greekfragma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Indiko_Xoiridio said: Στην AX SR 7.1.2 αναφερομουν. Απο οτι βλέπω γύρω στα 900 θα είναι η τιμή της.. https://www.ldlc.com/en/product/PB00531442.html 980 βγαίνει μαζί με τα μεταφορικα https://www.skroutz.gr/s/38519648/Polk-Audio-MagniFi-MAX-AX-SR-Soundbar-400W-5-1-με-Ασύρματο-Subwoofer-και-Τηλεχειριστήριο-Μαύρο.html#specs τα χαρακτηριστικά και η περιγραφή του σκρουτζ ειναι λάθος. σε σχέση με τη Samsung του τίτλου δεν υπάρχει νόημα για το ποια να διαλέξεις σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από greekfragma
Armoral Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, greekfragma είπε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να έχει ανώτερο ήχο μια Samsung ηχόμπαρα από μια Polk Audio. δε θα βρεις συγκριτικό γιατί δεν έχει καν νόημα να βάλεις δίπλα δίπλα αυτές τις μάρκες. Θα βρεις συγκριτικό μόνο μεταξύ Polk Audio/ Bose/ Focal ο ίδιος λόγος που δε βγαίνουν συγκριτικά Samsung/LG και δεν έχουν τις premium μάρκες δίπλα δίπλα. Για τον Indiko_Xoiridio που ρώτησε φαντάζομαι γιατί τη βρήκε στα 900 την MAX AX SR που από λάθος αναφέρεται ως 5.1 απλή. Είναι 7.1 Atmos DTS X και η τιμή της δε θα έπρεπε να είναι στα 899. Αν είναι εννοείται οτι πας αύριο κιόλας και την παίρνεις έναντι οποιασδήποτε Samsung. Υποθέτεις. Την έχεις πολύ χαμηλά τη Samsung από ότι φαίνεται τελικά και το πρόβλημα δεν είναι οι ηχόμπαρες αλλά οι ηχόμπαρες των όχι καθιερωμένων high fidelity εταιριών και δεν καταλαβαινω το γιατί. Και επειδή η Samsung αποκλείεται να παίζει καλύτερα από την Polk ορίστε ένα συγκριτικό από rtings σε σχέση με την sr και όχι την ax sr και την q950a της προηγούμενης χρονιάς. https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/polk-audio-magnifi-max-sr-vs-samsung-hw-q950a/4657/23584?usage=8767&threshold=0.10 7.7 vs 8του 8.5 της Q990B και όπως αναφέρει: "The Samsung HW-Q950A is better than the Polk Audio MagniFi MAX SR. The Samsung is better built, and it gets louder with less compression at max volume. Unlike the Polk Audio, it supports Atmos content and has built-in voice assistant capabilities. It also has better soundstage and surround performances. There are even more sound enhancement features available, including room correction and a graphic EQ." Τα προϊόντα δε βρίσκονται καν στην ιδια κατηγορία τιμής. Απλά η Samsung όπως κάθε χρόνο πέφτει προς το τελος για να έρθουν τα νέα μοντέλα σιγά σιγά και να αντικαταστήσουν τα παλαιότερα. Reviews για την ax sr δεν κατάφερα να βρω η οποία φυσικά υποστηρίζει Atmos αλλά δεν έχουμε ακόμη μετρήσεις οχι επειδή δεν τη συγκρίνουν με τις χαμηλότερες και υποδεέστερες υλοποιήσεις σαν αυτή της Samsung αλλά επειδή δεν τη συγκρίνουν γενικά. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από Armoral
greekfragma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 @Armoral και σε άλλα ποστ που κάνεις διαφωνεί κόσμος γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα ή υπό διαφορετικές συνθήκες. εδώ βάζεις σύγκριση απλής MAX με 950. εδώ μιλάμε για την 990 με την MAX AX. αν δε βρίσκεις λοιπόν συγκριτικό με ΑΚΡΙΒΩΣ το ερώτημα που τίθεται μη πας να αποπροσανατολίσεις πετώντας το πρώτο διαθέσιμο λινκ "στο περίπου" είναι σα να λες πάμε να κάνουμε συγκριτικό το Ford Fiesta ST με το Polo TDI βάση μάρκας. Είναι τελείως διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικά περιφερειακά.
music_lover Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Έριξα μια ματιά στα σχόλια των κατόχων της q990b από το αμερικανικό Amazon. Βρήκα πολλά παράπονα για αποσυνδέσεις των πίσω ηχείων και χαμηλή ένταση στο sub, ίσως λόγω προβλημάτων στην ασύρματη επικοινωνία με το κυρίως σώμα της ηχόμπαρας. Ρίξτε μια ματιά και εκεί πριν προχωρήσετε, έχει πάνω από 280 κριτικές. Γιατί καλές, χρυσές οι κριτικές των reviewers αλλά τις δοκιμάζουν για λίγες ώρες και μετά τις επιστρέφουν πίσω.
Armoral Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, music_lover είπε Έριξα μια ματιά στα σχόλια των κατόχων της q990b από το αμερικανικό Amazon. Βρήκα πολλά παράπονα για αποσυνδέσεις των πίσω ηχείων και χαμηλή ένταση στο sub, ίσως λόγω προβλημάτων στην ασύρματη επικοινωνία με το κυρίως σώμα της ηχόμπαρας. Ρίξτε μια ματιά και εκεί πριν προχωρήσετε, έχει πάνω από 280 κριτικές. Γιατί καλές, χρυσές οι κριτικές των reviewers αλλά τις δοκιμάζουν για λίγες ώρες και μετά τις επιστρέφουν πίσω. Είναι πρόβλημα αυτό που έχει αναφερθεί από τις παλιές σειρές. Επειδή και με την Q900Τ αρχικά και με την Q90R πέρασα περίπου δύο χρόνια συνεχούς χρήσης σε δύο τηλεοράσεις, δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο θέμα, παρόλα αυτά καταγράφεται στα παράπονα χρηστών που κατά τη γνώμη μου είναι και υπερμεγενθυμένα καθώς οι αρνητικές γνώμες 99% θα καταγραφούν, αλλά εφόσον υπάρχουν καλό είναι να τις γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση εγγύηση υπάρχει, πας για αντικατάσταση αν το προϊόν δε λειτουργεί όπως πρέπει, οπότε είσαι καλυμμένος. Και όπως σωστά είπες θα πρέπει να δούμε και τα reviews των χρηστών της μπάρας για να δούμε ποια προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει οι αγοραστές της. Reviews χρηστών Amazon.com Amazon Ευρώπης Samsung Αγγλίας Samsung ΗΠΑ 2
eskimoos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ότι και να δείτε από reviews, ότι και να διαβάσετε από ειδικούς, αγοράζετε κάτι με βάση την άποψη κάποιων. Ακόμα και να είναι η καλύτερη ηχομπαρα που υπάρχει, το καλύτερη τι ακριβώς σημαίνει? Για ήχο μιλάμε, όχι εικόνα στην οποία οι διαφορές είναι πολύ πιο εύκολα αντιληπτες. "Είναι καλύτερο από εκείνο το σύστημα η το άλλο" τι μου λες τώρα, γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει να γνωρίζω πως ήταν τα αλλα? "Ο ηχος είναι πολύ καθαρός", ναι το καταλαβαίνω όταν τον ακούω μέσα από το βίντεο που ανεβασες χρησιμοποιώντας τα ηχεία του κινητού η Tv μου. "Να κοίτα τις μετρήσεις", περίμενε λίγο, θα πάω να κάνω μαθήματα να δω τι σημαινουν. Γενικά ωραία είναι όλα αυτά, εγώ όμως που θέλω να μπω στην διαδικασία μιας τέτοιας αγοράς πως μπορώ Προτού την αγοράσω, να ξέρω τι είναι αυτό που αγοράζω? Σε ποιο χώρο μπορώ να πάω να δω μια τέτοια ηχομπαρα στην πράξη , σωστά στημένη, σε κλειστό χώρο και με το κατάλληλο περιεχόμενο; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ναι, πιστεύω ότι σίγουρα αποτελει μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει τον ήχο του, αλλά μην γελιομαστε , σε ποιο βαθμό θα είναι αυτό, δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο όταν την χρησιμοποιήσεις στον χώρο σου. Και αν και σίγουρα θα ειναι αισθητη η διαφορά, ίσως, λέω ίσως, να μην είναι ολα ακριβώς όπως τα περίμενες. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos
Armoral Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, eskimoos είπε Ότι και να δείτε από reviews, ότι και να διαβάσετε από ειδικούς, αγοράζετε κάτι με βάση την άποψη κάποιων. Ακόμα και να είναι η καλύτερη ηχομπαρα που υπάρχει, το καλύτερη τι ακριβώς σημαίνει? "Είναι καλύτερο από εκείνο το σύστημα η το άλλο" τι μου λες τώρα, γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει να γνωρίζω πως ήταν τα αλλα? "Ο ηχος είναι πολύ καθαρός", ναι το καταλαβαίνω ότι είναι όταν τον ακούω μέσα από το βίντεο που ανεβασες χρησιμοποιώντας τα ηχεία του κινητού η Tv μου. "Να κοίτα τις μετρήσεις", περίμενε λίγο, θα πάω να κάνω μαθήματα να δω τι σημαινουν. Γενικά ωραία είναι όλα αυτά, εγώ όμως που θέλω να μπω στην διαδικασία μιας τέτοιας αγοράς πως μπορώ Προτού την αγοράσω, να ξέρω τι είναι αυτό που αγοράζω? Σε ποιο χώρο μπορώ να πάω να δω μια τέτοια ηχομπαρα στην πράξη , σωστά στημένη, σε κλειστό χώρο και με το κατάλληλο περιεχόμενο; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ναι, πιστεύω ότι σίγουρα αποτελει μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει τον ήχο του, αλλά μην γελιομαστε , σε ποιο βαθμό θα είναι αυτό, δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο όταν την χρησιμοποιήσεις στον χώρο σου. Και αν και σίγουρα θα ειναι αισθητη η διαφορά, ίσως, λέω ίσως, να μην είναι ακριβώς όλα όσα περίμενες. Να είσαι σίγουρος ότι θα είναι σε βαθμό τέτοιο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Σε τελική ανάλυση εγγύηση δεν υπάρχει για κανένα προϊόν. Ότι και να αγοράσουμε, τις διάφορες δοκιμές διαβάζουμε μα τηλεόραση είναι, μα ηχόμπαρα, υπολογιστής, περιφερειακά, παπούτσια, ρούχα, αυτοκίνητα, ακόμη και για υπηρεσίες διαβάζουμε τις κριτικές πριν εμπιστευθούμε κάποιον. Δυστυχώς δε γίνεται να έχεις όλα τα προϊόντα στα χέρια σου για να τα ακούσεις και να κάνεις την κριτική σου και έπειτα να αποφασίσεις. Οπότε το πιο σίγουρο βήμα είναι να εμπιστευθείς ανθρώπους που η δουλειά τους είναι αυτή ακριβώς αποδεδειγμένα, να δοκιμάζουν δηλαδή προϊόντα και με βάση τις εκτιμήσεις τους σε βάθος χρόνου να σου δίνουν μία άποψη που να θεωρείται τεκμηριωμένη, αντικειμενική και σωστή, χωρίς να επηρεάζεται από σπόνσορες, διαφημίσεις και άλλα τέτοια. Από κάπου ξεκινάμε όλοι και έπειτα αν διαπιστώσουμε ότι θέλουμε κάτι καλύτερο, κάνουμε το επόμενο βήμα. Αφού όμως πρώτα έχουμε μια βάση με την οποία μπορούμε πλέον να κρίνουμε και εμείς αν καλύπτει αυτό για το οποίο αγοράσθηκε και σε ποιο βαθμό.
kukukali Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μα είναι απλό η φτήνια τρώει τον παρά.Τι είναι πιο εύκολο, κάποιος να πάρει μια ηχομπαρα των 1000 ευρω η να δώσει 3000+ για ένα ολοκληρωμένο σύστημα.Από τη στιγμή που εδώ και χρόνια το high end έχει πάρει την κάτω βόλτα και πλέον είναι μόνο για τους ψαγμενους με τον ήχο. Τα περί διθυραμβικών απόψεων από τους "επαΐοντες" κ εργαζόμενους στο χώρο σκοπό έχουν την προσέλκυση νέων πελατών που μπορεί να αποφέρει κέρδος πρωτίστως σε αυτούς κ μετά στις εταιρίες. Έστω και με ηχομπαρες οι οποίες δεν είναι κακές για αυτό που αποδίδουν αλλά το να συγκρίνονται με ολοκληρωμένα συστήματα των 3000+ ευρώ είναι αστείο. υ.γ.Το ίδιο ακριβώς προσπαθούν να κάνουν και με τους προτζεκτορες 2
eskimoos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Να είσαι σίγουρος ότι θα είναι σε βαθμό τέτοιο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Σε τελική ανάλυση εγγύηση δεν υπάρχει για κανένα προϊόν. Ότι και να αγοράσουμε, τις διάφορες δοκιμές διαβάζουμε μα τηλεόραση είναι, μα ηχόμπαρα, υπολογιστής, περιφερειακά, παπούτσια, ρούχα, αυτοκίνητα, ακόμη και για υπηρεσίες διαβάζουμε τις κριτικές πριν εμπιστευθούμε κάποιον. Δυστυχώς δε γίνεται να έχεις όλα τα προϊόντα στα χέρια σου για να τα ακούσεις και να κάνεις την κριτική σου και έπειτα να αποφασίσεις. Οπότε το πιο σίγουρο βήμα είναι να εμπιστευθείς ανθρώπους που η δουλειά τους είναι αυτή ακριβώς αποδεδειγμένα, να δοκιμάζουν δηλαδή προϊόντα και με βάση τις εκτιμήσεις τους σε βάθος χρόνου να σου δίνουν μία άποψη που να θεωρείται τεκμηριωμένη, αντικειμενική και σωστή, χωρίς να επηρεάζεται από σπόνσορες, διαφημίσεις και άλλα τέτοια. Από κάπου ξεκινάμε όλοι και έπειτα αν διαπιστώσουμε ότι θέλουμε κάτι καλύτερο, κάνουμε το επόμενο βήμα. Αφού όμως πρώτα έχουμε μια βάση με την οποία μπορούμε πλέον να κρίνουμε και εμείς αν καλύπτει αυτό για το οποίο αγοράσθηκε και σε ποιο βαθμό. Όλα όσα ανέφερες είναι προϊόντα για τα οποία γνωρίζεις εξαρχής τι θα σου προσφέρουν. Η τουλάχιστον σε ένα πολύ μεγάλο βαθμο. Μια τηλεόραση μπορείς να την δεις σε ένα κατάστημα, τα ρούχα τα δοκιμάζεις, για το αμάξι έχεις την επιλογή για ένα test drive. Το να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία δεν έχει σχέση με την αγορά ενός φυσικού προϊόντος. Όλες οι κριτικές που βλέπεις για αυτά τα προϊόντα έχουν αξία και νόημα, καθώς μέσα απο αυτές γνωρίζεις πράγματι τι αγοράζεις. Για μια Gpu πχ κοιτάς απευθείας τα benchmarks, Όταν σου βάζει μια τηλεόραση δίπλα σε μια άλλη βλέπεις την διαφορά στην εικονα και τι είναι αυτό που θα σου προσφέρει. Όταν αυτό γίνεται σε συσκευές ήχου όμως όλα τα τεστ που γίνονται δεν μπορείς να τα αντιληφθείς. Σαφώς και δεν πάμε όπου ναι και ψαχνομαστε πριν αγοράσουμε, αυτό που λέω είναι ότι ο ήχος από μόνος του και η αντίληψη που έχει ο καθένας μας για αυτόν είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία
Armoral Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, eskimoos είπε Όλα όσα ανέφερες είναι προϊόντα για τα οποία γνωρίζεις εξαρχής τι θα σου προσφέρουν. Η τουλάχιστον σε ένα πολύ μεγάλο βαθμο. Μια τηλεόραση μπορείς να την δεις σε ένα κατάστημα, τα ρούχα τα δοκιμάζεις, για το αμάξι έχεις την επιλογή για ένα test drive. Το να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία δεν έχει σχέση με την αγορά ενός φυσικού προϊόντος. Όλες οι κριτικές που βλέπεις για αυτά τα προϊόντα έχουν αξία και νόημα, καθώς μέσα απο αυτές γνωρίζεις πράγματι τι αγοράζεις. Για μια Gpu πχ κοιτάς απευθείας τα benchmarks, Όταν σου βάζει μια τηλεόραση δίπλα σε μια άλλη βλέπεις την διαφορά στην εικονα και τι είναι αυτό που θα σου προσφέρει. Όταν αυτό γίνεται σε συσκευές ήχου όμως όλα τα τεστ που γίνονται δεν μπορείς να τα αντιληφθείς. Σαφώς και δεν πάμε όπου ναι και ψαχνομαστε πριν αγοράσουμε, αυτό που λέω είναι ότι ο ήχος από μόνος του και η αντίληψη που έχει ο καθένας μας για αυτόν είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία Όχι δεν είναι έτσι. Και για την τηλεόραση δε γνωρίζεις τίποτα και απλά περιμένεις. Δε γνωρίζεις αν επιλέξεις Edge lit τηλεόραση τι ομοιομορφία θα έχει το πάνελ, αν θα φωτίζει καλά ή αν θα φαίνονται περιοχές φωτισμένες και άλλες όχι. Ούτε το παπούτσι γνωρίζεις αν θα σε χτυπά, ούτε αν αυτό ή το ρούχο σκιστεί, ούτε το αυτοκίνητο αν θα σου βγάζει μεγάλη βλάβη κάθε ένα με δύο χρόνια. Μην το ψιρίζουμε πολύ, αυτός είναι ο κανόνας στις αγορές. Δε γνωρίζεις αν το δικό σου κομμάτι θα έχει εμφανίζει blooming ή όχι στους υπότιτλους, δε γνωρίζεις αν τα χρώματα θα σου κάνουν και τι ρύθμιση θα πρέπει να κάνεις, αυτά είναι πράγματα που έμπεριέχουν και το στοιχείο της υποκειμενικότητας όπως και ο ήχος. Τα πράγματα είναι απλά. Αν τη θέλεις για surround και atmos effects, ακόμη και για μουσικούλα, όχι τίποτα high end και το budget σου φτάνει μέχρι εκεί την αγοράζεις. Αν τώρα ζητάς περισσότερα, πας αλλού. Βρες ένα καλό ενισχυτή, ένα ζευγάρι καλά ηχεία και χτίσε εκεί. Πάλι όμως reviews θα χρειασθεί να διαβάσεις, που με την ίδια λογική την οποία χρησιμοποιείες εδώ μπορεί να μη σου κάνουν, πάλι θα πρέπει να το μελετήσεις το πράγμα. Μασημένη τροφή δε θα έχεις σε καμία περίπτωση.
music_lover Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θα συγκρίνουμε μια ηχόμπαρα με Hi-Fi speakers των 3000 ευρώ, ούτε οι reviewers το κάνουν αυτό, αυτό που λένε όμως είναι ότι ηχοσυστήματα αξίας ίσης ή λίγο μεγαλύτερης μιας καλής ηχόμπαρας παίζουν παραπλήσια με αυτήν οπότε γιατί να μην γλιτώσεις ένα σωρό καλώδια, βάσεις κτλ κτλ. Το θέμα λοιπόν είναι, τι μπορώ να πάρω με τα 1000 ευρώ που κοστίζει τώρα η q990b για να έχω ένα ίσο ή καλύτερο αποτέλεσμα? Με τις τιμές που έχουν φτάσει σήμερα, τίποτα. Ο φθηνότερος πχ αυτή την στιγμή Atmos ενισχυτής είναι ο Sony STR-DH790 στα 450 ευρώ. Άρα μου μένουν 550 για ηχεία, άντε βάλε άλλα 200 να πάμε σε σύνολο 1200 ευρώ (τόσο έχει η q990b χωρίς την έκπτωση) δλδ 750 για ηχεία. Έλα πες μου τώρα τι να πάρω αν έχω budget 1200 ευρώ και θέλω ενισχυτή και σύστημα Atmos, δλδ 1 κεντρικό, 4 περιφερειακά, 2 Atmos και 1 sub. 4
Armoral Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, music_lover είπε Εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θα συγκρίνουμε μια ηχόμπαρα με Hi-Fi speakers των 3000 ευρώ, ούτε οι reviewers το κάνουν αυτό, αυτό που λένε όμως είναι ότι ηχοσυστήματα αξίας ίσης ή λίγο μεγαλύτερης μιας καλής ηχόμπαρας παίζουν παραπλήσια με αυτήν οπότε γιατί να μην γλιτώσεις ένα σωρό καλώδια, βάσεις κτλ κτλ. Το θέμα λοιπόν είναι, τι μπορώ να πάρω με τα 1000 ευρώ που κοστίζει τώρα η q990b για να έχω ένα ίσο ή καλύτερο αποτέλεσμα? Με τις τιμές που έχουν φτάσει σήμερα, τίποτα. Ο φθηνότερος πχ αυτή την στιγμή Atmos ενισχυτής είναι ο Sony STR-DH790 στα 450 ευρώ. Άρα μου μένουν 550 για ηχεία, άντε βάλε άλλα 200 να πάμε σε σύνολο 1200 ευρώ (τόσο έχει η q990b χωρίς την έκπτωση) δλδ 750 για ηχεία. Έλα πες μου τώρα τι να πάρω αν έχω budget 1200 ευρώ και θέλω ενισχυτή και σύστημα Atmos, δλδ 1 κεντρικό, 4 περιφερειακά, 2 Atmos και 1 sub. Θα μπορούσα όμως αν έχω σχέδιο να ξεκινήσω με ενισχυτή και δύο ηχεία ή και sub αν κάνω την υπέρβαση και σιγά σιγά να προσθέσω. Υπάρχει και αυτή η προοπτική. Πριν 4 χρόνια και περισσότερο οι Denon 2600h έπαιζαν σε BF στα 499 στο Mediamarkt και ο καταπληκτικός Sony STR-DN1080 στα 500 κάτι Ελλάδα και εξωτερικό. Σήμερα οι τιμές έχουν εκτοξευθεί. Spoiler Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 1
cloudrule Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και εγω θέλω να την αγοράσω σε προσφορά αλλά με σταματάει το γεγονός ότι όλο ακούω αρνητικά review για disconection στα πίσω ηχεία και στο subwoofer οπότε είμαι σε διλλημα στο να την πάρω η οχι και δεν ξέρω τι να κάνω...
vadergr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, cloudrule είπε Καλησπέρα σε όλους και εγω θέλω να την αγοράσω σε προσφορά αλλά με σταματάει το γεγονός ότι όλο ακούω αρνητικά review για disconection στα πίσω ηχεία και στο subwoofer οπότε είμαι σε διλλημα στο να την πάρω η οχι και δεν ξέρω τι να κάνω... Διαβασα καπου οτι απο ενα rev και μετα εστρωσε. Παρε και μια μικρή επεκταση εγγυησης και θα εισαι καλυμμενος σε κάθε περιπτωση. Αν εξαιρεσεις θεματα οικοσυστήματος και integration (πχ Sonos), για ηχομπαρα ειναι αυτη τη στιγμή στην κορυφή για home cinema (βγαζω την ambeo εκτος) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από vadergr
Προτεινόμενες αναρτήσεις