kirileman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Κανονίστε να ανέβει η τιμή της κουζινομηχανής που έχει σταμπάρει η γυναίκα μου. Αν είναι να πάω το απόγευμα να την πάρω να ησυχάσω. 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις ώστε να δεις τι εστί πραγματικά προσφορά. Εγώ πχ έψαχνα καιρό να αλλάξω πληκτρολόγιο με μηχανικό, έβρισκα όλο με κόκκινους διακόπτες που παραείναι απαλοί, οπότε περίμενα καφέ ή μπλε. Τελικά έβγαλε ο κώτσος σε προσφορά το 351 της κουλερμαστερ στα 30 ευρώ, ενώ ιστορικό χαμηλό του εν λόγω στο σκρουτζ ήταν τα 49 (+ η βενζίνη ή τα μεταφορικά να το παραλάβω, ενώ ο κώτσος είναι 5 λεπτά περπάτημα). Αν πας και αγοράζεις σα ζώο ό,τι δεις με καρτελάκι BF, εννοείται ότι θα τη φας γεμάτη - γεμάτη από τους μαγαζάτορες. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από qwertyuiop2 1 2
zmaskos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Αγορά από μεγάλο κατάστημα το Σάββατο σκουπάκι χειρός 74,90 σε προσφορά, τιμή σήμερα και παλι σε προσφορά 79,90. Και μου είπε η πωλήτρια να μην το πάρω το Σάββατο γιατί από Δευτέρα θα έχουν καλές προσφορές.
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Γενικα απο οταν ξεκινησε η black friday Ελλαδα το δουλεμα ειδικα σε καταστηματα ειναι απιστευτο. Και εξηγουμαι. Πηρα απο Κωτσοβολο WD 2.5 εξωτερικο 4tb 75 ευρω πριν 3-4 χρονια online που βγηκε προσφορα για λιγες ωρες. Τις επομενες μερες πηγα σε κωτσοβολο καταστημα και ειχαν το 1TB ακριβως ιδιο δισκο 69 ευρω απο 100. Και γενικα τσεκαρα τιμες και προηγουμενο καιρο ηταν πολυ πιο φθηνα online. Τα καταστηματα πιτα ομως ετσι και ολοι να φευγουν με σακουλες απο προιοντα. Στο καπακι παω plaisio και μετα mediamarkt. Πιτα και εδω απο κοσμο. Τσεκαρω τιμες στο εξελιξη τιμης στο skroutz εε ρε παιδια δεν ειχαν ουτε ενα προιον πιο φθηνο απο πριν. Καρεκλα που επαιζε 200 ολο τον καιρο μπηκε σε προσφορα απο 400 στα 250 στο plaisio. Την ιδια στιγμη στο mediamarkt τηλεοραση που επαιζε ολο το χρονο 700 μπηκε σε προσφορα απο 1200 στα 800. Ποσο πιο δουλεμα πια σε αυτη τη χωρα? Για μενα οτι προιον θελουμε να αγορασουμε και ειναι ακριβο μπαινει στα αγαπημενα στο skroutz η bestprice και παρακολουθουμε τιμη. Εγω βαζω και ειδοποιηση οταν παει στην τιμη που θελω μου ερχεται mail και το τσιμπαω αμεσα online. BF υπαρχει για τα καταστηματα που ουτε ξερουν τι βγαζουν με αυτα που κανουν για τη μαζα που αγοραζει χωρις να εχει δει τιμες του προιοντος που θελει και ψαρωνει με μια δηθεν προσφορα απο 1500 στα 900 ενω ολο το χρονο μπορει να επαιζε στα 700 δεν ειναι black friday αλλα "σε περνω τα σωβρακα" mode απο τα καταστηματα. Οσο γεμιζουν τα καταστηματα στην BF με δηθεν προσφορες τοσο θα υπαρχει περισσοτερη εκμεταλλευση. Φτωχοι υπαρχουν γιατι υπαρχουν εξυπνοι πλουσιοι να τους τα περνουν. Ναι δεν σε βαζει κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να αγορασεις ελευθερη αγορα εχουμε αλλα ρε φιλε κανε μια αναζητηση πας και περνεις ενα προιον επειδη απλα γραφει πανω απο 1500 προσφορα BF στα 900? Αντε να δω ποτε θα βαλει μυαλο ο "εξυπνος" ελληνας που παει για μαλλι και βγαινει κουρεμενος και νομιζει οτι επιασε και τον παπα απο τα[την ξερετε την παροιμια]. Στειλτε αυτο το μηνυμα με mail σε οσους φιλους συγγενεις εχετε μπας και εχουμε μια καλυτερη BF φετος. 7
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Το κλασσικό thread που περίμενα να ανοίξει. Εγώ ασχολήθηκα με BF μόνο πριν 2 έτη που αγόρασα το 2ο fujitsu από μεγαλη αλυσίδα με τιμή ίδια με το 1ο που το είχα αγοράσει τον Αύγουστο του ίδιου έτους σε λίγο χαμηλότερη τιμή από skroutz. Έπρεπε να πάω στο καταστημα ο ίδιος επειδή ήθελα να συνεννοηθώ με τον υπάλληλο για ημέρες παραλαβής αποξήλωσης παραλαβής για ανακύκλωση ισχύος δωροεπιταγης, μας χρέωσαν 23 ευρώ παραπάνω επειδή πήγαμε στο κατάστημα και δεν το παράγγειλα από το web, γινόταν χαμός στο μαγαζί, χρειάστηκα πολλά τηλέφωνα να κάνω για συνεννόηση με διαφορα ζητήματα και ήμουν στην αναμονή από 20 και πάνω λεπτά. Τελικά καταλήγω πως είναι τζάμπα ταλαιπωρία το όλο ζήτημα. Όταν χρειαστώ κάτι ψάχνω και βρίσκω στην τιμή που θέλω. Σε έναν αφυγραντηρα που πήρα πρόσφατα προσφορά βρίσκω μόνο από μαγαζί εκτός skroutz στην ίδια τιμή που το πήρα. Σε άλλα μαγαζιά δεν ξέρω τι γίνεται. Γενικά το φαινόμενο να σου εμφανίζει ένα κατάστημα υψηλότερη η ίδια έκπτωση ανεβάζοντας την δήθεν αρχική τιμή ώστε να αυξάνεται και η τελική, είναι σύνηθες από την εποχή που ανακαλυφθηκαν οι εκοτωσεις στις βιτρίνες το εμπόριο και τα καταστήματα. Δουλειά του αγοραστή είναι να απομνημονεύει τις τιμές σε απόλυτο αριθμό. Δεν με νοιάζει εμένα ποση έκπτωση σε ποσοστό μου κάνουν αλλά αν μειώθηκε η τιμή σε σχέση με αυτή που υπήρχε προ ενός δεδομένου διαστήματος, αν αυτή η τιμή μένει ίδια η είναι υψηλότερη απλά δεν υπάρχει έκπτωση. 1
spectaculator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Το κόλπο πάντα είναι ν' αγοράζεις αυτό που χρειάζεσαι στην καλύτερη τιμή που μπορείς να το βρεις. Τα BF και τα συναφή (και οι εκπτώσεις) είναι κοροϊδία. Είτε ξεπουλάνε ότι δεν αγοράζει κανείς, είτε μαγειρεύουν τις τιμές. Βρίσκεις αυτή τη στιγμή σε μεγάλη αλυσίδα τα Marshall Major IV BT στα 94€ BF προσφορά, ενώ τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου όλοι τα έχουν στα 99€. Όπως είπε και ο προλαλήσας: "Όταν χρειαστώ κάτι ψάχνω και βρίσκω στην τιμή που θέλω." Τα υπόλοιπα είναι για κορόιδα. 5
modaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά ξεκάθαρα παιχνίδια marketing κ εντυπωσιασμού.. 12/11 fold 4 1749€ 13/11 αρχική τιμή 1899€ με την έκπτωση τελική τιμή 1400€ χαμηλοτερα μεν, εικονικό ποσοστό έκπτωσης δε..
Yiannis_Man Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, godfather0991 είπε Ξεκίνησε καλά φέτος η κοροϊδία της Black Friday στην Ελλάδα. Σε γνωστό κατάστημα που αρχίζει από P, Samsung Galaxy A52s από 479,00€ σε 299,00€ Πριν από περίπου δυο βδομάδες το πήρα 300€ από το ίδιο μαγαζί 😂 Πέρα από το χαβαλέ του θέματος είναι απίστευτο ότι όλα αυτά τα "μεγάλα" μαγαζιά έχουν τις πλάτες της πολιτείας και κάνουν ότι γουστάρουν... Ένας πολύ καλός τρόπος για να μην την πατήσεις είναι στο skroutz/bestprice να βλέπεις το ιστορικο της τιμής του προιόντος πολύ πιο πριν την μεταβολη της τιμής. Έτσι καταλαβάινεις πότε το κατάστημα παρέχει πραγματική προσφορά και όχι "μουσαντένια". Πολλά καταστήματα ανεβάζουν εσκεμμένα τις τιμές 1 μηνα πριν το black friday και μετα βάζουν τις παλιές τιμές για να φανεί οτι ήτανε εκπτωση για να την πατήσει κάποιος αφελής. Ενταξει αυτη η τακτική στα ελληνικά καταστήματα είναι χρόνια γνωστή, δεν θα την μάθουμε τώρα. Ελεύθερη αγορά είναι φίλε, ο καθένας βάζει ότι τιμές γουστάρει. Το θέμα είναι ο κόσμος πως λειτουργει. Αν δεν ψαχνεται και πεφτει κοροιδο τους, θα συνεχισουν να βάζουνε τα ελληνικα καταστήματα τέτοιες "μουσαντένιες" προσφορές. Είναι οικονομική αλητεία, αλλα δυστυχώς έτσι λειτουργεί η αγορά (τουλάχιστον εδώ Ελλάδα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στη Black Friday του 2019 είχα πάρει από Public αυτό το HP LaserJet Pro MFP M426fdw | Skroutz.gr στα 79 ευρώ με 3 χρόνια εγγύηση αντί για 1 και δώρο XL HP Toner (10K pages) που κάνει 120-150 ευρώ. Εξαίρεση υποθέτω μιας και ήταν πραγματικό ξεστοκάρισμα. Πλέον ο στόχος είναι να βρεις κάτι που ήθελες εξαρχής στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Το να πετύχω αντίστοιχη ευκαιρία το θεωρώ τρομακτικά σπάνιο.
bill999r Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι όμως σε ορισμένες περιπτώσεις όντως μπορείς να βρεις καλές προσφορές. Σε προηγούμενα BF έχω τσιμπήσει Hisense 55 4K smart tv στα 299 , εξωτερικό σκληρό 500 gb στα 9,90 και άλλα πραγματακια που όντως ήταν φθηνότερα σε σχέση με τις κανονικές τους τιμές ( βάσει skroutz). Τα παραπάνω εν τώ μεταξύ τα αγορασα από public που τον υπόλοιπο χρόνο δεν περνάω ούτε απέξω λόγω αυξημένων τιμών. Οπότε για μένα το bf είναι θέμα τύχης. Δηλαδή να είσαι τυχερός ώστε αυτό που όντως ψάχνεις να το βάλουν σε πραγματική προσφορά. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από bill999r 3
wakabanka Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Ας είναι καλά skroutz/bestprice που με το ιστορικό τιμής τους ξεμπροστιάζουν συνεχώς... Απο 'κει και πέρα οι πραγματικά δυνατές προσφορές είναι πια μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κάθε χρόνο και συνήθως αφορούν ξεστοκάρισμα παλιών μοντέλων σε συνάρτηση με κάποια συνδυαστική ενέργεια με έμμεση επιστροφή από κάρτα. Συνήθως γίνονται σε "νεκρούς" μήνες που δεν είναι καν εκπτωτική περίοδος.
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, wakabanka είπε Ας είναι καλά skroutz/bestprice που με το ιστορικό τιμής τους ξεμπροστιάζουν συνεχώς... Απο 'κει και πέρα οι πραγματικά δυνατές προσφορές είναι πια μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κάθε χρόνο και συνήθως αφορούν ξεστοκάρισμα παλιών μοντέλων σε συνάρτηση με κάποια συνδυαστική ενέργεια με έμμεση επιστροφή από κάρτα. Συνήθως γίνονται σε "νεκρούς" μήνες που δεν είναι καν εκπτωτική περίοδος. Οι χαμηλότερες τιμές που αναφέρεις είναι από μαγαζιά φαντάσματα με διαθεσιμότητα φαντομά, παραεισαγωγές, με εγγύηση "καταστήματος", υπόγειες αποθήκες, χωρίς δυνατότητα αγοράς με τιμολόγιο, με μούφα ταμειακές, χωρίς λειτουργικά έξοδα, μαύρους υπαλλήλους κτλ. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. 7
SabotazNic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, wakabanka είπε Ας είναι καλά skroutz/bestprice που με το ιστορικό τιμής τους ξεμπροστιάζουν συνεχώς... Φαντάζομαι, πριν παραγγείλεις από σκρουτζ, πας και βλέπεις από κοντά καμία τηλεόραση, καμία σκούπα, σίδερο κτλ, ε?
nickol-us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχει κοροϊδία όπως υπάρχουν και προσφορές. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι πραγματικές προσφορές δεν είναι τόσο φανταστικές όσο παρουσιάζονται. Στο ιστορικό τιμών βάλτε και τον παράγοντα παραεισαγωγή, καθώς άλλο να αγοράζεις xiaomi με ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος που μπορεί να κλείσει αύριο και άλλο να αγοράζεις με 2 χρόνια επίσημης αντιπροσωπείας. Όχι όλα σε ένα κουβά. Το οτι φέτος black friday είναι ο μισός Νοέμβριος νομίζω ξεπέρασε κάθε φαντασία 2
etheo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Να θυμίσω κάτι . Black Friday report 2020 από skroutz https://www.skroutz.gr/blog/posts/484-to-skroutz-parousiazei-to-black-friday-2020-report Συνολικά, το 8,3% των προϊόντων αγοράστηκε σε πιο οικονομική τιμή ενώ το 87,9% σε παρόμοια τιμή (±10%). Το υπόλοιπο 3,8% των προϊόντων αγοράστηκε σε υψηλότερες τιμές. αντιλαμβανεστε ότι οι προσφορές που βγαίνουν είναι πλέον μόνο των κατασκευαστών ( πχ sony ps4 & 5) και όχι των καταστημάτων . Το κάθε κατάστημα ¨μπορεί¨ να βγάλει πρόσφορες μονο για το bad stock του, πχ υπέρημερα προϊόντα στην αποθήκη ή με προβληματική συσκευασια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα