Προς το περιεχόμενο

GPX popz 125

noe1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει δοκιμάσει κάποιος το νέο παπί που φέρνει η KSR Hellas το GPX popx 125?

Το έχω ερωτευτεί, αλλά φοβάμαι να το αγοράσω περισσότερο με το φόβο της υποστήριξης ανταλλακτικών από τον εισαγωγέα.

Στα θετικά του πέραν της εμφάνισης που θυμίζει πολύ το super cub 125, είναι και η τριχρονη εγγύηση.

Παραθέτω φωτογραφίες από το άρθρο του περιοδικού moto

https://www.motomag.gr/news/paroysiasi/gpx-popz-125-2022-diahroniko-papi-sti-syghroni-epohi

Πολύ θα ήθελα να ακούσω γνώμες από κάποιον που το έχει αγοράσει.

moto6997.jpg

moto7014.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

εγω το αγορασα πριν μια εβδομαδα ο βινιος το σκωτονη στα 1850 ευρο μαζι με τα χαρτια καινουριο..δεν ειναι ασχημο αλλα και εγω το αγορασα απο παρορμητησμο  1 προβλημα το διπλο σταν που βρισκη κατω, ισως φταιη οτι αλαξα αμεσος τα μαμα αμορτισερ για οπτικουσ λογουσ και τα λαστιχα για ασφαλεια κατα τα αλλα εχω 456 χλμ και δεν μπορο να κρινω ..50 μηχανακια σε 6 -7 μηνες εχη πανελαδικα πουληση τωρα με την μιωση τιμης απο καποια μαγαζια ισως πουληση περισοτερα αλλα και παλι ανυσηχο εγ παντος θα το δωσο να χασω 2-3 κατοσταρικα παρα να κλαιω αργοτερα ..1700 με λαστιχα και αμορτιρερ το δινω ασχετα αν χαλασα 2000 ολοι το πουλανε πλεον 2150 μονο ο βινιος και δεν ξερω γιατι το σκωτονη..το χρωμα της φωτο σου πορτοκαλι εχω παρη..σε 1 εβδομαδα θα το ανεβασω στο car.gr πιστευω οτι επειδη δεν εχη αλλο να το δωσο..ασ προσεχα

• 3 μήνες μετά...

Katoxos tou gpx125.. mporo na po oti einai poli anotero apo ta ipolipa stin katigoria tou .. to pira 2175. 

Στις 10/2/2023 στις 5:43 ΜΜ, tonh34 είπε

εγω το αγορασα πριν μια εβδομαδα ο βινιος το σκωτονη στα 1850 ευρο μαζι με τα χαρτια καινουριο..δεν ειναι ασχημο αλλα και εγω το αγορασα απο παρορμητησμο  1 προβλημα το διπλο σταν που βρισκη κατω, ισως φταιη οτι αλαξα αμεσος τα μαμα αμορτισερ για οπτικουσ λογουσ και τα λαστιχα για ασφαλεια κατα τα αλλα εχω 456 χλμ και δεν μπορο να κρινω ..50 μηχανακια σε 6 -7 μηνες εχη πανελαδικα πουληση τωρα με την μιωση τιμης απο καποια μαγαζια ισως πουληση περισοτερα αλλα και παλι ανυσηχο εγ παντος θα το δωσο να χασω 2-3 κατοσταρικα παρα να κλαιω αργοτερα ..1700 με λαστιχα και αμορτιρερ το δινω ασχετα αν χαλασα 2000 ολοι το πουλανε πλεον 2150 μονο ο βινιος και δεν ξερω γιατι το σκωτονη..το χρωμα της φωτο σου πορτοκαλι εχω παρη..σε 1 εβδομαδα θα το ανεβασω στο car.gr πιστευω οτι επειδη δεν εχη αλλο να το δωσο..ασ προσεχα

Katoxos tou gpx popz. Poli anotero apo ta ipolipa papakia stin katigoria tou .. den trizei tipota den kaiei tipota .. eixa to dv 125 kai etrize olo..

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...