Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε Οπότε δεν έχεις γνώμη αλλά άποψη από reviews που οι περισσότεροι γνωρίζουμε τι παίζει εδώ και χρόνια. Thanks Τι παίζει για πες. Βγάζουν τη jbl τη χειρότερη ενώ είναι η καλυτερη; Γιατί δεν υπαρχουν μόνο sponsored reviewers υπσρχουν και κανάλια που ότι δοκιμάζουν το αγοράζουν οι ίδιοι. Όλοι συννενοημενοι απέναντι στη JBL λοιπόν μόνο και μόνο για να πουλήσει η Samsung.
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Armoral είπε Τι παίζει για πες. Βγάζουν τη jbl τη χειρότερη ενώ είναι η καλυτερη; Γιατί δεν υπαρχουν μόνο sponsored reviewers υπσρχουν και κανάλια που ότι δοκιμάζουν το αγοράζουν οι ίδιοι. Όλοι συννενοημενοι απέναντι στη JBL λοιπόν μόνο και μόνο για να πουλήσει η Samsung. Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα εγώ. Αν έχεις κανένα γνωστό με jbl πήγαινε να ακούσεις και θα μου πεις αν έχω δίκιο. Samsung γουστάρω στα κινητά φουλ, έκαστος στο είδος του. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10 1
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Lobo10 είπε Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα εγώ. Αν έχεις κανένα γνωστό πήγαινε να ακούσεις και θα μου πεις αν έχω δίκιο. Samsung γουστάρω στα κινητά φουλ, έκαστος στο είδος του. Να πάω στο γνωστό σου για να διαπιστώσω ότι αυτό που με μετρήσεις και τεστ υποστηρίζει η πλειοψηφια των reviewers δεν ισχύει. Και η Samsung καλή μόνο για τα κινητά οκ κατάλαβα.
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Armoral είπε Να πάω στο γνωστό σου για να διαπιστώσω ότι αυτό που με μετρήσεις και τεστ υποστηρίζει η πλειοψηφια των reviewers δεν ισχύει. Και η Samsung καλή μόνο για τα κινητά οκ κατάλαβα. Όχι σε γνωστό δικό μου, αλλά δικό σου... Το ότι γράφεις για όλα αυτά τα soundbars δίχως να τα έχεις ακούσει είναι περισσότερο ανησυχητικό. Αρχικά θεώρησα ότι διάβαζα κάποιο επαγγελματία calibrator ήχου. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Lobo10 είπε Όχι σε γνωστό δικό μου, αλλά δικό σου... Το ότι γράφεις για όλα αυτά τα soundbars δίχως να τα έχεις ακούσει είναι περισσότερο ανησυχητικό. 😉 Με συγχωρείς που δε μπορώ να τα αγοράσω όλα αλλά φροντίζω η πληροφορία που δίνω να είναι ακριβής και να αποδεικνύεται. Το ότι γράφεις ότι η JBL τις βάζει όλες κάτω με τα μονοκατευθυντήρια πίσω επαναφορτιζόμενα ηχειάκια είναι πιο ανησυχητικό ακόμη. Αλλά είπαμε η Samsung μόνο κινητά καλά βγάζει. Επιχείρημα. 1
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Armoral είπε Με συγχωρείς που δε μπορώ να τα αγοράσω όλα αλλά φροντίζω η πληροφορία που δίνω να είναι ακριβής και να αποδεικνύεται. Το ότι γράφεις ότι η JBL τις βάζει όλες κάτω με τα μονοκατευθυντήρια πίσω επαναφορτιζόμενα ηχειάκια είναι πιο ανησυχητικό ακόμη. Αλλά είπαμε η Samsung μόνο κινητά καλά βγάζει. Επιχείρημα. Τα πολυκατευθυντήρια πίσω ηχεία των Samsung δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα αν δεν υπάρχει χώρος με πλαινούς τοίχους σε ίση απόσταση σε σχέση με της jbl που μπορείς να τα βάλεις όπου θες από τη στιγμή που είναι και full wireless (χωρίς καλώδια και παροχές ρεύματος). Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια φίλτατε. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10
elpenor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να συμφωνήσετε γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά κριτήρια όσο αφορά τον ήχο. Άλλοι θέλουν να ακούνε το αεροπλάνο να περνάει από πάνω τους, εμένα μου είναι αδιάφορο με νοιάζει μόνο να νιώθω το χτύπημα στο στήθος και τα έπιπλα να τρίζουν, άλλοι θέλουν να ακούνε ζεστό hifi ήχο. Η κάθε εταιρεία διαλέγει ένα κοινό και φτιάχνει προϊόντα για αυτούς. 1
bower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Peace on earth. Ο ήχος είναι και προσωπικό θέμα. Μετρήσεις και γνώμες των άλλων δεν στέκουν. Και γώ αγόρασα ακουστικά με βάση μετρήσεις και reviews και rtings και μου ήρθε να τα σπάσω. το σημαντικό είναι οτι και οι δυο είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας. 1
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό έγραψα από την αρχή. Για να εκφέρουμε γνώμη ορθό είναι να έχουμε γνώση του προϊόντος που θέλουμε να κρίνουμε. Το έχω γράψει σήμερα και σε άλλο νήμα ότι διανύουμε εποχές influencing και promotion από τους reviewers. Για να μην αδικήσω την q990b είναι πολύ ανώτερη από τις αντίστοιχες ναυαρχίδες της Sony και της LG και στα 1000€ είναι καλή επιλογή από τη στιγμή που είναι σε μεγάλη έκπτωση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lobo10 είπε Τα πολυκατευθυντήρια πίσω ηχεία των Samsung δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα αν δεν υπάρχει χώρος με πλαινούς τοίχους σε ίση απόσταση σε σχέση με της jbl που μπορείς να τα βάλεις όπου θες από τη στιγμή που είναι και full wireless (χωρίς καλώδια και παροχές ρεύματος). Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια φίλτατε. Είπες τόσα πολλά για να μην πεις τελικα τίποτα. Συμφωνώ με την τελευταία φράση απολύτως. Πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι τα πίσω ηχεία της JBl ή οποιαδήποτε ηχεία εδω που τα λέμε, αποδίδουν καλύτερα γιατί απλά τα τοποθετείς όπου θέλεις. Όσον αφορά τα του ήχου μη μπλέκετε ακουστικά με ηχομπαρες, τα κάνατε αχταρμά όλα παλικάρια. Τα ακουστικά μπορεί να μη σου κάθονται στο κεφάλι η να σου φταίει η πηγή. Αν δοκιμάσετε να παίξετε από onboard κάρτα μητρικής των 100 ευρώ δε θα παίξουν όπως περιμένετε. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν επηρεάζονται από άλλους παράγοντες. Το νήμα αφορά προσφορά προϊόντος σε συγκεκριμένη τιμή, αν έχετε πρόταση καλύτερη σε αυτσ τα χρήματα να την καταθέσετε και να παραθέσετε και τα στοιχεία που το αποδεικνύουν ετσι ωστε να βοηθήσουμε τους υποψηφιους αγοραστές να κανουν την καλυτερη επιλογή. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 2
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Armoral είπε Είπες τόσα πολλά για να μην πεις τελικα τίποτα. Συμφωνώ με την τελευταία φράση απολύτως. Ειναι προφανές ότι δεν έχεις πολυαχχοληθεί με το άθλημα από τη στιγμή που ισχυρίζεσαι ότι τα πίσω ηχεία της JBl ή οποιαδήποτε ηχεία εδω που τα λέμε, αποδίδουν καλύτερα γιατί απλά τα τοποθετείς όπου θέλεις. Όσον αφορά τα του ήχου μη μπλέκετε ακουστικά με ηχομπαρες, τα κάνατε αχταρμά όλα παλικάρια. Τα ακουστικά μπορεί να μη σου κάθονται στο κεφάλι η να σου φταίει η πηγή. Αν δοκιμάσετε να παίξετε από onboard κάρτα μητρικής των 100 ευρώ δε θα παίξουν όπως περιμένετε. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν επηρεάζονται από άλλους παράγοντες. Το νήμα αφορά προσφορά προϊόντος σε συγκεκριμένη τιμή, αν έχετε πρόταση καλύτερη σε αυτσ τα χρήματα να την καταθέσετε και να παραθέσετε και τα στοιχεία που το αποδεικνύουν ετσι ωστε να βοηθήσουμε τους υποψηφιους αγοραστές να κανουν την καλυτερη επιλογή. Αυτά είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα δίχως να έχεις καμιά προσωπική εμπειρία. Το άθλημα το μαθαίνεις αν συμμετέχεις σε αυτό και όχι αν διαβάζεις γι'αυτό όπως εσύ. Τα υπόλοιπα γραφόμενά σου είναι ατυχώς ουτοπικές εικασίες και εκτίθεσαι. Η διαρρύθμιση του χώρου και των ηχείων που θα κουμπώσουν σε αυτόν είναι priority 1 για τον ήχο. Αλλά είπαμε , γίναμε όλοι ειδικοί γκουγκλάρωντας. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε Αυτά είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα δίχως να έχεις καμιά προσωπική εμπειρία. Το άθλημα το μαθαίνεις αν συμμετέχεις σε αυτό και όχι αν διαβάζεις γι'αυτό όπως εσύ. Τα υπόλοιπα γραφόμενά σου είναι ατυχώς ουτοπικές εικασίες και εκτίθεσαι. Εγώ δεν ξεκίνησα μιλώντας για Bang n Olufsen και Denon αδερφέ για να καταλήξω τελικά στη JBL και στο ότι θα κατακτήσει το σύμπαν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Εγώ δεν ξεκίνησα μιλώντας για Bang n Olufsen και Denon αδερφέ για να καταλήξω τελικά στη JBL και στο ότι θα κατακτήσει το σύμπαν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Για το "σύμπαν" των soundbars των κατασκευαστών TV έγραψα. Όχι για Sennheiser, Sonos και B&O που τα ποσά ξεφεύγουν και καλύτερα να πάει κάποιος σε home cinema με ξεχωριστά ηχεία. Καλή συνέχεια
Dantε Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Ανα δυο σελιδες μπαινει και γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. Εχει κανεις να προτεινει σε παρομοια χρηματα κατι ισαξιο η καλυτερο; Εαν οχι και εαν δεν αγορασε για να πει αποψη ,τοτε δεν εχει και νοημα να προσθεσει γνωμη. Ναι ξερουμε οτι με τα διπλασια λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο. 1 1
Lobo10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Ανα δυο σελιδες μπαινει και γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. Εχει κανεις να προτεινει σε παρομοια χρηματα κατι ισαξιο η καλυτερο; Εαν οχι και εαν δεν αγορασε για να πει αποψη ,τοτε δεν εχει και νοημα να προσθεσει γνωμη. Ναι ξερουμε οτι με τα διπλασια λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο. Με τα μισά χρήματα μπορεί να αγοράσει κάποιος κάτι πιο vfm σίγουρα: https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/home-cinema-blu-ray/soundbars/soundbar-jbl-bar-500-51-dolby-atmos--mauro/1734865 "Μακρύ και κοντό" σε ένα forum τεχνολογίας που μέσα από κουβέντα μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλο δεν υφίσταται. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις