Προς το περιεχόμενο

SOUNDBAR: Samsung HW-Q990B - 999 EUR @ Plaisio, Kotsovolos, Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.a6369fbeb32a7e9313657cad92ccf168.png

Καλή τιμή για Ελλάδα, η καλύτερη που την θυμάμαι γιατί την έχω στο μάτι καιρό. 

Με διαφορά η καλύτερη ηχόμπαρα της αγοράς σύμφωνα με το rtings. 

https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/home-cinema-blu-ray/soundbars/soundbar-samsung-hw-q990ben-914--mauro/1699677

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/soundbars/253082-set-home-cinema-samsung-hwq990b

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-audio/soundbars/samsung-dolby-atmos-soundbar-hw-q990b_4005023

Επεξ/σία από Stavmitsos
αφαιρεση affiliate
  • Like 1
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

1. Προσοχη με τα affiliates!

2. Γραφουμε στον τιτλο οτι προκειται για ηχομπαρα.

6 λεπτά πριν, johnythedirector είπε

Εξαντλήθηκε για αποστολή online ηδη....

Ποτε προλαβε, σιγα την εκπτωση. Σκρουτζ στον συνδεσμο που λειπει, 1050 την βλεπω ιστορικο, 1180 σημερα, στα 1000 ξεπουλησε; Μηπως δεν ειχαν ηδη στοκ σε αποθηκες; Δεν ξερω για ποιο απο τα 3 μαγαζια γραφεις παντως, δεν μπηκα να τσεκαρω αυτο που γραφεις στα 3 καταστηματα.

• Like 2
Δημοσ.

Η έκπτωση είναι πολύ μικρή από μόνη της για να δελεάσει κάποιον να προχωρήσει στην αγορά της, ειδικά για αυτή την περιοδο. Να συνδυαζοταν με κάποια άλλη προσφορά (επιστροφή η έξτρα από samsung) τότε ίσως.

Πράγματι έχει πολύ καλές κριτικές. Η ερώτηση που πρέπει να τεθεί όμως είναι όχι αν είναι καλή ως ηχομπαρα, αλλά αν εσύ θα ακούσεις τόσο μεγάλη διαφορά στον ηχο σε σχέση με άλλες πολύ χαμηλότερης αξιας.

Επίσης δεν ξέρω αν είμαι εγω , όλα αυτά τα πρότυπα  σαφώς και ειναι καλό που υπάρχουν, Προσωπικά πάντως που έχω πάει village σε καποιες εφετζιδικες ταινίες με atmos ειλικρινά αν είχα μπει στην αίθουσα χωρίς να ξέρω ότι το υποστήριζε δεν θα έλεγα ότι άκουγα κάτι τόσο θεαματικό η  διαφορετικό.  Περισσότερο η αναμονή ήταν και πως ήξερα ότι έχω μπει σε τέτοια αιθουσα με αποτέλεσμα να δίνω μεγάλη σημασία στις σκηνές με εφέ και να νομίζω ότι ακούω κάτι εντυπωσιακό. Άλλες φορές που πήγαινα στις άλλες αίθουσες δεν έλεγα "κοίτα να δεις εδώ ο ήχος είναι διαφορετικός).

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, eskimoos είπε

Η έκπτωση είναι πολύ μικρή από μόνη της για να δελεάσει κάποιον να προχωρήσει στην αγορά της, ειδικά για αυτή την περιοδο. Να συνδυαζοταν με κάποια άλλη προσφορά (επιστροφή η έξτρα από samsung) τότε ίσως.

Πράγματι έχει πολύ καλές κριτικές. Η ερώτηση που πρέπει να τεθεί όμως είναι όχι αν είναι καλή ως ηχομπαρα, αλλά αν εσύ θα ακούσεις τόσο μεγάλη διαφορά στον ηχο σε σχέση με άλλες πολύ χαμηλότερης αξιας.

Επίσης δεν ξέρω αν είμαι εγω , όλα αυτά τα πρότυπα  σαφώς και ειναι καλό που υπάρχουν, Προσωπικά πάντως που έχω πάει village σε καποιες εφετζιδικες ταινίες με atmos ειλικρινά αν είχα μπει στην αίθουσα χωρίς να ξέρω ότι το υποστήριζε δεν θα έλεγα ότι άκουγα κάτι τόσο θεαματικό η  διαφορετικό.  Περισσότερο η αναμονή ήταν και πως ήξερα ότι έχω μπει σε τέτοια αιθουσα με αποτέλεσμα να δίνω μεγάλη σημασία στις σκηνές με εφέ και να νομίζω ότι ακούω κάτι εντυπωσιακό. Άλλες φορές που πήγαινα στις άλλες αίθουσες δεν έλεγα "κοίτα να δεις εδώ ο ήχος είναι διαφορετικός).

Η ηχομπαρα είναι η καλύτερη της αγοράς με διαφορά αν εξαιρέσεις την Ambeo.

Υποκαθιστά εύκολα ηχητικό σύστημα 5.1, 7.1.

Καταπληκτική δουλειά από τη Samsung για ακόμη μια φορά 

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ManolisKw είπε

Συγκρίνεται με έναν ενισχύτη home cinema στα ίδια χρήματα η και λιγότερα η το συγκεκριμένο?

Όπως βλέπεις και από τα reviews ναι.

Δημοσ.

Ένα σωστό σύστημα ηχειων με ενισχυτη στις σωστές θέσεις δεν το αντικαθιστά καμία ηχομπαρα. 

Μη λέμε ότι θέλουμε. 

• Like 18
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, panos7 είπε

Ένα σωστό σύστημα ηχειων με ενισχυτη στις σωστές θέσεις δεν το αντικαθιστά καμία ηχομπαρα. 

Μη λέμε ότι θέλουμε. 

Οι τύποι στα reviews έχουν δοκιμάσει ηχεία που δε θα τα δούμε ποτέ στο συστημά μας οι περισσότεροι και το ισχυρίζονται αυτό.

Μάλιστα ο Andrew Robinson το παραδέχεται και στο τέλος ότι την αλλαγή τη μισούν πολλοί και ότι πάνω κάτω θα μπορούσε να τον χαλάει που μια ηχομπαρα αποδίδει τόσο καλά.

Οι ηχόμπαρες ήρθαν για να μείνουν και τα αποτελέσματα τους σε σχέση ειδικά με την πολύ λιγότερη δουλειά που χρειάζονται για να στηθούν και να λειτουργήσουν και φυσικά το πολύ μικρότερο αναλογικά κόστος.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 2
Δημοσ.

Αν δεν ακούσω δεν μπορώ να κρίνω. 

Σίγουρα υπερτερούν οι ηχομπαρες σε σχέση με τα καλώδια σε θέματα ευκολίας, ανεσης κλπ κλπ

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι ένα ηχοσυστημα με πάνω από 3500 ευρώ όπως το δικό μου που έχει 8 ηχεία ή και των 10000 και 20000 ευρώ θα υπολείπεται από μια ηχομπαρα. Θα μου πεις τι συγκρίνεις τώρα 1000 και 20000 ευρω; 

Οχι αλλά αυτό καταλαβαίνω ότι ισχυρίζεσαι βάσει των reviews. 

Το θέμα ήχος δεν είναι απλό. Ακόμη και το καλώδιο παίζει το ρόλο του. 

Υπάρχουν άπειρες ρυθμίσεις, ενισχυτές χιλιάδων ευρώ που σίγουρα παίζουν και τον παραμικρό ρολο. 

Θα προσπαθήσω πάντως να πάω κάπου και να την ακούσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως δεν θα ειναι ιδιος η ηχος, με ηχεια των πολλων χιλιαδων ευρω μην λεμε οτι θελουμε. Αλλα αν μπορει να φτασει εστω και κοντα με την ευκολια που προσφερουν αυτα τα συστηματα( και πολυ πιο φθηνα) ειναι win για μενα .Ειδικα που μετα απο ενα σημειο αρχιζει και γινεται placebo και ισως ελαχιστα αυτια μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, panos7 είπε

Αν δεν ακούσω δεν μπορώ να κρίνω. 

Σίγουρα υπερτερούν οι ηχομπαρες σε σχέση με τα καλώδια σε θέματα ευκολίας, ανεσης κλπ κλπ

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι ένα ηχοσυστημα με πάνω από 3500 ευρώ όπως το δικό μου που έχει 8 ηχεία ή και των 10000 και 20000 ευρώ θα υπολείπεται από μια ηχομπαρα. Θα μου πεις τι συγκρίνεις τώρα 1000 και 20000 ευρω; 

Οχι αλλά αυτό καταλαβαίνω ότι ισχυρίζεσαι βάσει των reviews. 

Το θέμα ήχος δεν είναι απλό. Ακόμη και το καλώδιο παίζει το ρόλο του. 

Υπάρχουν άπειρες ρυθμίσεις, ενισχυτές χιλιάδων ευρώ που σίγουρα παίζουν και τον παραμικρό ρολο. 

Θα προσπαθήσω πάντως να πάω κάπου και να την ακούσω. 

Πρέπει να την ακούσεις για να καταλάβεις.

Οκ σε μουσική σίγουρα θα υπολείπονται αν και τα τελευταία δύο μοντέλα τα έχουν βελτιώσει αρκετά,  Q950A, Q990B.

Σε surround και ειδικά στο adaptive mode είναι απίστευτα καλές.

Εντάξει αν βάλεις ένα Dali E-12F προφανως θα είναι καλύτερο σαν sub αλλά έχει 750 ευρώ, σχεδόν όσο η ηχόμπαρα.

Η senheiser με την Ambeo Max και την Ambeo plus παίζει καλή μπάλα, το ίδιο και η Sony με την HT7000 και τα HT-A9.

Η Samsung όμως ειδικά στις δύο τελευταίες εκδόσεις που έχει και calibration σναλογσ με το χώρο σου ειναι το απόλυτο vfm.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.

Οποιαδήποτε ηχομπαρα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πιο απλό 7.1 ...Το πώς θα το στήσεις βέβαια και αν κάνει για σαλόνι προφανώς είναι άλλη ιστορία αλλά σε διαχωρισμούς ηχείων ,μπάσα κτλ δεν είναι καν κοντά...Η χρήση της οποιαδήποτε ηχομπαρας είναι να τοποθετηθεί με ευκολία στο σαλόνι και φυσικά να μην υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις,γιαυτη τη δουλειά ναι είναι κορυφαία...Τωρα τα Atmos και οι ειδικά διαμορφωμένοι χωροι είναι διαφορετική ιστορία αλλά καλό είναι να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Wspr είπε

Οποιαδήποτε ηχομπαρα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πιο απλό 7.1 ...Το πώς θα το στήσεις βέβαια και αν κάνει για σαλόνι προφανώς είναι άλλη ιστορία αλλά σε διαχωρισμούς ηχείων ,μπάσα κτλ δεν είναι καν κοντά...Η χρήση της οποιαδήποτε ηχομπαρας είναι να τοποθετηθεί με ευκολία στο σαλόνι και φυσικά να μην υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις,γιαυτη τη δουλειά ναι είναι κορυφαία...Τωρα τα Atmos και οι ειδικά διαμορφωμένοι χωροι είναι διαφορετική ιστορία αλλά καλό είναι να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα 

Έχεις ακούσει τη συγκεκριμένη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...