rus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Γενικα αμα ψαξεις υπαρχουν μεγαλες ευκαιριες 1 1
pasxaliskar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 3:33 ΜΜ, Arkin είπε Πηρα απο Κωτσοβολο WD 2.5 εξωτερικο 4tb 75 ευρω πριν 3-4 χρονια online που βγηκε προσφορα για λιγες ωρες. Τις επομενες μερες πηγα σε κωτσοβολο καταστημα και ειχαν το 1TB ακριβως ιδιο δισκο 69 ευρω απο 100. Και γενικα τσεκαρα τιμες και προηγουμενο καιρο ηταν πολυ πιο φθηνα online. πριν 3-4 χρονια το ευρω ηταν 1.20 δολαρια οχι 1.02 ...ο πλυθορισμος ηταν πολυ διαφορετικος .. το να συκρινεις με 2-3 μηνες πριν ναι οκ.. το να συγκρινεις με 3-4 χρονια πριν πολυ ακυρο παραδειγμα καθως ολα εχουν μια αυξηση 20-30% σε σχεση με πριν 3 χρονια.. ακομα και το ακριβως ιδιο προιον.. ασυρματα ακουστικα που πηρα πριν 2 χρονια τα πηρα 20 ευρω και τωρα το τελευταιο 6μηνο παιζουν στα 50..γιατι υπαρχει ελειψη μικροτσιπ.. εαν απο τα 50 στα πανε στα 25 εινια 50% προσφορα.. μια χαρα προσφορα ειναι με τα σημερινα δεδομενα .. δεν το συγκρινεις με το τι εκανε πριν.. αλλα μονο να γκρινιαζουμε εχουμε μαθει και οχι να καταλαβαινουμε την αγορα
tutuyo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 7/10 προιοντα πουληθηκαν στην ιδια τιμη😒 και απο τα 2/10 που ηταν προσφορες, ποσα ηταν ξεστοκαρισμα προηγουμενων τεχνολογιων 1
notist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Τελικά τώρα που όλα τελείωσαν ποιες προσφορές πιστεύετε ότι άξιζαν από τον black μήνα? Εγώ πιστεύω ότι άξιζαν κάποιες όχι όλες,προσφορές του Γερμανού σε συνδυασμό με την επιστροφή 15% όσων είχαν κάρτα eurobank, όπως πχ το I phone 12 mini η το Xbox s. Επίσης η nike με το 25% και στα εκπτωτικά προϊόντα. Εσείς τι λέτε? 1
catmaster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Οι εκπτώσεις στα Gas BBQ στο Leroy Merlin - μέχρι και η γάτα μου πήρε για να ψήνει. Οι εκπτώσεις της Nike. Κάποιες Gpu από το "τελάρο" μαζί με games bundle. Γενικώς δηλαδή ναχαμε να λέγαμε, αλί και τρισαλί αν περίμενε κανένας φουκαράς την φετινή BF για κλιματιστικό η για καμιά άλλη λευκή συσκευή. 27 λεπτά πριν, notist είπε Τελικά τώρα που όλα τελείωσαν ποιες προσφορές πιστεύετε ότι άξιζαν από τον black μήνα? Κάτσε ακόμα έχουν να μας ζαλίζουν με προσφορές της πλάκας λόγω "Cyber Monday" (που τελικά θα πάει εβδομάδα κατάπως φαίνεται). 1
notist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, catmaster είπε Οι εκπτώσεις στα Gas BBQ στο Leroy Merlin - μέχρι και η γάτα μου πήρε για να ψήνει. Οι εκπτώσεις της Nike. Κάποιες Gpu από το "τελάρο" μαζί με games bundle. Γενικώς δηλαδή ναχαμε να λέγαμε, αλί και τρισαλί αν περίμενε κανένας φουκαράς την φετινή BF για κλιματιστικό η για καμιά άλλη λευκή συσκευή. Κάτσε ακόμα έχουν να μας ζαλίζουν με προσφορές της πλάκας λόγω "Cyber Monday" (που τελικά θα πάει εβδομάδα κατάπως φαίνεται). Ναι καλά λες. Cyber week θα γίνει κι αυτή. Ξέχασα την kenton naterial από το leroy με τους 4 καυστήρες στα 179€. 1
insomniac01 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, notist είπε Τελικά τώρα που όλα τελείωσαν ποιες προσφορές πιστεύετε ότι άξιζαν από τον black μήνα? Εγώ πιστεύω ότι άξιζαν κάποιες όχι όλες,προσφορές του Γερμανού σε συνδυασμό με την επιστροφή 15% όσων είχαν κάρτα eurobank, όπως πχ το I phone 12 mini η το Xbox s. Επίσης η nike με το 25% και στα εκπτωτικά προϊόντα. Εσείς τι λέτε? Δεν ξέρω. Γενικά η επιστροφές ψιλοάξιζαν. Τώρα το iPhone 12 mini το έχει η γυναίκα μου 1-1-5 χρόνο, ψιλό μούφα είναι σαν κινητό και σαν μέγεθος. Για την Nike, όχι με την καμία, για τις άλλες εταιρείες ρούχων Reebok - Puma - Ralph Lauren, κλπ. ναι άξιζαν γιατί είχε δυνατά κομμάτια σε -40%--50$. Τώρα, για το Xbox S, όχι 50 ευρώ δεν είναι τίποτα για μια κονσόλα που δεν σου ανήκει τίποτα και είναι όλα ψηφιακά. 1
notist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Το 12 mini το ήθελε η κόρη μου και δεν το πήραμε λόγω μπαταρίας. Με a52 τώρα και της τελειώνει η μπαταρία το μεσημέρι με τικ τοκ και λοιπές αηδίες. Για τη nike φυσικά και δεν δικαιολογούνται οι αρχικές τιμές που έχει, αλλά όταν βάζει το 25% και στα εκπτωτικά είναι όαση όταν έχεις 2 παιδιά που φοράνε μόνο αυτά 😡😡😡. Συμφωνώ και για το s που δεν έπαιξε κάτι καλύτερο παρά μόνο αυτό. Θα φτάσουμε στο σημείο να λέμε στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.
fmarulezkd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, notist είπε Τελικά τώρα που όλα τελείωσαν ποιες προσφορές πιστεύετε ότι άξιζαν από τον black μήνα? Εγώ πιστεύω ότι άξιζαν κάποιες όχι όλες,προσφορές του Γερμανού σε συνδυασμό με την επιστροφή 15% όσων είχαν κάρτα eurobank, όπως πχ το I phone 12 mini η το Xbox s. Επίσης η nike με το 25% και στα εκπτωτικά προϊόντα. Εσείς τι λέτε? Στη Νορβηγία που κοιτούσα για χτίσιμο υπολογιστή (δλδ όλα τα κομμάτια), οι μόνες μπλακ φράιντει προσφορές (>50%) που πέτυχα ήταν σε πληκτρολόγια και ποντίκια. Στα άλλα είδα απλά τίμιες εκπτώσεις (25-30%) στα φθηνότερα κομμάτια, δλδ κουτί, ανεμιστήρες και τροφοδοτικό. Τέλος πέτυχα ένα σετ ιαπωνικά μαχαίρια σταμπαρισμένο από πέρισυ, σε -25% (δεν έχει δε ποτέ πάνω -10%). Overall για μένα που έχω συγκεκριμένη λίστα με αρκετά πράγματα (σχεδόν αποκλειστικά το χτίσιμο του πισι δλδ) και μπορώ να περιμένω μέχρι Φλεβάρη (άρα έχω και γιορτές για ψάξιμο) ήταν μια τίμια εκπτωτική περίοδος, αλλά σίγουρα όχι το γουαου μπλακ φραιντει στο οποίο ελπίζουμε όλοι.
etheo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Απολογισμός Black Friday 2022 - Skroutz Report https://www.skroutz.gr/black-friday
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα