Προς το περιεχόμενο

SOUNDBAR: Samsung HW-Q990B - 999 EUR @ Plaisio, Kotsovolos, Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή είναι προσφορά για λίγες ημέρες η πλέον αυτή θα είναι η τιμή της λόγω άφιξης νέου μοντέλου σε λίγο καιρό;

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 999 για λίγο μέχρι τα Χριστούγεννα πάλι. Νομίζω ότι η προσφορά της Γερμανός με την επιστροφή που έχει προαναγγείλει μέσω της ιστοσελίδας θα είναι η καλύτερη για καιρό 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Armoral είπε

Στα 999 για λίγο μέχρι τα Χριστούγεννα πάλι. Νομίζω ότι η προσφορά της Γερμανός με την επιστροφή που έχει προαναγγείλει μέσω της ιστοσελίδας θα είναι η καλύτερη για καιρό 

Το θέμα είναι αν θα υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί  έχει εξαντληθεί 

Δημοσ.

Πιστεύω θα ανέβει λίγο πάλι η τιμή μετά την black friday και κοντά στα Χριστούγεννα θα πέσει πάλι στα 999 έτσι είχε γίνει κ πέρσι με το περσινό μοντέλο 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Anastazio είπε

Παρελαβα κ εγω παιδες..ανελπιστα καλο για καποιον που δεν ειναι μαθημενος σε HI-Fi καταστασεις! 

Και σε Hi Fi καταστάσεις να είσαι μαθημένος, πάλι καλό είναι για τα λεφτά του! Μη μασάς 😃

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Anastazio είπε

Παρελαβα κ εγω παιδες..ανελπιστα καλο για καποιον που δεν ειναι μαθημενος σε HI-Fi καταστασεις! 

17 λεπτά πριν, vins είπε

Και σε Hi Fi καταστάσεις να είσαι μαθημένος, πάλι καλό είναι για τα λεφτά του! Μη μασάς 😃

Πολύ σωστά. Ο ήχος της είναι εξαιρετικός. Σιγά μη νιώσεις και ενοχές.

5 λεπτά πριν, Lews είπε

https://www.skroutz.gr/s/16468862/Stagg-Επιτραπέζιες-Βάσεις-Ηχείων-SMOS-05-Ζεύγος-σε-Γκρι-Χρώμα.html

https://www.skroutz.gr/s/21508497/Edifier-Βάσεις-Ηχείων-Δαπέδου-S3000Pro-Stands-Ζεύγος-σε-Καφέ-Μαύρο-Χρώμα.html

https://www.skroutz.gr/s/29919758/Edifier-Βάσεις-Ηχείων-Δαπέδου-SS02-Ζεύγος-σε-Καφέ-Χρώμα-για-S2000Pro-S1000DB-S1000MKII.html

Δες και αυτές αν δεν είναι πολύ μεγάλες.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Armoral είπε

Είναι λίγο μεγάλες,θα ήθελα κάτι πιό μικρό και πιο απλό μιας και η ηχόμπαρα θα μπεί σε δωμάτιο και όχι σε σαλόνι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lews είπε

Είναι λίγο μεγάλες,θα ήθελα κάτι πιό μικρό και πιο απλό μιας και η ηχόμπαρα θα μπεί σε δωμάτιο και όχι σε σαλόνι.

Πρεπει να είναι σταθερές όμως και όμορφες για αυτό στις έδειξα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Armoral είπε

Πρεπει να είναι σταθερές όμως και όμορφες για αυτό στις έδειξα.

Αυτές που έδειξα εγώ δεν είναι σταθερές?Επίσης δεν είναι λίγο χαμηλές?

Επεξ/σία από Lews
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lews είπε

Αυτές που έδειξα εγώ δεν είναι σταθερές?

Δεν εχω ιδέα πολύ λεπτές μου φαίνονται και με μεγάλο ύψος. Ιδανική συνταγή. Είναι βαριά τα ηχειακια να ξέρεις.

Το ρεύμα φρόντισε να φτάνει όμορφα στα πίσω ηχεία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα γιατί έχουν κοντά καλώδια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lews είπε

Αυτές που έδειξα εγώ δεν είναι σταθερές?Επίσης δεν είναι λίγο χαμηλές?

Οι βάσεις δεν σου προσφέρουν κάτι έξτρα, σε όλες απλά τοποθετείς τα ηχεία πάνω σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με 2 πλαστικά σκαμπό των 3€ που λέει ο λόγος.

Προσωπικά θα πήγαινα στην πρώτη επιλογή με τα 20κατι ευρω (η κάτι παραπλήσιο)  εφόσον ταιριάζει στο βιδωμα και το βάρος του ηχείου κάνει για αυτήν,  ρυθμιζόμενο ύψος έχει,  καλές κριτικές και είναι και φθηνή. Δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι σταθερη.

Αν ξέρει κάποιος, λέτε να αξίζει να πας να φτιάξεις μια όπως την θες σε ξυλουργό? Η και μόνος σου αν πάρεις τα ξύλα? Δεν έχω ιδέα τι κόστος παίζει στην ξυλεία.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, eskimoos είπε

Οι βάσεις δεν σου προσφέρουν κάτι έξτρα, σε όλες απλά τοποθετείς τα ηχεία πάνω σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με 2 πλαστικά σκαμπό των 3€ που λέει ο λόγος.

Προσωπικά θα πήγαινα στην πρώτη επιλογή με τα 20κατι ευρω (η κάτι παραπλήσιο)  εφόσον ταιριάζει στο βιδωμα και το βάρος του ηχείου κάνει για αυτήν,  ρυθμιζόμενο ύψος έχει,  καλές κριτικές και είναι και φθηνή. Δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι σταθερη.

Αν ξέρει κάποιος, λέτε να αξίζει να πας να φτιάξεις μια όπως την θες σε ξυλουργό? Η και μόνος σου αν πάρεις τα ξύλα? Δεν έχω ιδέα τι κόστος παίζει στην ξυλεία.   

Για την πρώτη επιλογή ενας αγοραστής γράφει το παρακάτω,

Επίσης έχει κάποιες κριτικές οι οπο΄ιες τα ναφέρουν ως ασταθή,και ότι αν περνάει κόσμος από κοντά τους πέφτουν εύκολα

Δυστυχώς για τα surround speakers του Samsung Q950Α δεν κάνει. Οι βίδες που έχει μέσα στη συσκευασία δεν βιδώνουν στο σπείρωμα τον ηχείων.

Επεξ/σία από Lews
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...