manosmanos13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Σε δυο χρώματα https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=Panasonic+RP-HF410&storeId=10151 τα άσπρα που τσίμπησα ξεκινάνε από 40 ευρώ αλλου . 3 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Αυτά είναι καλά και άνετα; ψάχνω για ασύρματα γιατί έσπασα το q20 που με είχαν υπερβολεψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Γιατί δεν έχει επιλογή κατάστημα παραλαβής στο αεροδρόμιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Πήγα έκανα παραλαβή πριν καμια ώρα, πολυ ελαφριά δεν τα καταλαβαίνεις στο κεφάλι, ήχος δυνατός και μπάσο πολυ ωραίο, έβαλα Slipknot, Psychedelic και κάτι uplifting και βαράνε τίμια 👌 Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι τέλεια, αλλά για τα λεφτά τους είναι 100%. Αυτά ✌ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι τέλεια, αλλά για τα λεφτά τους είναι 100%. Αυτά ✌ Για 40 εννοεις ή για 15 οταν λες "για τα λεφτα τους ειναι 100%"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Τα πηρα και εγω για την κορη μου που θελει να βλεπει καμια ταινια το μεσημερι ελπιζω να βγουν καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Εσείς που τα πήρατε πείτε μια κουβέντα να βοηθήσετε αυτούς που ενδιαφέρονται. Αξίζουν για την αρχική τιμή ή είναι υπερτιμημένα και η αξία τους είναι τα 15 ευρώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisma23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Τα τσίμπησα κι εγώ. Διάβασα και αυτή την κριτική: https://www.headphonecheck.com/test/panasonic-rp-hf410b/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 ευχαριστώ, πηρα κι εγω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Εγω τα πηρα πριν λιγο δεν ενθουσιαστηκα ηθελα ποιο πολυ ενταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtrzG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 On ear: 1 Over ear: 2 Na το παίξω διπλό ή άσσο; Τελικά ποιό από τα δύο ισχύει για φυσιολογικά έως μικρά αυτάκια; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Σε δυο χρώματα https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=Panasonic+RP-HF410&storeId=10151 τα άσπρα που τσίμπησα ξεκινάνε από 40 ευρώ αλλου . Θενκ, τσίμπησα νωρίτερα ένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε Εσείς που τα πήρατε πείτε μια κουβέντα να βοηθήσετε αυτούς που ενδιαφέρονται. Αξίζουν για την αρχική τιμή ή είναι υπερτιμημένα και η αξία τους είναι τα 15 ευρώ; Πολύ καλά είναι σε ποιότητα κατασκευής, ήχο, ένταση και σε ομιλία σαν hands free. Τα προτείνω σε αυτά τα λεφτά με κλειστά μάτια! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από thanasisxask 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrooveOn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Τα πήρα για την κοπέλα μου και της είναι μεγάλα στο κεφάλι.. και για παιδιά δεν κάνει ιδιαίτερα... αλλά από ήχο είναι μια χαρά για τα λεφτά. Και το μικρόφωνο αρκετά καθαρό και καμπάνα την ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babouras88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 συγκριτικά με αυτα? https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/227556-jbl-tune-510bt-black ποιο απο τα 2 προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα