την fake βλακ Friday. Όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη των ΗΠΑ αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχεις καν εκπτώσεις. Αποφεύγω να αγοράζω αυτό το διάστημα όπως ο διάολος το λιβάνι. 2 1
notist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πατίνι Xiaomi Mi pro 2 που θέλει να αγοράσει ο γιος μου και μου έχει πρήξει τα συκώτια. Το έφτασαν 649€. Εχθές όλοι οι μεγάλοι mi store κωτσος πλαίσιο Γερμανός You 100€ κάτω 549€. Το public media markt δεν ακολούθησε. Το έχει με 9% έκπτωση 598,99€. Ίσως επειδή έχει τις 3 δόσεις με την clarna δεν ξέρω. Όλοι 2 χρόνια εγγύηση. Σκρουτζομαγαζα επώνυμα και αξιόπιστα με άμεση παράδοση όπως το kaizer 489€ με 1 χρόνο όμως εγγύηση. Αν θες και τον δεύτερο χρόνο εγγύηση είναι η διαφορά των 60€.
sasasj Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Προσωπικά αγοράζω όταν χρειάζομαι κάτι. Δεν περιμένω την black Friday για να βρω τις προσφορές και να κάνω την καλύτερη αγορά σε χαμηλή τιμή. Αυτό που θέλω να πω είναι πως την κάθε χρονική περίοδο υπάρχουν και άλλες τιμές. Την συγκεκριμένη περίοδο αν ψάχνω για κάτι θα συμπεριληφθεί μέσα και οι τιμές της black Friday. Έχετε δίκιο όταν λέτε ότι δεν πρέπει να τρέχουμε σαν τα πρόβατα στα μαγαζιά για να πάρουμε ντε και καλά κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι περίοδο black Friday Period... 2
Joe Doe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Εγώ πάντως Παρασκευή θα περάσω από μια βόλτα από Κωτσο Καλλιθέας να ακούσω και Γιώργο Μάγκα, τον… παρολίγο μακαρίτη. Ασχετα βέβαια αν θέλει να ψωνίσει κανείς ή όχι.
bblov Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Βλέπω ότι κάποιοι όλο τους κοροϊδεύουν,τους ταιζουνε σανό κ.τ.λ Έτσι νιώθουν τουλάχιστον Μπαίνει στο Σκρουτζ ο καθένας και νιώθει θεός,ότι γνωρίζει τις τιμές και το ιστορικό της τιμής και τώρα μπορεί να ορίζει την αγορά το ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος είναι ο καλός μπουνταλας χωρίς να λαμβάνει τίποτα απολύτως 1000 παραμέτρους ακόμα που ορίζουνε μια τιμή!! Για όλους αυτούς που νιώθουν κορόιδα και τρώνε σανό θα μπορούσε το κάθε Σκρουτζ εκτός από προϊόντα να επεκταθούν και στον τομέα εργασίας! Υπάρχουνε κάποιες θέσεις εργασίας ας πούμε με μισθό 1000€ και από κάτω προσφορές ενδιαφερομένων.... Εγώ έρχομαι με 800 Εγώ με 600 και πάει λέγοντας.... Έτσι για να μην τρώνε σανό και οι υπόλοιποι αφού το ίδιο πράγμα θα το αποκτήσουν ποιο φτηνά.... Ταραχτηκες στην σκέψη....?? Μάθε μέσα από την αγορά σου να δείχνεις και την ανθρωπιά σου.... 4 2 1
Sorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Η Black Friday πλέον έχει διάρκεια 2 βδομάδες... Το οτι πέφτει τρελό κράξιμο για την κοροϊδία όλης της φάσης, είναι αναμενόμενο. Παρόλαυτα πέρσι, οι μεγάλες αλυσίδες σε αυτό το μικρό διάστημα, έκαναν το 30%(!) του ετήσιου τζίρου τους. Και αυτό το γνωρίζω επειδή τυχαίνει λόγω εργασίας να υποστηρίζουμε όλα αυτά τα μαγαζιά. Συνεπώς, ο έλληνας μάλλον μια χαρά το τρώει το σανό του! 🙄 1 1
aligato1000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 12:27 ΜΜ, godfather0991 είπε Ξεκίνησε καλά φέτος η κοροϊδία της Black Friday στην Ελλάδα. Σε γνωστό κατάστημα που αρχίζει από P, Samsung Galaxy A52s από 479,00€ σε 299,00€ Πριν από περίπου δυο βδομάδες το πήρα 300€ από το ίδιο μαγαζί 😂 Πέρα από το χαβαλέ του θέματος είναι απίστευτο ότι όλα αυτά τα "μεγάλα" μαγαζιά έχουν τις πλάτες της πολιτείας και κάνουν ότι γουστάρουν... Πρώτον από την στιγμή που οι μισθοί είναι στα 700-750 και πληρώνεται 300αρες για κινητό παει να πει ότι μάλλον δεν έχετε να πληρώνεται ενοίκιο...πρώτον και δεύτερον....εξού και η αντίληψη τι είναι σημαντικό και τι οχι ...κινητο πάνω από 200 ευρω δεν χρειάζεται αφού οι περισσότεροι ένα fb Viber telegram και Google maps και κάνα apk παιχνίδι παίζεται...οπότε όσο τους στηρίζεται οικονομικά τόσο δεν "καταλαβαίνουν" και βαρανε στα αυτιά...τον Έλληνα καταναλωτή.Και μην μου πείτε ότι όλα τα κάνετε με το κινητό...γιατί ούτε με το κινητό διαβάζετε κάνα βιβλίο ούτε ταινίες βλέπετε ούτε πεξεργασια βίντεο κανετε...εντέλει πάρει να αλλάξετε νοοτροπία...για να αλλάξουν και αυτοί....
LiquidTroll Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πριν 2 χρόνια πήγα σε μαγαζί και ψώνισα 2 παντελόνια, που στη ετικέτα έγραφαν 100 € και μου τα αφησε 50€ το καθενα λογω Μαυρης Παρασκευής. Δεν ξέρω αν τα είχε ήδη σε προσφορά, ή αν με έπιασε κορόιδο. Οπως και να έχει, θεωρώ πολύ μπλέμπα να περιμένει κάποιος την συγκεκριμένη "γιορτή" για να ψωνίσει κάτι Δηλαδή μου θυμίζει αυτά που γίνοντε Αμερική και Τόκιο. Zombieeeeeeeeessss 1
geodimis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Socratis_g είπε Μια χαρά έχει προσφορές αν ψάχνεσαι, η πιο TOP Tv, 55 OLED της samsung παίζει στα 1,279. Οταν μέσα στη χρονιά ήταν στα 1,600 και 1,300 απο κάτι άκυρα σκρουζτομαγαζα. Παίζει και πολύ παπάτζα, αλλά έχει και καλά deals για όποιον κοιτάει λίγο τις τιμές όλη τη χρονιά σε κάτι που θέλει να πάρει. Δε ξέρω αν αναφέρεσαι στα Praktiker αλλά βλέπω την Philips Smart Τηλεόραση LED 4K UHD 55PUS7906/12 55'' εκεί σε ιστορικό χαμηλό skroutz.
flexpick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, bblov είπε Βλέπω ότι κάποιοι όλο τους κοροϊδεύουν,τους ταιζουνε σανό κ.τ.λ Έτσι νιώθουν τουλάχιστον Μπαίνει στο Σκρουτζ ο καθένας και νιώθει θεός,ότι γνωρίζει τις τιμές και το ιστορικό της τιμής και τώρα μπορεί να ορίζει την αγορά το ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος είναι ο καλός μπουνταλας χωρίς να λαμβάνει τίποτα απολύτως 1000 παραμέτρους ακόμα που ορίζουνε μια τιμή!! Για όλους αυτούς που νιώθουν κορόιδα και τρώνε σανό θα μπορούσε το κάθε Σκρουτζ εκτός από προϊόντα να επεκταθούν και στον τομέα εργασίας! Υπάρχουνε κάποιες θέσεις εργασίας ας πούμε με μισθό 1000€ και από κάτω προσφορές ενδιαφερομένων.... Εγώ έρχομαι με 800 Εγώ με 600 και πάει λέγοντας.... Έτσι για να μην τρώνε σανό και οι υπόλοιποι αφού το ίδιο πράγμα θα το αποκτήσουν ποιο φτηνά.... Ταραχτηκες στην σκέψη....?? Μάθε μέσα από την αγορά σου να δείχνεις και την ανθρωπιά σου.... Στην υπηρεσια παιζει ρολο και η ποιοτητα Παμε παρακατω.
PCharon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, bblov είπε Μάθε μέσα από την αγορά σου να δείχνεις και την ανθρωπιά σου.... Η προσφορά θέσεων εργασίας και το ύψος μισθών δεν καθορίζονται από το... κόστος συντήρησης και την ύπαρξη μερικών πολυκαταστημάτων. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα να δείξεις ανθρωπιά με ευθείς πράξεις προσφοράς στη κοινωνία, πάρα πολύ πιο αποδοτικά από το να πληρώνεις υπεραξία κι επιπλέον φόρο αγοράζοντας ένα αγαθό... Επί του θέματος, όποιος καταναλωτής δεν ψάχνεται για την αληθινά καλή τιμή εκείνη την περίοδο, δε ψάχνεται και τον υπόλοιπο χρόνο, άρα δεν εξαπατάται. Απλά υπάρχει μια κατηγορία καταναλωτών που είτε λόγω καλής οικονομικής κατάστασης, είτε λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολείται με ενδελεχείς έρευνες κι απλά αγοράζει κάτι όταν το θελήσει ή του «γυαλίσει» και η BF είναι μια καμπάνια να «γυαλίσουν» αγαθά, οπότε και ο αυξημένος τζίρος ανεξάρτητα του αν είναι προσφορές ή όχι. Είναι ουσιαστικά μια καταναλωτική γιορτή/περίοδος και όχι τόσο μια περίοδος προσφορών κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, χωρίς να τρελαινόμαστε. Τέλος, μην αγνοούμε πως πολλές φορές μια καλύτερη - αλλά όχι καλή - τιμή σε ένα πολυκατάστημα που ξέρεις πως θα «υπάρχει και αύριο» ενίοτε είναι ελκυστικότερη λόγω εμπιστοσύνης σε θέμα εγγύησης/service. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Το "αστείο" είναι πως μεγάλη αλυσίδα έχει προσθέσει στα προϊόντα "ιστορικό τιμής" για να αποδείξει πως οι τιμές στην περίοδο BF είναι χαμηλότερες, αλλά σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται το αντίθετο! 😛
NTC Labs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Πριν 2 χρόνια πήγα σε μαγαζί και ψώνισα 2 παντελόνια, που στη ετικέτα έγραφαν 100 € και μου τα αφησε 50€ το καθενα λογω Μαυρης Παρασκευής. Δεν ξέρω αν τα είχε ήδη σε προσφορά, ή αν με έπιασε κορόιδο. Οπως και να έχει, θεωρώ πολύ μπλέμπα να περιμένει κάποιος την συγκεκριμένη "γιορτή" για να ψωνίσει κάτι Δηλαδή μου θυμίζει αυτά που γίνοντε Αμερική και Τόκιο. Zombieeeeeeeeessss ολα αυτα τα ζωα θελουν πολυ ξυλο απο τους σεκιουριταδες
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, bblov είπε Βλέπω ότι κάποιοι όλο τους κοροϊδεύουν,τους ταιζουνε σανό κ.τ.λ Έτσι νιώθουν τουλάχιστον Μπαίνει στο Σκρουτζ ο καθένας και νιώθει θεός,ότι γνωρίζει τις τιμές και το ιστορικό της τιμής και τώρα μπορεί να ορίζει την αγορά το ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος είναι ο καλός μπουνταλας χωρίς να λαμβάνει τίποτα απολύτως 1000 παραμέτρους ακόμα που ορίζουνε μια τιμή!! Για όλους αυτούς που νιώθουν κορόιδα και τρώνε σανό θα μπορούσε το κάθε Σκρουτζ εκτός από προϊόντα να επεκταθούν και στον τομέα εργασίας! Υπάρχουνε κάποιες θέσεις εργασίας ας πούμε με μισθό 1000€ και από κάτω προσφορές ενδιαφερομένων.... Εγώ έρχομαι με 800 Εγώ με 600 και πάει λέγοντας.... Έτσι για να μην τρώνε σανό και οι υπόλοιποι αφού το ίδιο πράγμα θα το αποκτήσουν ποιο φτηνά.... Ταραχτηκες στην σκέψη....?? Μάθε μέσα από την αγορά σου να δείχνεις και την ανθρωπιά σου.... Οχι, δεν γνωρίζει κανένας την αγορά επειδή μπαίνει skroutz και βλέπει τις τιμές. Οι μεγάλες αλυσίδες δεν μπορούν να φτάσουν τιμές skroutz επειδή έχουν το κόστος του καταστήματος των υπαλλήλων και της βιτρίνας. Μαγαζιά όπως πχ ο Κ χτυπάει την αγορά με την κάλυψη μοντέλων σε ορισμένες γκαμες συσκευών που δεν τις βρίσκεις skroutz και αλλού. Από εκεί και πέρα όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν όπως γράφτηκε εκατό φορές ήδη την τακτική να μαγειρεύεις τα νούμερα και τις προσφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα