Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βγάλω και εγώ στο ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟ μου , προσφορά BLACKFRIDAY την τυρόπιτα από 1,50€ (που είναι τώρα) στα 1,49€ και οποίο προλάβει , πρόλαβε συνφορουμίτες μου😂😂😂

Επεξ/σία από Giorgoss94
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giorgoss94 είπε

Θα βγάλω και εγώ στο ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟ μου , προσφορά BLACKFRIDAY την τυρόπιτα από 1,50€ (που είναι τώρα) στα 1,49€ και οποίο προλάβει , πρόλαβε συνφορουμίτες μου😂😂😂

Mπορεις απλα να πεις "προσφορα! Τυροπιτα απο 2,30 τωρα στα 1,50€!" 👍

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Βαλτην 1.70 και πες 1.60 με τόσο τις εκατό έκπτωση. Θα πιάσεις περισσότερα. 

Edit: Με πρόλαβε ο rus, καλύτερο έτσι. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Mπορεις απλα να πεις "προσφορα! Τυροπιτα απο 2,30 τωρα στα 1,50€!" 👍

Χαχαχαχαχαχα !!! Πολύ σωστό !!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Ίσως να ακουστεί ακραίο, αλλά εγώ θα στήριζα η πλειοψηφία από τις απάτες να είναι νόμιμες. Αν εγώ σου πω ότι είμαι Νιγηριανός πρίγκιπας και χρειάζομαι λεφτά, εγώ φταίω αν με πιστέψεις; Ή «εταιρείες» του στυλ Wind Media. Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να παίρνει 138€/ημέρα για να πατάει like, είναι άξιος της μοίρας του.

Αντιστοιχα κι εδώ, δε φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο ο καταναλωτής. Αν τρέχουμε όλοι να αγοράζουμε τις ψευτοπροσφορές, γιατί να βάλει ο άλλος πραγματική προσφορά και να μειώσει το κέρδος του; 

Νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος.

Στις απάτες φταίει σίγουρα ο απατεώνας και πρέπει να τιμωρείται πάντα.

ΟΜΩΣ αρκετές φορές ΦΤΑΙΕΙ και το θύμα αν δεν είναι μειωμένης αντίληψης. Ενήλικος με κανονική αντίληψη επιτρέπεται να πιστεύει στους Νιγηριανούς πρίγκηπες ή ότι θα κάνει like και θα πλουτίσει; Δεν πρέπει να στηλιτεύσουμε την ευπιστία του; Μπορούμε να τον απαλλάξουμε σαν να είναι μικρό παιδί ή με νοητική υστέρηση; 

Από μικρός έμαθα από τους γονείς μου ότι οφείλω να σκέφτομαι και να προσέχω. Αυτό δεν είναι υποχρεώση όλων μας; Δικαιούται κάποιος να δηλώνει ανεύθυνος αλλά παρόλα αυτά να ζητάει να είναι πολίτης με δικαιώμα να αποφασίζει για τον εαυτό του; Αν είναι ενήλικος και ανεύθυνος τότε είναι σαν να ζητά να τεθεί υπο κηδεμονία αφού είναι ο ιδιος ανικανος να διαχειριστεί τον εαυτό του.

Για να μην παρεξηγηθώ ΔΕΝ θεωρώ ότι το να την πατήσει κάποιος στο BF είναι σαν τις Νιγηριανές απάτες κλπ. Προφανώς το θύμα στη BF απλά δεν έψαξε. Δεν είναι ανευθυνος ούτε ανόητος.

Επαναλαμβάνω βέβαια ότι οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται πάντα. Η ανευθυνότητα των άλλων δεν τους απαλλάσσει.

Επεξ/σία από nova_centurion
  • Like 4
Δημοσ.

Για μένα προσωπικά διότι δούλευα στα public για κάποιο καιρό. Η όλη ιστορία δεν είναι τίποτα άλλο παρά marketing. Από τη στιγμή που πάντα υπήρχαν εκπτώσεις και αν παρατηρήσετε όλο τον χρόνο έχουν εκπτώσεις τότε ο καθένας κάνει αυτό που νιώθει και ξοδεύει όσα θέλει να ξοδέψει. Δεν είναι όλα τα προϊόντα και όλες οι τιμές για όλους. Έβαλα ένα θέμα στις προσφορές για την GoPro χωρίς συνδρομή 50 € φθηνότερα και αμέσως μερικοί βγήκανε να με κράξουν ότι δήθεν πήγα να κλέψω την GoPro . Μόνο που πραγματικά η ίδια η εταιρεία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα για να μου παραδώσει το προϊόν 50 € φθηνότερα. Και φταίω εγώ μετά που ενημέρωσα εδώ πέρα τους υπόλοιπους ότι μπορείτε να το πάρετε φθηνότερα και ποια είναι η αντίδραση; Ειρωνεία γιατί τέτοιοι είμαστε

Δημοσ.

Την καλύτερη προσφορά Μπλακ Φράιντει θα την έχουν πάλι οι μάντρες αυτοκινήτων.

Όλα τα αυτοκίνητα με 50% λιγότερα χιλιόμετρα 😏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Black Friday Vodafone προσφορά Z Flip 4 έφτασε στο email μου μαζί με άλλα προϊόντα .. Δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για πελάτες τους (είμαι από το 2015) αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάπου αλλού αυτή η τιμή..

Screenshot_2022-11-18-15-22-23-058.jpg

Επεξ/σία από NikosKv
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και το "Black Friday" στην Ελλάδα είναι απλά marketing hype και τίποτα παραπάνω. Αφού είναι πλέον ένας μήνας διαρκών εκπτώσεων 10-25%.

Δεν είναι εκείνο που βλέπαμε στο internet που περίμεναν έξω από το μαγαζί ξημερώματα Παρασκευής να ανοίξει να τρέξουν μέσα να αρπάξουν ότι προλάβουν που μπορεί να έχει μισή τιμή παίζοντας ξύλο ταυτόχρονα για τα κουτιά.

Επίσης εκείνο που έβαζε το μαγαζί στις 20:00 προσφορά ένα αντικείμενο και 20:01 είχε τελειώσει το στοκ.

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή γύρισα το 2015 απο την Αμερική όπου διέμενα μόνιμα από το 1995 γνωρίζω από πρώτο χέρι τι θα πει black friday.. εκεί υπάρχουν αντικειμενικές εκπτώσεις και σε προϊόντα υψηλής αξίας ενώ εδώ μόνο σε προϊόντα που δεν πωλούνται εύκολα ή είναι παλιά μοντέλα..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKv είπε

Black Friday Vodafone προσφορά Z Flip 4 έφτασε στο email μου μαζί με άλλα προϊόντα .. Δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για πελάτες τους (είμαι από το 2015) αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάπου αλλού αυτή η τιμή..

Screenshot_2022-11-18-15-22-23-058.jpg

Δε μου λες υπάρχει ακόμα η όπως είναι λογικό εξαντλήθηκε? Είδες τι είναι να είσαι χρόνια πελάτης τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...