eskimoos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Lews είπε Για την πρώτη επιλογή ενας αγοραστής γράφει το παρακάτω, Επίσης έχει κάποιες κριτικές οι οπο΄ιες τα ναφέρουν ως ασταθή,και ότι αν περνάει κόσμος από κοντά τους πέφτουν εύκολα Δυστυχώς για τα surround speakers του Samsung Q950Α δεν κάνει. Οι βίδες που έχει μέσα στη συσκευασία δεν βιδώνουν στο σπείρωμα τον ηχείων. Δεν είμαι γνώστης στις βάσεις. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ ακριβές γενικά για αυτό που προσφέρουν (έχει κάποιες και με 200€+). οι τιμές που έδωσε το παιδί στα link ήταν 20 - 60€ το ζεύγος. Η ηχομπαρα έκανε 1000€. Είναι σε σχετικα λογικά πλαισια. Αν μπορείς όμως να κάνεις την ιδια δουλειά με κάτι φθηνό τότε γιατί όχι. Το ότι δεν κάνουν πχ οι βίδες που σου έχει, παίρνεις άλλες που να κάνουν. Αυτό το λένε και άτομα στις κριτικές ότι χρησιμοποίησαν άλλη δική τους. Πόσο έχει μια βίδα? Με το βάρος των ηχείων μόνο δεν ξέρω τι παίζει. Αν περνάνε από δίπλα τηε λογικά θα την ακουμπάνε κιόλας διαφορετικά δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάζει κάτι. Η βάση της στο κάτω μέρος αποτι βλέπω δεν είναι επίπεδη οπότε μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos
Anastazio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, vins said: Και σε Hi Fi καταστάσεις να είσαι μαθημένος, πάλι καλό είναι για τα λεφτά του! Μη μασάς 😃 Δεν εχω ιδεα πως ακουγεται ενα συστημα με ενισχυτη και μπολικα ηχεια κλπ αλλα το σινεμα της γειτονιας ειναι οριακα καλυτερο απο αυτο που ακουω,να πω οτι ειμαι σε ενα ορθογωνιο σαλονι με ισες αποστασεις χωρις εμποδια που ισως και αυτο να παιζει το ρολο του η τα αυτια μου ειναι βολικα!😅 Για βασεις που λετε εγω πηρα αυτες https://www.ebow.gr/product/264173/brateck-ss-01-baseis-ixeiwn-zeygos.html?skr_prm=WyIyZWFjNTMxYS1mZTAwLTQzMGYtYTZlNC03NWEwZmRjYTljYWYiLDE2Njg5NDM1MzY3MDcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0&ref=6 πιστευω πως ακομα και αν δε κανουν οι βιδες οπως λεει καποιος για την 950 καπως θα τα βολεψω με αλλες.Αυτες στην παραθεσηhttps://www.skroutz.gr/s/16468862/Stagg-Επιτραπέζιες-Βάσεις-Ηχείων-SMOS-05-Ζεύγος-σε-Γκρι-Χρώμα.html ειναι για μονιτορς που τις βαζουν συνηθως σε γραφειο και ειναι ψιλο κοντες για αυτο το λογο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Anastazio
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Anastazio είπε Δεν εχω ιδεα πως ακουγεται ενα συστημα με ενισχυτη και μπολικα ηχεια κλπ αλλα το σινεμα της γειτονιας ειναι οριακα καλυτερο απο αυτο που ακουω,να πω οτι ειμαι σε ενα ορθογωνιο σαλονι με ισες αποστασεις χωρις εμποδια που ισως και αυτο να παιζει το ρολο του η τα αυτια μου ειναι βολικα!😅 Για βασεις που λετε εγω πηρα αυτες https://www.ebow.gr/product/264173/brateck-ss-01-baseis-ixeiwn-zeygos.html?skr_prm=WyIyZWFjNTMxYS1mZTAwLTQzMGYtYTZlNC03NWEwZmRjYTljYWYiLDE2Njg5NDM1MzY3MDcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0&ref=6 πιστευω πως ακομα και αν δε κανουν οι βιδες οπως λεει καποιος για την 950 καπως θα τα βολεψω με αλλες.Αυτες στην παραθεσηhttps://www.skroutz.gr/s/16468862/Stagg-Επιτραπέζιες-Βάσεις-Ηχείων-SMOS-05-Ζεύγος-σε-Γκρι-Χρώμα.html ειναι για μονιτορς που τις βαζουν συνηθως σε γραφειο και ειναι ψιλο κοντες για αυτο το λογο. Και φυσικά adaptive mode πάντα. Τα άλλα είναι ουσιαστικά αχρείαστα. Για εμένα απλά δεν είναι όμορφες και με το βάρος των ηχειων δεν ξέρω πόσο λειτουργικές θα είναι καθώς έχουν μικρή βάση, τις ακουμπάς και πέφτουν. Δε θέλει και πολύ. Ακριβώς επειδή είναι 1000 ευρψ ηχοσυστημα πρέπει να επιλέξεις σωστά και να μη βιαστείς. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 1
cpetro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 επειδη βλεπω οτι σ αυτα τα λεφτα μπορεις να αγορασεις μπαρες μαρκας SONOS BOSE κλπ. γιατι να διαλεξει καποιος αυτη τη Samsung ?
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, cpetro είπε επειδη βλεπω οτι σ αυτα τα λεφτα μπορεις να αγορασεις μπαρες μαρκας SONOS BOSE κλπ. γιατι να διαλεξει καποιος αυτη τη Samsung ? Γιατί είναι το καλύτερο μοντέλο από όλες σε δυνατοτητες, ποιότητα και καθαρότητα ήχου ακόμα και σε υψηλές εντάσεις και για την απόδοση του σε Dolby Atmos και DTS:X. Αν τη συνδυάσεις με Samsung τηλεόραση προσθέτεις και τα ηχεία της τηλεόρασης στο συστημα, κατά τη γνώμη μου όμως και έχοντας υπόψιν οτι οι τηλεοράσεις δεν έχουν και πολύ καλά ηχεία δε γνωρίζω κατά πόσο βοηθά. Περισσότερο κακό νομίζω θα κάνει πάρα καλό. Η Sonos Arc παιζει καλύτερα μουσική, το sub της όμως κοστίζει 700 ευρώ και τα πίσω ηχεία προσθέτουν και αυτά στο κόστος χωρίς να έχουν upfiring ηχεία ή προς τα μέσα. Το καλό βέβαια είναι ότι μπορείς να προσθέσεις και δεύτερο sub με το ανάλογα αυξημένο κόστος φυσικά. Οι Lg δεν παίζουν το ίδιο καλά, συνήθως στα reviews αναφέρεται distortion όταν ανεβάζεις την ένταση η μπουμαρισμα στο μπάσο. Οι JBL είναι πολύ πίσω δεν είναι καν στο κάδρο και το μόνο καλό της 9.1 είναι τα πίσω ασύρματα ηχεία που είναι επαναφορτιζομενα επάνω στη μπάρα. Η Sony HT7000 ειναι πολυ δυνατή λύση αλλά αν προσθέσεις τα πίσω ηχεία και το sub πας στο χιλιάρικο. Τα Sony HT-A9 έχουν πολύ δυνατό ήχο αλλά είναι στα 2000 ευρώ χωρίς κεντρικό ηχείο και sub. Μένουν Senheiser Ambeo Max στα 2500 ευρώ που θεωρείται η κορυφαια αλλα δεν εχει sub και πίσω ηχεία και η νέα Ambeo Plus με sub αλλα χωρις πισω ηχεία στα 1500 από το Νάκα, η οποία δεν έχω ιδέα τι παίζει καθώς ότι review βρήκα είναι στα γερμανικά. Η Senheiser με το Ambeo mode υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεσαι πίσω ηχεία αλλά νομίζω ότι όσο καλά και να παίζει που θα παίζει δε μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία τους. Nakamichi δε φέρνουν Ελλάδα αλλά και να έφερναν μονο τα δίπλα sub ειναι πλεονέκτημα, ο ήχος είναι πίσω. Αυτά. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 3
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχεις ακούσει JBL 9.1 σε σαλόνι; Οι νέες JBL 1000 και 1300 που αναμένονται στη χώρα μας έχουν όλα τα soundbar από τους κατασκευαστές tv για πρωινό. Και η 9.1 τα έχει άλλα πάσχει από την έλλειψη του feature για καθαρούς διαλόγους σε χαμηλή ένταση που έχουν οι καινούριες. Μακριά από τα soundbar κουδουνίστρες κατασκευαστών TV με 6αρια, 7αρια και 8αρια Subwoofers από το καλάθι. Εννοείται για να ακούσεις πραγματικό 3d φορμά ήχου χρειάζεται home cinema με ξεχωριστά ηχεία (και οροφής) , ενισχυτή κ.ο.κ. που έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος. Δείτε Sonos, Polk, Denon και φυσικά JBL. Καμία σχέση με αυτές που αναφέρονται παραπάνω. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10 1
cpetro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, Armoral είπε Γιατί είναι το καλύτερο μοντέλο από όλες σε δυνατοτητες, ποιότητα και καθαρότητα ήχου ακόμα και σε υψηλές εντάσεις και για την απόδοση του σε Dolby Atmos και DTS:X. Αν τη συνδυάσεις με Samsung τηλεόραση προσθέτεις και τα ηχεία της τηλεόρασης στο συστημα, κατά τη γνώμη μου όμως και έχοντας υπόψιν οτι οι τηλεοράσεις δεν έχουν και πολύ καλά ηχεία δε γνωρίζω κατά πόσο βοηθά. Περισσότερο κακό νομίζω θα κάνει πάρα καλό. Η Sonos Arc παιζει καλύτερα μουσική, το sub της όμως κοστίζει 700 ευρώ και τα πίσω ηχεία προσθέτουν και αυτά στο κόστος χωρίς να έχουν upfiring ηχεία ή προς τα μέσα. Το καλό βέβαια είναι ότι μπορείς να προσθέσεις και δεύτερο sub με το ανάλογα αυξημένο κόστος φυσικά. Οι Lg δεν παίζουν το ίδιο καλά, συνήθως στα reviews αναφέρεται distortion όταν ανεβάζεις την ένταση η μπουμαρισμα στο μπάσο. Οι JBL είναι πολύ πίσω δεν είναι καν στο κάδρο και το μόνο καλό της 9.1 είναι τα πίσω ασύρματα ηχεία που είναι επαναφορτιζομενα επάνω στη μπάρα. Η Sony HT7000 ειναι πολυ δυνατή λύση αλλά αν προσθέσεις τα πίσω ηχεία και το sub πας στο χιλιάρικο. Τα Sony HT-A9 έχουν πολύ δυνατό ήχο αλλά είναι στα 2000 ευρώ χωρίς κεντρικό ηχείο και sub. Μένουν Senheiser Ambeo Max στα 2500 ευρώ που θεωρείται η κορυφαια αλλα δεν εχει sub και πίσω ηχεία και η νέα Ambeo Plus με sub αλλα χωρις πισω ηχεία στα 1500 από το Νάκα, η οποία δεν έχω ιδέα τι παίζει καθώς ότι review βρήκα είναι στα γερμανικά. Η Senheiser με το Ambeo mode υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεσαι πίσω ηχεία αλλά νομίζω ότι όσο καλά και να παίζει που θα παίζει δε μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία τους. Nakamichi δε φέρνουν Ελλάδα αλλά και να έφερναν μονο τα δίπλα sub ειναι πλεονέκτημα, ο ήχος είναι πίσω. Αυτά. για bose και bang olufsen τι γνωμη εχεις ?
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cpetro είπε για bose και bang olufsen τι γνωμη εχεις ? Αν θέλεις να φθάσεις τόσο ψηλά σε κόστος μόνο home cinema με ηχεία οροφής. Soundbar μόνο για εκείνους με περιορισμούς σε budget και χώρο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10
cpetro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) bose παιρνεις και μες 250€, bang olfusen με 1250€ και sonos me 800€ με βολευει μια soundbar για να μη πιανει πολυ χωρο Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από cpetro
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Sonos arc με sub και πίσω ηχεία φθάνει κοντά στα 2000 €. Α και χωρίς hdmi inputs αν θυμάμαι σωστά, οπότε αν η tv δεν υποστηρίζει κάποιο φορμά ήχου αντίο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cpetro είπε για bose και bang olufsen τι γνωμη εχεις ? Δε χρειάζεται να το ψάξεις περισσότερο. Στις γελοίες τιμές των 2000 δολαρίων κακ 1600 ευρώ που λανσάρει το προϊόν κάθε χρόνο η Samsung δε θα το πρότεινα καθόλου. Στα 999 ευρώ με χίλια. Για Denon ηχομπαρες δε έχω διαπιστώσει οτι ξεχωρίζουν τουλάχιστον από ότι έχω διαβάσει, bang n olufsen μια ηχόμπαρα έχω δει σε review αν θυμαμαι καλα πρέπει να ήταν ακριβή όπως και οι αντίστοιχες της Klipsch που παίζουν καλά. Best soundbars 2022 Rtings Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral
alfaeffe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Έχεις ακούσει JBL 9.1 σε σαλόνι; Οι νέες JBL 1000 και 1300 που αναμένονται στη χώρα μας έχουν όλα τα soundbar από τους κατασκευαστές tv για πρωινό. Και η 9.1 τα έχει άλλα πάσχει από την έλλειψη του feature για καθαρούς διαλόγους σε χαμηλή ένταση που έχουν οι καινούριες. Μακριά από τα soundbar κουδουνίστρες κατασκευαστών TV με 6αρια, 7αρια και 8αρια Subwoofers από το καλάθι. Εννοείται για να ακούσεις πραγματικό 3d φορμά ήχου χρειάζεται home cinema με ξεχωριστά ηχεία (και οροφής) , ενισχυτή κ.ο.κ. που έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος. Δείτε Sonos, Polk, Denon και φυσικά JBL. Καμία σχέση με αυτές που αναφέρονται παραπάνω. Βέβαια η JBL (όπως και η harman / kardon) είναι εξαγορασμένες από τη Samsung... 🙄
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Βέβαια η JBL (όπως και η harman / kardon) είναι εξαγορασμένες από τη Samsung... 🙄 Και η Ferrari ήταν χρόνια στο fiat group όπως και η Porsche στο αντίστοιχο VW. Δε σημαίνει τίποτε αυτό φυσικά... 😉
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Έχεις ακούσει JBL 9.1 σε σαλόνι; Οι νέες JBL 1000 και 1300 που αναμένονται στη χώρα μας έχουν όλα τα soundbar από τους κατασκευαστές tv για πρωινό. Και η 9.1 τα έχει άλλα πάσχει από την έλλειψη του feature για καθαρούς διαλόγους σε χαμηλή ένταση που έχουν οι καινούριες. Μακριά από τα soundbar κουδουνίστρες κατασκευαστών TV με 6αρια, 7αρια και 8αρια Subwoofers από το καλάθι. Εννοείται για να ακούσεις πραγματικό 3d φορμά ήχου χρειάζεται home cinema με ξεχωριστά ηχεία (και οροφής) , ενισχυτή κ.ο.κ. που έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος. Δείτε Sonos, Polk, Denon και φυσικά JBL. Καμία σχέση με αυτές που αναφέρονται παραπάνω. Θα το δούμε αυτό για τις JBL γιατί μέχρι τώρα μόνο μπάσο ήταν από ότι λένε και τις εβλεπα πολυ χλωμές απέναντι στα προηγούμενα μοντέλα του ανταγωνισμού. Και όχι δεν έχω ακούσει JBL, αλλά έχω διαβάσει και δει πολλά reviews σχετικα και δεν τις κατατασσουν ψηλά. Επιπρόσθετα εχω ακούσει δύο Samsung των οποίων ήμουν κάτοχος και από τη μικρή μου εμπειρία γνωρίζω πως παίζουν εξαιρετικά αναλογικά με το κόστος.
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Armoral είπε Θα το δούμε αυτό για τις JBL γιατί μέχρι τώρα μόνο μπάσο ήταν από ότι λένε και τις εβλεπα πολυ χλωμές απέναντι στα προηγούμενα μοντέλα του ανταγωνισμού. Και όχι δεν έχω ακούσει JBL, αλλά έχω διαβάσει και δει πολλά reviews σχετικα και δεν τις κατατασσουν ψηλά. Επιπρόσθετα εχω ακούσει δύο Samsung των οποίων ήμουν κάτοχος και από τη μικρή μου εμπειρία γνωρίζω πως παίζουν εξαιρετικά αναλογικά με το κόστος. Οπότε δεν έχεις γνώμη αλλά άποψη από reviews που οι περισσότεροι γνωρίζουμε τι παίζει εδώ και χρόνια. Thanks Υ.Γ. : Είναι σα να αγοράζεις στρώμα ύπνου δίχως να ξαπλώσεις ούτε μια φορά επειδή διάβασες ότι είναι καλό. Κανένα Soundbar δεν αξίζει πάνω από 1000 ευρώ παρεμπιπτόντως. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις