Predatorkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Υπόψιν έχει 3D QLC NAND. κανε μια εν ταχει εξηγηση αν μπορεις (σε σχεση με τους tlc)
kkatzos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Predatorkill είπε κανε μια εν ταχει εξηγηση αν μπορεις (σε σχεση με τους tlc) Χαμηλότερο endurance (250TBW vs 600TBW που έχουν πολλοί 3D TLC) άρα στα πολλά γράψε-σβήσε θα έχουν φθορά. 1
petran66 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες μου περισσεύει ένας και τον πουλάω στη τιμή που τον πήρα φυσικά! Εννοείται σφραγισμένος και με τη κούτα του Πλαισίου από πάνω, απείραχτη! Υπάρχει και η απόδειξη φυσικά!! Όποιος τον θέλει, ας στείλει... UPDATE: Πουλήθηκε τελικά στον φίλο @magioros τον οποίο ευχαριστώ πολύ... ΥΓ: Sorry για το off topic Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από petran66 3
farcry33 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Οποιος έχει κανέναν περίσσιο που δεν τον θέλει τελικά Θεσσαλονίκη ας μου πει 😁.
gorillas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα τον δίσκο για λογαριασμό φίλου που τελικά δεν τον θέλει 😡Μένω στην Κόρινθο, όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ο δίσκος ανοίχτηκε για να δω ότι όλα είναι κομπλέ... Δίνεται προφανώς στην τιμή της προσφοράς. Ευχαριστώ, Κώστας. 2
gorillas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gorillas είπε Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα τον δίσκο για λογαριασμό φίλου που τελικά δεν τον θέλει 😡Μένω στην Κόρινθο, όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ο δίσκος ανοίχτηκε για να δω ότι όλα είναι κομπλέ... Δίνεται προφανώς στην τιμή της προσφοράς. Ευχαριστώ, Κώστας. Δοθηκε Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από matrixxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις