Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler
1 ώρα πριν, catmaster είπε

Ποιός είναι αυτός ο ΓΑΤΑΡΟΣ "κατασκευαστής" που σου πρότεινε να κάψεις παλέτες ; 

8 λεπτά πριν, washcloud είπε

....wtf...?!

εννοεί μάλλον "παλέτα" με ξύλα , δλδ μπόλικα (ελπίζω βασικά 😂)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εννοεί μάλλον "παλέτα" με ξύλα , δλδ μπόλικα (ελπίζω βασικά 😂)

...α στο καλό, πραγματικά ούτε που πήγε ο μυαλός μου....😄

Δημοσ.
21 ώρες πριν, korakios είπε

η μυρωδιά απο υγρασία όμως δε θα έσπαγε μετά απο κάποιες μέρες ?

Θα ήθελε πολλές μέρες κάψιμο. Και ίσως έφευγε αλλά του χρόνου θα είχε ξαναμπεί. Βέβαια, ο φίλος δεν ήξερε τι μύριζε και φοβόταν ό,τι φοβάται η TS. Οπότε και το ξύλωσε και το βρήκε after...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/11/2022 στις 12:06 ΠΜ, Justelene235 είπε

Καλησπέρα σας,

σε καινούργια οικοδομή βάλαμε τζάκι με πόρτα μπροστά να κλείνει. Από μπροστά έχει γυψοσανιδα και από πάνω έχουμε κάνει τεχνοτροπία τσιμεντοκονια. Το τζάκι είναι μαντεμι. 
το λειτουργούμε δυο χρόνια αλλά όχι τόσο συχνά γιατί πέρσι είχαμε είσοδο νέου μελους( μωρου). Τον πρώτο χρόνο επειδή μας είπαν για το μαντεμι να καεί το είχαμε κάψει 5 φορές δυνατά με αρκετή φλόγα όπου έβγαζε μυρωδιά έντονη. Πέρσι δε το λειτουργήσαμε τόσο πολύ αλλά προς το τέλος της χρονιάς 3-4 φορές λόγω μωρου. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι μετά από ώρα χρήσης βγάζει μια παράξενη μυρωδιά όχι καπνά ούτε κάρβουνο αλλά κάτι άλλο. Τι μπορεί να είναι;  Την έβγαζε και πέρσι και φέτος που το ανάψαμε. Να φταίει το μαντεμι; Να μην έχει καεί; Που πρέπει να απευθυνθούμε για να το ελέγξει; Αν καλέσουμε κάποιον να το καθαρίσει θα βγάλουμε άκρη; 

5F55150E-682A-445C-AB46-EF0F55BB31B5.jpeg

Μαλλον η μόνωση που έχει μέσα . Μάθε τι μονωτικό έχεις μέσα στη γυψοσανίδα

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ενεργειακό τζάκι μου. Μυρίζει χημικό με την έναρξη λειτουργίας του μοτέρ (αεροθερμο), αλλά η μυρωδιά χημικού δεν έρχεται μέσα από τον αεραγωγό ούτε από το τζάμι της εστίας. Το μονωτικό υλικό είναι πλάκες πυριτίου ασβεστίου. Εμείς είμαστε στα 10 πρώτα αναμματα.  Εσείς βρίσκατε κάποια άκρη;

Δημοσ.

στο δικο μου τζακι ο σουπερ μαστορας ειχε βαλει πετροβαμβακα για να κανει τον θερμοθαλαμο και τον ειχε τοποθετησει λαθος, η μυρωδια που εβγαινε ηταν απο τον πετροβαμβακα που ανεβαζε θερμοκρασιες. το εφτιαξα με ανοιγμα της γυψοσανιδας και τοποθετηση εσωτερικα με πλακες πυριτιου απο την αρχη σωστα. καλο ειναι να φερεις καποιον που ξερει να ριξει μια ματια μιας και στο ιντερνετ αν κανεις μια ανζητηση θα δεις οτι πολυ λιγοι ξερουν να κανουν σωστη εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...