Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο Jeff Bezos πάντως συνέστησε να μην αγοράσουμε αυτή τη black friday.

Υπάρχουν κάποιες λιγοστές προσφορές βέβαια αλλά πρέπει να γίνεις Πουαρό για να τις βρεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Καλά προφανώς και θα έδινα ένα 10αρικο για να τον πάρω από εδώ 

Καλα προφανως θα εδινα ενα 10αρικο λιγοτερο για να εχω εγγυηση Amazon και οχι κουφωματος :-D

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 18/11/2022 στις 5:28 ΜΜ, zygorito είπε

Δεν είναι εκείνο που βλέπαμε στο internet που περίμεναν έξω από το μαγαζί ξημερώματα Παρασκευής να ανοίξει να τρέξουν μέσα να αρπάξουν ότι προλάβουν που μπορεί να έχει μισή τιμή παίζοντας ξύλο ταυτόχρονα για τα κουτιά.

Ποιο ιντερνετ; Εχω δει με τα ματια μου οταν πρωτοηρθε αυτη η βλακεια στην ελλαδα πριν μερικα χρονια, συνταγμα public η ουρα να φτανει μεχρι τα mcdonalds... (εκει που περιμενεις να μπεις μεσα τσιμπας και ενα μπεργκερ)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Ποιο ιντερνετ; Εχω δει με τα ματια μου οταν πρωτοηρθε αυτη η βλακεια στην ελλαδα πριν μερικα χρονια, συνταγμα public η ουρα να φτανει μεχρι τα mcdonalds... (εκει που περιμενεις να μπεις μεσα τσιμπας και ενα μπεργκερ)

Δεν ειναι το ιδιο,εσυ απλα ειδες μερικους ηλιθιους στην ουρα.
Οι αλλοι ( οι πιο ηλιθιοι ) κατασκηνωνουν κλασσικα απ εξω.
Οταν  μπουν,μιλαμε οτι κινδυνευουν οι ζωες τους,γιατι εκει μιλαμε για εκπτωσεις 70%.
Καταναλωτες..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οι αλλοι ( οι πιο ηλιθιοι ) κατασκηνωνουν κλασσικα απ εξω.

Δεν ειναι ολοι ηλιθιοι, ξερω εναν εδω που τους δουλεψε ολους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, james01gr είπε

επειδή έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε άσχετο κλάδο με τα ηλεκτρονικά, με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα εδώ και 20 ημέρες εάν θα κάνω προσφορές, εάν θα χαμηλώσω τις τιμές για black friday κτλ. δεν πρόκειται να κάνω τίποτα γιατί δεν θέλω να κοροιδέψω τον κόσμο. το μόνο που πετυχαίνουν τα μεγάλα καταστήματα με αυτήν την βλακεία είναι να πατώνουν τον τζίρο των καταστημάτων (και των δικών τους) από τα τέλη Οκτώβρη και να παραγγέλνουν οι καταναλωτές μαζικά από τα τέλη Νοέμβρη έως τα Χριστούγεννα με αποτέλεσμα μετά να τρώω και κράξιμο γιατί οι κούριερ θα κάνουν 20 ημέρες να παραδώσουν. άσε που οι περισσότερες προσφορές δεν είναι προσφορές αλλα΄οι Έλληνες γενικότερα το ακούμε πολύ το σου κάνω 30 και 50% έκπτωση. μας αρέσει πολύ...

Φίλος είχε κατάστημα με είδη για κινητά, τον έπαιρναν τηλέφωνο να ρωτήσουν αν θα έχει προσφορές, τους απαντούσε πως δεν θα έχει και τον απειλούσαν με μηνύσεις γιατί είναι παράνομο να μην κάνεις Black Friday, χαχαχα.

• Sad 1
Δημοσ.

Οι μοναδικές προσφορές που άξιζαν λίγο ήταν αυτές με τη επιστροφή 15-20% της eurobank... στα υπόλοιπα τίποτα σπουδαίο.

Μέχρι και η έκπτωση 50% που είχε κάθε χρόνο το public σε μπαταρίες toshiba φέτος δεν εμφανίστηκε καν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέτος σε σχέση με τις άλλες χρονιές στην Ελλάδα, οι εταιρίες δεν έχουν κάνει καλές προσφορές. Δεν μιλάω για original black Friday γιατι δεν έχει καμία σχέση στην Ελλάδα απο το 2016 που ξεκίνησε. Αυτό που βλέπω είναι ότι πάνε να βγάλουν τα σπεσμένα με εκπτώσεις της πλάκας. 

Όταν σου λέει έως -60% και βλέπεις τιμή 400€ και προσφορά 380€ το λες και κοροιδία. Κάνε ενα -50%, -60% να σε παραδεχτώ. Τότε μιλάμε για Black Friday, τώρα μιλάμε για πράσινα άλογα. Βασικά δεν μιλάμε για όφελος και τον δύο, μιλάμε για όφελος του ενός. Black Friday είναι το ξεστοκάρισμα για να έρθουν τα νέα και για να κινηθεί το χρήμα στην αγορά. Και σίγουρα ο καταναλωτής δεν θα μείνει στο ένα προιόν γιατί οι ανάγκες είναι πολλές. 

Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα κάθε χρόνο, 30 μέρες Black Month δεν το καταλαβαίνω. Μια μέρα και καλή, δυνατή, να την νιώσουν όλοι. Θες να γίνει ντόρος και να διαφημιστεί το μαγαζί σου? Τρόπος υπάρχει. 

Πάνε όλοι και κάνουν εκπτώσεις σε ότι δώσουν οι μαμά εταιρίες, κάνεις δεν βάζει το χέρι στην τσέπη.

Επεξ/σία από zNikosz
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, zNikosz είπε

Φέτος σε σχέση με τις άλλες χρονιές στην Ελλάδα, οι εταιρίες δεν έχουν κάνει καλές προσφορές. Δεν μιλάω για original black Friday γιατι δεν έχει καμία σχέση στην Ελλάδα απο το 2016 που ξεκίνησε. Αυτό που βλέπω είναι ότι πάνε να βγάλουν τα σπεσμένα με εκπτώσεις της πλάκας. 

Όταν σου λέει έως -60% και βλέπεις τιμή 400€ και προσφορά 380€ το λες και κοροιδία. Κάνε ενα -50%, -60% να σε παραδεχτώ. Τότε μιλάμε για Black Friday, τώρα μιλάμε για πράσινα άλογα. Βασικά δεν μιλάμε για όφελος και τον δύο, μιλάμε για όφελος του ενός. Black Friday είναι το ξεστοκάρισμα για να έρθουν τα νέα και για να κινηθεί το χρήμα στην αγορά. Και σίγουρα ο καταναλωτής δεν θα μείνει στο ένα προιόν γιατί οι ανάγκες είναι πολλές. 

Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα κάθε χρόνο, 30 μέρες Black Month δεν το καταλαβαίνω. Μια μέρα και καλή, δυνατή, να την νιώσουν όλοι. Θες να γίνει ντόρος και να διαφημιστεί το μαγαζί σου? Τρόπος υπάρχει. 

Πάνε όλοι και κάνουν εκπτώσεις σε ότι δώσουν οι μαμά εταιρίες, κάνεις δεν βάζει το χέρι στην τσέπη.

Δεν γινεται μόνο στην Ελλάδα αυτό. Η γυναίκα μου ειναι από Πολωνία, ένα μήνα τους έχουν πεθάνει στις διαφημίσεις. Έκατσε και το Μουντιάλ με τις τηλεοράσεις και τέλος. Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στους ανθρώπους, θέλουν να τους δουλεύουν. Σε αρκετά καταστήματα υπάρχει και ιστορικό τιμής στο ίδιο καταστημα και βλέπεις πόσο χάλια είναι οι εκπτώσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς. Δεν είναι μόνο σε εμάς. Fila disruptor γυναικεία πέρσι κανονική περίοδος όχι bf αγορά από amazon fr 50€ με μεταφορικά. Σήμερα bf 25/11 αρχική τιμή 100!!! δήθεν 50% έκπτωση 55,13€ τελική τιμή με μεταφορικά. 

Σε μας σκλαβενιτης 5 μποξερακια πέρσι 12€ φέτος bf 16€ με 20% έκπτωση 12,80€. Καλά κρασιά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, lector είπε

Την 1η χρονια που εγινε black friday στην Ελλαδα, δουλευα σε μαγαζι με ρουχα...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινοταν! Δεν χωρουσαμε να περασουμε, εκαναν σαν τις τρελες, πετουσαν ρουχα απο εδω και απο εκει, περιμεναν απεξω γιατι δεν μπορουσαν να μπουν μεσα, κυκλοφορουσαν με αγκαλιες ρουχα κλπ. Αυτο και παρασκευη και σαββατο! Εκεινες τις 2 ημερες παιζει να καναμε και τον τζιρο 2-3-4 μηνων! Εκεινη την ημερα σιχαθηκα το γυναικειο ειδος και ειπα οτι ποτε δεν θα γινω ετσι! Και καποιους μηνες μετα, τους ειπα αντιο!

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...