cloudrule Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ναι σίγουρα θα την έπαιρνα με επέκταση εγγύησης αλλά και πάλι ακούω διαφορά ότι το πηγαίνουν τα να την φτιάξουν και την γυρίζουν και δεν έχουν φτιάξει τίποτα. Από την μία θελω να την πάρω από την άλλη τόσα λεφτά για να έχει θέματα δεν εξναι ωραίο και μετά από 4 χρόνια π τελειώνει η εγγύηση ποιος μ λέει ότι δεν θα έχει θέματα. Επίσης πολύ έχουν ακριβηνει τα ηχεία εγώ πριν 7 χρόνια είχα πάρει το home cinema sony bdv 6100 στα 500. Eνω τώρα για να πάρεις ένα premium home cinema πρέπει να δώσεις το λιγότερο 1000 εδώ το sony ht 7000 με subwoofer και πίσω ηχείο όλο μαζί τώρα σε Black Friday π έχει και προσφορά είναι 2350,δηλαδη κάπου έχουν ξεφύγει οι τιμές και είναι απλησιαστες.
Armoral Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cloudrule είπε Καλησπέρα σε όλους και εγω θέλω να την αγοράσω σε προσφορά αλλά με σταματάει το γεγονός ότι όλο ακούω αρνητικά review για disconection στα πίσω ηχεία και στο subwoofer οπότε είμαι σε διλλημα στο να την πάρω η οχι και δεν ξέρω τι να κάνω... Επιμένω οτι αυτή είναι η μειοψηφία. Η πλειοψηφία είμαι σίγουρος ότι δεν τα αντιμετωπίζει κρίνοντας και από τη δική μου χρήση. Αν έχεις θέματα της επιστρέφεις και κάνεις αντικατάσταση
elessar86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, cloudrule είπε Ναι σίγουρα θα την έπαιρνα με επέκταση εγγύησης αλλά και πάλι ακούω διαφορά ότι το πηγαίνουν τα να την φτιάξουν και την γυρίζουν και δεν έχουν φτιάξει τίποτα. Από την μία θελω να την πάρω από την άλλη τόσα λεφτά για να έχει θέματα δεν εξναι ωραίο και μετά από 4 χρόνια π τελειώνει η εγγύηση ποιος μ λέει ότι δεν θα έχει θέματα. Επίσης πολύ έχουν ακριβηνει τα ηχεία εγώ πριν 7 χρόνια είχα πάρει το home cinema sony bdv 6100 στα 500. Eνω τώρα για να πάρεις ένα premium home cinema πρέπει να δώσεις το λιγότερο 1000 εδώ το sony ht 7000 με subwoofer και πίσω ηχείο όλο μαζί τώρα σε Black Friday π έχει και προσφορά είναι 2350,δηλαδη κάπου έχουν ξεφύγει οι τιμές και είναι απλησιαστες. Φίλε μου μην σκας την πήρα και γω και μάλιστα ήμουν υποψιασμένος κ γω με τα disconnected.... αφου με το που την πήρα έστηνα συνέχεια το αυτί μου στο πίσω αριστερό ηχείο γιατί αν το κάνει 90% συνήθως εκεί το κάνει. Ε 3 μέρες που την έχω λιώσει μου το έκανε μια φορά για λίγα δευτερόλεπτα και δεν θα το είχα πάρει καν πρέφα αν κυριολεκτικά δεν είχα στήσει το αυτί μου πάνω στο ηχείο. Φυσικά αν αρχίσει να το κάνει πιο συχνά που για την ώρα δεν νομίζω θα περιμένω να ξεστοκαρει η samsung Ελλάδας ότι κομμάτια έχει και θα μου την αλλάξουν με καινούργια.... το πρόβλημα είναι γνωστό δυστυχώς δεν λύνεται με software απλά σου δίνουν καινούργια ηχόμπαρα κατασκευής απ τον Αύγουστο και μετά αυτές είναι 100% κομπλέ. Πάντως για την ώρα 3 μέρες λιώσιμο παίζει απίστευτα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα και πίστεψε με το τσεκάρω συνέχεια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από elessar86 2
Stavmitsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Παρέλαβα σήμερα από Κωτσόβολο. Εύκολο setup, συγκλονιστικό μπάσο λες και είσαι σε σινεμά τρέμει όλο το σαλόνι. 1
Armoral Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, elessar86 είπε Φίλε μου μην σκας την πήρα και γω και μάλιστα ήμουν υποψιασμένος κ γω με τα disconnected.... αφου με το που την πήρα έστηνα συνέχεια το αυτί μου στο πίσω αριστερό ηχείο γιατί αν το κάνει 90% συνήθως εκεί το κάνει. Ε 3 μέρες που την έχω λιώσει μου το έκανε μια φορά για λίγα δευτερόλεπτα και δεν θα το είχα πάρει καν πρέφα αν κυριολεκτικά δεν είχα στήσει το αυτί μου πάνω στο ηχείο. Φυσικά αν αρχίσει να το κάνει πιο συχνά που για την ώρα δεν νομίζω θα περιμένω να ξεστοκαρει η samsung Ελλάδας ότι κομμάτια έχει και θα μου την αλλάξουν με καινούργια.... το πρόβλημα είναι γνωστό δυστυχώς δεν λύνεται με software απλά σου δίνουν καινούργια ηχόμπαρα κατασκευής απ τον Αύγουστο και μετά αυτές είναι 100% κομπλέ. Πάντως για την ώρα 3 μέρες λιώσιμο παίζει απίστευτα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα και πίστεψε με το τσεκάρω συνέχεια. 2 ώρες πριν, Stavmitsos είπε Παρέλαβα σήμερα από Κωτσόβολο. Εύκολο setup, συγκλονιστικό μπάσο λες και είσαι σε σινεμά τρέμει όλο το σαλόνι. Με γεια! Οπότε και για τους δύο ότι αναφέρεται στα διάφορα τεστ ισχύει οσον αφορα την ποιοτητα του ηχου και τη συνολική του απόδοση..
eskimoos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Stavmitsos είπε Παρέλαβα σήμερα από Κωτσόβολο. Εύκολο setup, συγκλονιστικό μπάσο λες και είσαι σε σινεμά τρέμει όλο το σαλόνι. Στείλε από βδομάδα αν θες, αφού θα την έχεις χρησιμοποιήσει κάποιες μέρες, να μας πεις αν είχες κάποιο θέμα με αποσυνδέσεις.
ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 ηθελα να την αγορασω κατα τις γιορτες που θα μπορω , ελπιζω να υπαρχει στην τιμη της προσφορας
Merlin_o_magos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά πρώτη φορά τέτοιου συστήματος και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε μια απορία , Η τηλεόρασή μου , Sony XH90 , 75" εχει 2 x HDMI 2.1 θύρες . Η μία είναι και eARC . Και στις 2 έχω όμως κονσόλες (SeriesX και Playstation5) . Αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την μπάρα με atmos ktl? Ευχαριστώ
Armoral Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά πρώτη φορά τέτοιου συστήματος και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε μια απορία , Η τηλεόρασή μου , Sony XH90 , 75" εχει 2 x HDMI 2.1 θύρες . Η μία είναι και eARC . Και στις 2 έχω όμως κονσόλες (SeriesX και Playstation5) . Αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την μπάρα με atmos ktl? Ευχαριστώ Την κονσόλα στην ηχόμπαρα σε ένα απλό hdmi και το arc από την τηλεόραση στην ηχόμπαρα. Ειδάλλως σε άλλο hdmi της τηλεόρασης. Θα πρέπει να θυσιάσεις το 4k 120 που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει η δύσκολα υπάρχει στη μία κονσόλα.
Dantε Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά πρώτη φορά τέτοιου συστήματος και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε μια απορία , Η τηλεόρασή μου , Sony XH90 , 75" εχει 2 x HDMI 2.1 θύρες . Η μία είναι και eARC . Και στις 2 έχω όμως κονσόλες (SeriesX και Playstation5) . Αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την μπάρα με atmos ktl? Ευχαριστώ Θελεις eArc hdmi απαραιτητα. Αλλιως ασυρματα γινεται μονο με καποιες Samsung τηλεορασης. 1
Anastazio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρηγγειλα και εγω,δεν ειχα ποτε κατι σπουδαιο σε ηχο,περα απο mainstream ακουστικα και 2.0 ηχοσυστηματα,απο τα ριβιους και τα λεγομενα καποιων μελων περιμενω να εντυπωσιαστω! 🤔 Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Anastazio 2
elessar86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά ένα σας λέω αν βάλετε βιντεακια dolby atmos θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.... αν έχετε πάει village σε αίθουσα atmos που παίζει ένα κλασικό βιντεακι atmos σαν sample, ε αν βάλετε το ίδιο βιντεακι σπίτι 90% θα νιώσετε ακριβώς σαν village και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός ειδικά αυτό το woofer δεν υπάρχει.... επίσης την ηχόμπαρα την έχω πάει μέχρι 30-35 και πέφτουν οι τοίχοι τρέμω στην ιδέα τι μπορεί να κάνει παραπάνω.... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από elessar86 1
Armoral Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, elessar86 είπε Παιδιά ένα σας λέω αν βάλετε βιντεακια dolby atmos θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.... αν έχετε πάει village σε αίθουσα atmos που παίζει ένα κλασικό βιντεακι atmos σαν sample, ε αν βάλετε το ίδιο βιντεακι σπίτι 90% θα νιώσετε ακριβώς σαν village και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός ειδικά αυτό το woofer δεν υπάρχει.... επίσης την ηχόμπαρα την έχω πάει μέχρι 30-35 και πέφτουν οι τοίχοι τρέμω στην ιδέα τι μπορεί να κάνει παραπάνω.... Που να παίξεις από uhd Blu ray. 1
efo355 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την έχω παραγγείλει αλλά η τηλεόραση μου δεν έχει eArc . Εχω nvidia shield pro αλλά κάπου διαβασα ότι η μπάρα δεν κάνει passthrough dolby atmos. Την πείρα με το σκεπτικό ότι θα συνδεσω στο hdmi in της μπαρας το sheild και μετα θα στείλω στην tv απο το hdmi out Φοβάμαι μην την αγοράσω και δεν έχω καθόλου atmos Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από efo355
Dantε Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, efo355 είπε Την έχω παραγγείλει αλλά η τηλεόραση μου δεν έχει eArc . Εχω nvidia shield pro αλλά κάπου διαβασα ότι η μπάρα δεν κάνει passthrough dolby atmos. Την πείρα με το σκεπτικό ότι θα συνδεσω στο hdmi in της μπαρας το sheild και μετα θα στείλω στην tv απο το hdmi out Φοβάμαι μην την αγοράσω και δεν έχω καθόλου atmos Μια χαρα θα εχεις. Βαζεις το Shield στο HDMI in της μπαρας και στο Out συνδεεις τη τηλεοραση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις