Tresorikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Αν και σε ψιλοάκυρο νήμα... Ψήνομαι για ηχομπαρα 5.1 είναι κάνα δυο που υπάρχουν σκέφτομαι για την jbl bar 510 w είναι στα 559 από 750 κ καλά θέλω με αποσπώμενα ηχεία, εσείς τι προτείνετε ρε μάγκες; μουφα η black μέχρι στιγμής
Rebirth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Βοηθήστε λίγο του ημιασχετους. Η sony 65X90J έχει eArc; Ευχαριστώ
terry308 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Rebirth είπε Βοηθήστε λίγο του ημιασχετους. Η sony 65X90J έχει eArc; Ευχαριστώ https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/x90j-series/specifications#specifications
Rebirth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, terry308 είπε https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/x90j-series/specifications#specifications Ευχαριστώ 1
TheStranger80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Virtual Dolby Atmos ειναι ωρε παιδες. Αν μια μπαρα εχει 2 ηχεια να χτυπανε πανω και αρα αντανακλαση και καλα Atmos, 2 ηχεια ευθεια μπροστα και ισως λιγακι διαγωνια, κεντρικο ηχειο που να ειναι για vocals και αλλα 2 που να χτυπανε καθαρα διαγωνια ωστε να αντανακλαται ο ηχος και να ερχετε σε καποιο βαθμο απο πισω οκ θα βγαζει καλο ηχο. Απο οσο ξερω ομως μονο κατι του πανακριβου με ξεχωριστα πισω ηχεια πλησιαζουν σε αυτο (πλησιαζουν). 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, whiteman7 είπε δεν εχει καμια σχεση αυτο που στελνεις φιλε μου 1. dolby atmos μπορει να εχεις και σε 2.1 και σε 3.1 και σε 8.1, δε μιλαμε για installation, μιλαμε για τεχνολογια, διαχεεται ο ήχος τρισδιαστατα. Τωρα αν θες να το απολαυσεις μπορεις να βαλεις και 8 ηχεία ή να πας στα village cinemas σε αιθουσες dolby που εχουν 64+ ηχεια.... 2. dolby atmos εχω με ενσωματωμενο surround system της LG 7.1 1100W 3. dolby atmos εχω σε συστημα 2.1 ασχολουμαι αρκετα χρονια οποτε το βαλε pc speaker φανταζομαι ως...τρολια? διοτι δε μπορω να το παρω διαφορετικα Υπάρχει σημαντικη διαφορά μεταξυ optical και eARC μιας και το eARC υποστηριζει τεχνολογια Dolby Atmos επιτρέποντας μεσα απο το καλωδιο σου HDMI 2.1 να περάσουν υψηλές συχνότητες ποιοτητας ήχου Ναι, οκ, στα χαρτια μπορει ολα αυτα να λενε dolby atmos, αλλα αν τα ηχεια δεν ειναι τουλαχιστον 8, με τουλαχιστον 2 απο αυτα στο ταβανι, δεν ειναι dolby atmos. Σαν τα ακουστικα gaming 7.1 φαση και το χευτικο bokeh απο software στα κινητα. 1100W και LG λιγο δυσκολο, εκτος κι αν ειναι κι αυτο στα χαρτια.
whiteman7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι, οκ, στα χαρτια μπορει ολα αυτα να λενε dolby atmos, αλλα αν τα ηχεια δεν ειναι τουλαχιστον 8, με τουλαχιστον 2 απο αυτα στο ταβανι, δεν ειναι dolby atmos. Σαν τα ακουστικα gaming 7.1 φαση και το χευτικο bokeh απο software στα κινητα. 1100W και LG λιγο δυσκολο, εκτος κι αν ειναι κι αυτο στα χαρτια. εχεις δικιο ειναι 1200W, το τσεκαρα τωρα
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, whiteman7 είπε εχεις δικιο ειναι 1200W, το τσεκαρα τωρα link?
whiteman7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 ευχαριστως https://www.lg.com/gr/home-cinema/lg-LHB755W https://www.lg.com/us/home-audio/lg-LHB755W-home-theater-system
TheStranger80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, whiteman7 είπε ευχαριστως https://www.lg.com/gr/home-cinema/lg-LHB755W https://www.lg.com/us/home-audio/lg-LHB755W-home-theater-system PMPO προφανως, καμια 500WRMS και αν, παλι δεν το λες ασχημο βεβαια.
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, whiteman7 είπε dolby atmos μπορει να εχεις και σε 2.1 όπως και ορχήστρα με ένα άτομο.. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από elpenor
whiteman7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, elpenor είπε όπως και ορχήστρα με ένα άτομο.. Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει τι είναι η τεχνολογία dolby atmos και τι σημαίνει. Οπότε κατανοώ την απάντηση σου 9 ώρες πριν, TheStranger80 είπε PMPO προφανως, καμια 500WRMS και αν, παλι δεν το λες ασχημο βεβαια. Αυτό ισχύει για όλα τα συστήματα με αναφορά στα W τους?
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, alfaeffe είπε https://www.dolby.com/siteassets/technologies/dolby-atmos/atmos-installation-guidelines-121318_r3.1.pdf These installation guidelines are intended to be a resource for integrating Dolby Atmos into a home theater system and unlocking the potential of this revolutionary audio format. 13 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει τι είναι η τεχνολογία dolby atmos και τι σημαίνει. Οπότε κατανοώ την απάντηση σου Δυστυχώς την έχω κατανοήσει καλά, και έχω φάει πολύ παντόφλα για αυτό το λόγο.... Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι το ψεύτικο εφέ που κάνουν οι μπάρες με αποτέλεσμα να ακούς άλλα πράγματα πιο δυνατά άλλα με καθυστέρηση και γενικά ότι νάναι είναι το Dolby Atmos μπορούμε απλά να πούμε ότι διαφωνούμε. Σχετικά με την μπάρα του θέματος παίζει αρκετά δυνατά με λίγη παραμόρφωση για τα χρήματα της αλλά τίποτα παραπάνω, ο ήχος μίας αντίστοιχης Samsung σε χαμηλή ένταση είναι καλύτερος για τα δικά μου κριτήρια. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η αναβάθμιση του ήχου της τηλεόρασης ξεκινάει από το Sub και δεν θα πρότεινα σε κανένα να πάρει μπάρα που δεν έχει εκτός αν έχει τηλεόραση με χάλια ήχο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από elpenor
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, TheStranger80 είπε PMPO προφανως, καμια 500WRMS και αν, παλι δεν το λες ασχημο βεβαια. Ναι, θα ηθελε. Με 90 watt καταναλωση, ακομα κι αν υποθεσουμε ενα 80% efficiency στα τροφοδοτικα και ηλεκτρονικα, μιλαμε για καμια 50ρια watt ισχυς στη καλυτερη. 13 ώρες πριν, whiteman7 είπε εχεις δικιο ειναι 1200W, το τσεκαρα τωρα οποτε ουτε 1200W ειναι, ουτε 7.1 5.1 λενε τα specs, τα εξτρα ηχεια τα φανταζεσαι καθως φανταζεσαι να ειναι dolby atmos?
whiteman7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι, θα ηθελε. Με 90 watt καταναλωση, ακομα κι αν υποθεσουμε ενα 80% efficiency στα τροφοδοτικα και ηλεκτρονικα, μιλαμε για καμια 50ρια watt ισχυς στη καλυτερη. οποτε ουτε 1200W ειναι, ουτε 7.1 5.1 λενε τα specs, τα εξτρα ηχεια τα φανταζεσαι καθως φανταζεσαι να ειναι dolby atmos? Ναι 5.1 έχεις δίκιο, όχι 7.1 Βέβαια το ειρωνικό των σχολίων σου και αν θα ήθελα να είναι atmos, σε διαβεβαιώνω είναι dolby atmos. Ήθελες και link. Στη διάθεσή σου και για επίδειξη. Όσον αφορά τον φίλο Elpenor είδα προσεκτικά το pdf. Εσύ μιλάς για το installation και εγώ εγώ για την υποστήριξη dolby atmos. Στα setups που παραθέτει αναφέρεται φυσικά σε όλες τις διατάξεις (δυστυχώς δεν έχω overehead τουλάχιστον ακόμα) αλλά το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό ακόμα και στο setup home theater που έχω (ειδικά σε blue ray και xbox series x games με support dolby atmos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα