Προς το περιεχόμενο

Panasonic RP-HF410 Bluetooth ακουστικά 14.90

manosmanos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 14/11/2022 στις 3:33 ΠΜ, manosmanos13 είπε

Σε δυο χρώματα https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=Panasonic+RP-HF410&storeId=10151

τα άσπρα που τσίμπησα ξεκινάνε από 40

ευρώ αλλου . 

Thanks

Παράγγειλα 2

Μια χαρά τιμή 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ τσίμπησα μάγκες 1. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ bt ακουστικό και μόνο η δυνατότητα να αφήνω το κινητό στην άκρη στο γυμναστήριο και να ακούω ό,τι θέλω, αξίζει. Θα προτιμούσα μια καλή ψείρα, αλλά δεν. Όταν παραλάβω θα σας πω

Τα πηρα εχθες το απογευμα ,συνδεθηκαν με το pc μου κατευθειαν ,πολυ καλη ενταση και καθαρος ηχος,τα φοραω κανα οκταωρο και δεν εχουν κουρασει το κεφαλι μου καθολου.Η μπαταρια τους απο οτι εχω διαβασει και βλεπω ειναι ατελειωτη.Δεν εχουν εσοχη για να γινουν ενσυρματα για οποιον ενδιαφερεται.Μηδενικο lag σε ταινιες ,οτι βλεπεις αυτο ακους χωρις καθυστερηση.Ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη,για τα λεφτα που τα πηραμε ειναι κλεψιμο

• Moderators
1 ώρα πριν, Abudi είπε

και μόνο η δυνατότητα να αφήνω το κινητό στην άκρη στο γυμναστήριο και να ακούω ό,τι θέλω

Στο πρωτο ας πουμε μινι ριβιου λιγων γραμμων που διαβασα οταν ανοιξε το θεμα και τα εψαξα λιγο, εγραφε μεταξυ αλλων οτι δεν καθονται στο κεφαλι σε τρεξιμο-γυμναστικη, φευγουν. Οποτε για την χρηση που τα πηρες φοβαμαι οτι δεν κανουν.

8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στο πρωτο ας πουμε μινι ριβιου λιγων γραμμων που διαβασα οταν ανοιξε το θεμα και τα εψαξα λιγο, εγραφε μεταξυ αλλων οτι δεν καθονται στο κεφαλι σε τρεξιμο-γυμναστικη, φευγουν. Οποτε για την χρηση που τα πηρες φοβαμαι οτι δεν κανουν.

Αααααα, αυτό εννοείται, γι'αυτά μόνο in-ear αυστηρά. Λέω πιο πολύ για όργανα-βάρη κλπ, κατάλαβες. Έχεις δίκιο που το επισημαίνεις όμως

Τα πήρα και εγώ, για το κόστος μιας πίτσας καλά είναι..... 

Αν ήμουν panasonic θα έκρυβα το όνομα μου, πολύ κινεζιά για brand Panasonic

• Thanks 1

Τα πήρα, ΠΟΛΥ μέτριος ήχος ειδικά σε λειτουργία handsfree... μάλλον το μετάνιωσα ακόμα και για 15€

Το Mic και η άνεση είναι "ΟΚ"... ποιότητα κατασκευής χάλι, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι Panasonic 

• Moderators

Λοιπον, οι αρχικες αξιολογησεις εδω, δεν με βρισκουν συμφωνο. Ειχα ρωτησει μαλιστα τον πρωτο που ειπε οτι αξιζουν 100%, αν αναφερεται στα 15 ή στα 40 της ας πουμε επομενης τιμης γιατι εκει φαινονταν να αναφερεται. Δεν απαντησε ποτε.

Οσοι δεν παραλαβατε σκεφτειτε το. Δεν θα τα αγοραζα ουτε στα 15 εγω και εξηγω:

Αυτα ειναι καλυτερα σε ολα, τα ειχα αγορασει 15€. 

Του θεματος συγκρινομενα με τα philips λοιπον:

Εχουν χειροτερη εμπειρια ανεσης (μιας και ρωτησαν αρκετοι). Σφιγγουν περισσοτερο το κεφαλι, εχουν σκληροτερα "σφουγγαράκια" (αυτο περα απο την σημαντικη διαφορα στην ανεση εχουν επιπτωση και στην απομονωση του περιβαλλοντος ηχου, που φυσικα σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν ειναι φοβερη ουτε στα phillips αλλα ειναι σαφως καλυτερη απο ο,τι στου θεματος) και δεν εχουν καθολου μαλακο υλικο που εχουν τα αλλα στο πανω band. Βαθμο ανεσης για την κατηγορια των 15 ευρω μιλωντας, προσωπικα βαζω 3 με αριστα το 10. Στα philips 7. 

Εχουν σαφως χειροτερη ποιοτητα κατασκευης. Η οποια ουτε για πλακα σε ακουστικα των 40 ευρω, συνηθης ομως σε ακουστικα των 10-12-14 ευρω.

Εχουν ψηφιακο-στατικο θορυβο, το ακους και πριν βαλεις κατι να παιζει (με το που τα φορεσα χαλαστηκα-εμεινε και μετα το pairing!) και φυσικα τον ακους και στα πολυ χαμηλα και σιωπηλα σημεια. Καντε απλα pause οσοι τα εχετε και θα το ακουσετε. Αρκει να μην ειστε στον δρομο που εχει φασαρια, δεν θα ακουσετε κατι. Αν εχετε ησυχια στο δωματιο θα το ακουσετε σιγουρα, ο,τι αυτια και να εχετε. Τετοιο πραγμα σε επωνυμο ακουστικο δεν εχω δει, μονο σε κατι της πλακας με 2-3-4 ευρω απο ebay-Κινα. Αυτο και μονο με κανει να μετανιωνω και τα 15 που εδωσα.

Αυτα τα βασικα που ειδα στα 5 λεπτα χρησης.

• Like 3
  • Thanks 1

Συμφωνώ σε όλα τα σημεία κριτικής του Matrixxx. Ακόμα και για 15€ ήμουν έτοιμος να τα επιστρέψω, η κόρη μου τα ήθελε όμως και έμειναν. Οριακά είναι οκ σ' αυτή την τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...