Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενω ενα 40ημερο να εμφανιστουν τα πρωτα θεματα "πήρα την black friday ενα iphone 12 mini προσφορα απο καταστημα που έχει μοναδικο τροπο πληρωμης τραπεζικη καταθεση. Δεν εχει στειλει το προιον και δεν σηκωνει τα τηλεφωνα τι να κανω;"

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προς το παρόν δες τις αγγελίες για το I phone 12 mini που πήραν και το πουλάνε παραπάνω. Για το άλλο καλά λες, θα περιμένουμε. 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ το samsung τσίμπησα στα 300 από γνωστή αλυσίδα.  Βέβαια με βολεύει απειρα και επειδή είναι δίπλα και επειδή έχω γνωστό . Αλλά γενικά το είχα στα σχέδια όχι ότι επειδή είναι black . Το ίδιο κινητό βέβαια πριν 6 μήνες έκανε 280 και τώρα το πήρα 300 δεν πειράζει.  Είναι τούμπανακι. Αλλά γενικά δεν αξίζει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και δεν περίμενα ποτέ ότι θα το κάνουν κάθε χρονιά .Το πρώτο είδα φοιτητής και μετά το ξεκίνημα του τι γελαγα . Βολεύει μόνο για 1-2 προϊόντα και αυτά εάν είσαι τυχερός . Γενικά το αληθινό είναι και στην χώρα προέλευσης του. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2022 στις 3:54 ΠΜ, safridia είπε

Εγω μεχρι στιγμης εχω αγορασει 3 βιβλια στην τιμη των 2. Και δυο PS4 games, the last of us 2 και ghost of tsusima με 10ευρω το καθε ενα.
Μπορει καποιος ειδικος εδω να μου εξηγησει πως αυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ;

Να υποστείς το TLOU2 και να πληρώσεις και την αντίστοιχη αξία 3 πιτόγυρων(το ένα δίπιτο) για αυτό δεν μου ακούγεται σαν προσφορά για να πω την αλήθεια, μάλλον σε έπιασε κότσο ο μαλλιάς.

Επεξ/σία από ccplz
Δημοσ.
5 minutes ago, aligato1000 said:

Κοιτα plasio exei Toshiba 1T στα 35 ευρώ...πριν λίγο το ειδα

ναι αυτόν που τον πουλούσαν το 2019 και το 2020 19ευρώ. Πλέον το 2022 στα 35. ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ 😅

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Και αυτός αξίζει αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό. Αλλά προτιμώ Τ7

Πριν χρονια ειχα παρει τον παρακατω 75 ευρω απο κωτσοβολο των 4TB. Στο καταστημα ειχε το 1TB το ιδιο μοντελο 70 ευρω. 5 χρονια μετα αντι να πεσουν ανεβηκαν πολυ παραπανω. 

https://www.skroutz.gr/s/10360639/Western-Digital-My-Book-2016-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-4TB-3-5-Μαύρο.html

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Πριν χρονια ειχα παρει τον παρακατω 75 ευρω απο κωτσοβολο των 4TB. Στο καταστημα ειχε το 1TB το ιδιο μοντελο 70 ευρω. 5 χρονια μετα αντι να πεσουν ανεβηκαν πολυ παραπανω. 

https://www.skroutz.gr/s/10360639/Western-Digital-My-Book-2016-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-4TB-3-5-Μαύρο.html

Τον είχαν βάλει τότε τα παιδιά εδώ στις προσφορές και εγώ τον ίδιο είχα πάρει 😂 καλές εποχες

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι φέτος με την συνεχόμενη αύξηση των τιμών δεν ξέρεις ποια είναι καλή τιμή και που να περιμένεις μείωση λόγω στοκ του καθε μαγαζιού...

εγω έψαχνα εναν αφυγραντηρα για τον αδερφό μου,την προηγουμενη εβδομάδα ήταν 249€ και τώρα 297€...

έχω βρεί κάποιες προσφόρες αλλά είναι οριακά σε σχέση με skroutz κτλ

Δημοσ.
Στις 18/11/2022 στις 8:53 ΜΜ, zygorito είπε

Επίσης υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες προϊόντων. Black friday δεν είναι απαραίτητα οτι θα σου βάλουν προϊόντα apple/samsung 50% κάτω. Μπορεί να βρεις καλές προσφορές σε ρούχα/παπούτσια/είδη σπιτιού κτλ. 

Απλά η πλειονότητα περιμένει να δει προϊόντα τεχνολογίας και κυρίως φετινά σε μεγάλη έκπτωση όταν 19 στα 20 μαγαζιά στο σκρουτζ δεν έχουν στοκ αλλά λένε 4-10 εργάσιμες άρα τι να ξεστοκάρουν :D.

επειδή έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε άσχετο κλάδο με τα ηλεκτρονικά, με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα εδώ και 20 ημέρες εάν θα κάνω προσφορές, εάν θα χαμηλώσω τις τιμές για black friday κτλ. δεν πρόκειται να κάνω τίποτα γιατί δεν θέλω να κοροιδέψω τον κόσμο. το μόνο που πετυχαίνουν τα μεγάλα καταστήματα με αυτήν την βλακεία είναι να πατώνουν τον τζίρο των καταστημάτων (και των δικών τους) από τα τέλη Οκτώβρη και να παραγγέλνουν οι καταναλωτές μαζικά από τα τέλη Νοέμβρη έως τα Χριστούγεννα με αποτέλεσμα μετά να τρώω και κράξιμο γιατί οι κούριερ θα κάνουν 20 ημέρες να παραδώσουν. άσε που οι περισσότερες προσφορές δεν είναι προσφορές αλλα΄οι Έλληνες γενικότερα το ακούμε πολύ το σου κάνω 30 και 50% έκπτωση. μας αρέσει πολύ...

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Και αυτός αξίζει αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό. Αλλά προτιμώ Τ7

nope 
image.png.0ac1cc4573278073b186477d2c32d7d0.png

Επεξ/σία από narta
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...